פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים כשאמא של ידידה מתקשרת מצרפת בזמן שאנחנו חוגגים לה על הבית ואז אני עושה לחבר שלי ''כמה פינג זה לצרפת''?
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים אתה יודע שאתה מכור למחשב....כשגם אחרי שנים ארוכות אתה זוכר את...IDDQDIDKFAIDCLIPאח....
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים כשאתה סתם יושב באמצע הלילה ומסתכל על המסך בתקווה שתמצא מה לעשות העיקר לא ללכת לישון כדי לא "לבזבז" זמן.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אתה מכור קשות למחשב כאשר המקלדת החליפה לך את הכרית והכסא את המיטה המסך את החלומות והעכבר את הז*ן :
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אתה מכור קשות למחשב כאשר המקלדת החליפה לך את הכרית והכסא את המיטה המסך את החלומות והעכבר את הז*ן : THAT DOESN'T EVEN MAKES ANY SENSE
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים ^^^^^^^^ :lol: אתה יודע שאתה מכור למחשב כשאתה זוכר שפעם לא הסכימו לך להתקין DOOM במעבדה בבית ספר כי טענו שזה אלים, והיום צופים שם כל היום בפורנו
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים when someone's not responding you call the manager and try to terminate him
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים כשאת מתעורר ב 3:30 בבוקר בלי סיבה, והולך למחשב עד 7:00, ואז- לבית-ספר! (סיפור אמיתי, קרה לפני 3 ימים)
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים כשאת מתעורר ב 3:30 בבוקר בלי סיבה, והולך למחשב עד 7:00, ואז- לבית-ספר! (סיפור אמיתי, קרה לפני 3 ימים)זה מזכיר לי שלפני שנים, כשהייתי בחט"ב, אני ועוד 3 חברים היינו משחקים תמיד באותו משחק רשת (החלפנו כמה משחקים יחד)ותמיד אני הייתי הכי טוב שם למרות שחרשתי מעט יחסית אליהם (בגלל שאני התנהגתי יותר בחוכמה מהם במשחק)אז היה איזה אחד שבגללי היה חורש מלא וניסה לעקוף אותיפעם אחת הוא לא הגיע לביצפר, כששאלתי את אחותו התאומה למה, התברר שהוא פיספס את האוטובוס בגלל שכמו בכל בוקר, הוא שיחק במשחק^^למרות שהאוטובוס הגיעה ואחותו קראה לו מלמטה הוא המשיך לשחק ובסוף במקום בהסעות המאורגנות הוא היה צריך להגיע ב2 אוטובוסים רגילים(ולמקרה שגולדברג קורא את זה ועוד לי ניחש, זה היה שאול^^)
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים אתה מכור למחשב כשהרקע של הדסקטופ שלך הוא:http://hwzone.co.il/view-image/newspics/RnGKay/amd-64-phenom-x4-wallpaper.jpgועכשיו תגידו לי מי בAMD לעזעזל חשב שמישהו בכלל יחשוב לשים את הרקע הזה על הדסטופ שלו?
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים זה שנתת לא מספיק יפה לי היה את זה המון זמן אבל: http://www.bestqualitywallpapers.com/Hardware/ws_AMD_Athlon_64_1600x1200.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.