פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים שלום. בזמן צילם במצלמה ניקון D70 ובתוכה כרטיס זיכרון של סנדיסנק ULTRA II העברתי למצב שבו אני יכול להסתכל על התמונות ומשום מה כ100 תמונות הופיעו כקובץ לא טוב.חיברתי למחשב וגיליתי שבאמת 100 תמונות הן מופיעות כקובץ NPG ואי אפשר לעשות איתן כלום.אלה תמונות מאוד חשובות, האם יש דרך להצילן? תוכנה כלשהי? אפילו חנות שיכולה לחלץ את התמונות תמורת תשלום?תודה מראש.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים יכול להיות שאתה מתבלבל ואלו הם בעצם קבצי nef\nrw. תבוק במאפיינים של הקובץ, אם כן אלו הם קבצי RAW שניתן להפיק מהן תמונה.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים מחבר לצערי לא.סיומת הקובץ היא NPG.וגם שם הקובץ הוא @SC_5749.NPG לדוגמא.השטרודל במקום הD בצירוף DSCמישהו יודע משהו?
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים תעתיק את הקבצים לדיסק הקשיח.תבדוק אם הגודל שלהם נראה לך תקין (לא 0 בתים לדוגמא). תנסה לפתוח את הקבצים בעזרת כל מיני תוכנות (כולל תוכנות שיודעות לפתוח קבצי RAW, כגון lightroom או ufraw) במקרה הצורך תשנה את שם הקובץ, תסלק תווים לא חוקיים או תשנה את הסיומת. יתכן וזה רק באג בכתיבת שמות הקבצים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.