עבור לתוכן

בשתי מילים Q6600 או E8400 למשחקים. מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

יש הבדל בין 7200 ל8400? מה ההבדל במחיר? מה ההבדל בביצועים?

Q6600 דגם ישן ומתחמם! לדעתי לא כדאי.

• תגובות 56
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במחיר של E8400 + 9500GT אפשר לקחת E7200 וכרטיס מסך 9600GT שבחלק מהחנויות כבר נמכבר סביב 550 ש"ח

למשחקים זה יהיה שילוב יותר טוב

פורסם

צודק במאה אחוז.

פורסם

פותח הדיון, אנא ציין לאיזה שימושים מורכב המחשב. ייתכן מאד שרכיבים אחרים יהיו מומלצים יותר לגביך.

בכל התגובות שענו לך הגיבו בהנחה (על פי מה?) שאתה הולך לשחק על המחשב וענו לפי כך..

לא בטוח שיהיה עדיף לך כרטיס אחר אם אתה לא מתכוון לשחק במחשב..

מצטער. לא שמתי לב שהוא ביקש למשחקים.. ברחה לי המילה כשקראתי.. :kopfpatsch:

באופן כללי - אני עדיין חושב שעידן מרובעי הליבות לא הגיע. יש מעבדים, אבל מעט מאד יישומים שהם באים בהם לביטוי..

ואני מצתרף להמלצה של COLD FIRE מעליי..

פורסם

באופן כללי - אני עדיין חושב שעידן מרובעי הליבות לא הגיע. יש מעבדים, אבל מעט מאד יישומים שהם באים בהם לביטוי..

ואני חושב שאתה טועה :\

כל תוכנת עריכת וידאו/עיבוד תמונה/תלת מימד, שמכבדת את עצמה מנצלת אותם, וגם אם לא, אז כל הפייפליין והעבודה בנושאים האלה

מצריכים עבודה עם הרבה תוכנות כבדות במקביל, וכאן הכח של ה4 ליבות נותן שיפור מדהים.

נכון, מבחינת אחוזים הוא ינוצל פחות במשחקים, אבל זה שאתה מנצל רק 50% מהכח במשחקים,

לא אומר שזה לא מספיק בדיוק כמו ה80% ניצול שאתה עושה בכפול ליבה. פשוט יש יותר כח לנצל :)

ככה שהעידן בהחלט הגיע, אמנם פחות למה שאתה עושה איתו, אבל משחקים הם לא השימוש היחיד של מחשבים... :xyxthumbs:

פורסם

נכון להיום,אי הניצול במעבד מרובע ליבה במשחקים הוא די כבד..

לכן E8400 ייתן ביצועים טובים יותר בכל מה שקשור למשחקים.

מה שגם שהQ6600 מגיע עם תדר נמוך יותר (2.44 תקנו אותי אם אני טועה) ועם ליטוגרפיה 65NM הוא הופך לOC פחות טוב,לכן E8400 יהיה החזק מביניהם.

אני הייתי עושה דבר אחר,הייתי חושב על לקחת E7200 (אוברקלוקר מעולה) לעלות לו את התדר ל3.5-4 במידת הצורך ולקחת כרטיס חזק יותר,צעד יעיל יותר לטעמי ומי יודע אולי אפילו זול יותר.

יום טוב D:

פורסם

wth?q6600 kicks e8400 ass in oc!he have bigger litography so what ?but if you buying a processor and want to oc him you take a good cooling with it.

פורסם

שטויות.. תראה לי Q6600 על 5.2GHZ ומעלה ואז נדבר..

לגבי הקירור,זה מהלך בסיסי.. עם הולכים על קירור לOC לוקחים את הטוב ביותר..

פורסם

נכון להיום,אי הניצול במעבד מרובע ליבה במשחקים הוא די כבד..

לכן E8400 ייתן ביצועים טובים יותר בכל מה שקשור למשחקים.

מה שגם שהQ6600 מגיע עם תדר נמוך יותר (2.44 תקנו אותי אם אני טועה) ועם ליטוגרפיה 65NM הוא הופך לOC פחות טוב,לכן E8400 יהיה החזק מביניהם.

אני הייתי עושה דבר אחר,הייתי חושב על לקחת E7200 (אוברקלוקר מעולה) לעלות לו את התדר ל3.5-4 במידת הצורך ולקחת כרטיס חזק יותר,צעד יעיל יותר לטעמי ומי יודע אולי אפילו זול יותר.

יום טוב D:

ה-8400 וה-6600 יציגו ביצועים דומים מאוד במשחקים.

אין טעם לקנות כפול ליבה במחיר של מרובע ליבה אלא אם כן יש צרכים מאוד ספציפיים בהם התדר מאוד חשוב.

פורסם

גם אין טעם לקנות מעבד מרובע ליבה מיושן שמיוצר ב-65 ננומטר בעל תדר נמוך יותר ומחיר גבוה יותר, שמציג ביצועים נמוכים במשחקים וב-OC. תקן אותי אם אני טועה... :s07:

פורסם

אתה טועה.

במשחקים הביצועים הם זהים. הוא גם אוברקלוקר לא רע, למרות שזה בכלל לא פרמטר כאן.

זה שהוא מיוצר בליטוגרפיה של 65nm והוא מעט ישן יותר לא מעניין בכלל.

המחיר שלו גם דומה ל-8400.

פורסם

אין הפרש ממשי במשחקים :lol: - אתה מודע לכך שה-Q6600 גורם צוואר בקבוק ל-4870 נכון? ואל תדבר איתי על OC כי זו לא חוכמה גדולה להשוות מעבד שעבר OC לאחד שלא עבר.

שים לב שביססתי זאת על התוצאות שעשיתם עם ה-E7200 - ובגלל שמרובעי ליבה פועלים כמו כפולי ליבה במשחקים המצב עם ה-Q6600 יהיה גרוע עוד יותר...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל המלומדים ובאמת למדתי רבות.

אני לא מתכוון לעשות OC.

מה לקנות, Q6600 או E8400 ? המחשב נועד בעיקר למשחקים.

פורסם

כפי שאמרתי מקודם, הדעה שלי נשארת על ללכת על ה-E8400

פורסם

כן, ממש הבדלים אדירים במשחקים:

די לבלבל את השכל. הביצועים של המעבד לא מזיזים כמעט בכלל.

chart_blacksite_1680_trilinear.png

chart_cod4_1920_aa_af.png

chart_crysis_1680_hq.png

chart_hl2e2_1920_aa_af.png

chart_msflightx_sp2_1920_aa_af.png

chart_prey_1920_aa_af.png

chart_wic_1280_aa_af.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים