פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים אם יש לך בצרור מפתחות כמה מעבדים טובים לי יש P1 P2 P3 P4 E2180 וליבה של 6600GT
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים כשאתה כבר חצי ישן על הכיסא של המחשב וחברה שלך מדברת איתך ואתה לא שומע בפעם הראשונה והיא אומרת לך:"לא שמעת?" ואתה ברוב טיפשותך עונה לה: "יש לי דיליי - תעשי לי פינג !"
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים כשאתה תקוע בפקק ומחפש כפתור "רענן"כשחברה שלך צועקת עליך ואתה מחפש כפתור BACKכשאתה במגרש משחק כדורסל וקולט שהלוח שם עשוי בפרספקס וישר חושב למה זה יתאים לך
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים כשכל דבר עם להבים שמסתובב במהירות של 1500סל"ד לפחות מוצא את דרכו למחשב שלך... מי אמר שאי אפשר להגיע ל 8 GHZ עם קירור אוויר?
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים כשלא משנה כמה שתגיד ש'זומביט' היא תוכנית טיפשית ולא מקצועית, אתה עדיין תראה אותה כל פעם שהיא תהיה בטלוויזיה.ובאותו הקשר, כשאתה יודע מי זה גל נדיבי.
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים כשאתה מתקבל להרווארד, אבל לא כל כך מצליח בלימודים כי אתה המכור שמיכר את כולנו.
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים כשלא משנה כמה שתגיד ש'זומביט' היא תוכנית טיפשית ולא מקצועית, אתה עדיין תראה אותה כל פעם שהיא תהיה בטלוויזיה. ובאותו הקשר, כשאתה יודע מי זה גל נדיבי. או שאתה כועס רצח על זה שערוץ הקניות מוכר זבל של מחשבים ב6000 שקל אבל עדיין תמיד מחכה לראות אולי יהיה מפרט אחד שלא כולל את הכרטיס 3D FORCE ולוח אם תומך ויסטה סיפור אמיתי לגמרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.