עבור לתוכן

מחפש לוח כתיבה-עם העברה אח"כ או תוך כדי השימוש למחשב

Featured Replies

פורסם

אהלן בקשה מוזרה,אבל נסביר את עצמי,אני תלמיד תיכון שמתמש בלפטופ בשביל כתיבה

עכשיו זה לא בעיה במקצועות כמו ספרות היסטוריה וכו' אבל הבעיה היא במקצועות שהחשבון מתחיל להתערב..

אז אם כבר אני על נייד אז חשבתי לעצמי נילך על זה עד הסוף לא נכתוב בכלל על מחברות נקנה את הדבר הזה

עכשיו מזה הדבר הזה זה כמו מה שיש לחברות כמו Orange וכל מיני,למשל שהם רוצים את החתימה שלך אתם חותם על גבי הדבר הזה ואז זה עובר למחשב שלהם

אני מחפש משהו יותר רציני באיזה גודל של A4שיענה לצרכים של תלמיד תיכון אם יהיה זיכרון עצמאי זה גם יהיה נחמד קיצור תמליצו לי על הדברים

תגידו חסרונות יתרונות ונראה מה הולך...

תודה רבה ושבוע טוב

עודד .

פורסם

טאבלט ?

בבאג אם אני לא טועה יש לוח כתיבה אלקטרוני שמתחבר למחשב ומתסנכרן איתו. אם אני זוכר נכון לדבר הזה יש גם זכרון עצמאי.

פורסם

אני לפני שלוש שנים קניתי בבאג את ה DigiMemo A501

שימש אותי קצת באוניברסיטה, גודל הנייר הוא חצי מ A4 והוא מגיע עם תוכנה וכן חריץ להרחבת זכרון CF. אני שמתי שם 256 מגה וזה הספיק לאינסוף עמודים בערך..

המכשיר נחמד מאוד, יעיל וקל לעבודה, החסרון הינו שהתוצר אינו קובץ וורד אלא קובץ של המערכת ואז צריך להמיר אותו לוורד או להעתיק אותו כתמונה לתוך מסמך וורד, כמו כן צריך להשתמש בעת מיוחדת שמגיעה עם המכשיר.

היום אני מפרסם אותו למכירה ביד 2 אבל לא נראה שיש מישהו בכלל שמעוניין במכשיר למרות מחירו האטרקטיבי ביחס למה שבאג מציעים.

פורסם
  • מחבר

צהריים טובים..

אם איפשר קצת מידע לגבי הDigiMemo A501 כמה מחירי בערך בבאג ככה קישור לראות אותו לשמוע עליו יהיה נחמד(כי אין לי מושג מזה באג,כנראה שזה חנות)

עכשיו מצאתי את זה Genius G-Note 7000 קישור למידע עליו-

ויש גם את זה Trust Wide Screen Design Tablet TB-7300 קישור-

http://www.geniusnet.com/geniusOnline/upload/support/eCatalogue/tablet/PA_G-Note7000.pdf זה הורדה Acrobat reader

קישור- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_493_2748&products_id=21793

ומורן(moranfrd)אם אני יקבל ממך מסנג'ר או איסיקיו זה יכול להועיל לי מאוד

יום טוב עודד.

פורסם

כמו שאמרתי.

הטבלט שאני קניתי הוא בגודל של נייר A4, קצת עבה ולא כזה קל. מתחבר אליו כרטיס זכרון מסוג קומפקט פלאש שזה הסוג הנגיש והזול ביותר שהיה בתקופה

שקניתי אותו (היום עוד יותר זול). כרטיס זכרון של 256 מגה שעולה היום 20 שקל אם תמצא כזה מספיק לאלפי עמודים.

הגודל של הדף איתו משתמשים הוא קטן יותר מ A4, אם אני לא טועה זה נקרא A5, המכשיר הוא אלחוטי ויש לו צד אל.סי.די קטן שמראה לך את מספר העמוד עליו אתה כותב, ככה שכל פעם שאתה כותב נייר חדש אתה צריך ללחוץ על כפתור כדי להעביר לעמוד חדש וככה גם נוצר קובץ חדש.

לאחר שסיימת המכשיר מתחבר בחיבור USB למחשב ודרך תוכנה מיוחדת אתה מעביר את הקבצים למחשב וצופה בהם, בתוכנה יש אפשרות לערוך את הדפים כגון מירקור או שינויים, אבל זה רחוק מהרמה של וורד.

המכשיר מגיע עם עט מאוד לא נוחה שמתקלפת וצריך להחליף לה ראשיי דיו (לא סטנדרטים אלא דקים מאוד) בתדירות גבוהה.

אני חושב שזה בעיקר טוב לשרטוטים ומתמטיקה.

בזמנו המכשיר עלה קרוב ל 700 בחנות BUG. האמת היא שאני כבר לא בטוח שאני רוצה למכור אותו כי מדובר במכשיר דיי שימושי בסופו של דבר.

פורסם
  • מחבר

רגע אני צריך להבין משהו על השימוש של זה,זה כותב על דפים רגילים אמיתים?!

תסבירו לי איך זה פועל מה החומרה הנלוות וכו'

(ואחי עט זה זכר,סתם ידע כללי אם אתה ורצה להשתפר )

פורסם

בתור מישהו שרוצה להשתפר כדאי שתתחיל לקרוא הודעות אפילו אם הן מפורטות מידי, ככה תחסוך לעצמך שאלות מיותרות.

פורסם
  • מחבר

בתור משהו שרוצה לבוא לחנות ולהראות ידע,אני מעדיף לדעת לפני מאשר לראות בור ועם הארץ בגלל שהתבססתי על כתיבה(שיכול להיות)לא כתובה כראוי

אז בא נגיד הכתיבה שלך לא לקויה...אין לי מושג מי אתה אין לי מושג אם זה פועל על כל הלוחות כתיבה אז שאלתי כדי לדעת(אני לא בא ותוקף,אני רק רוצה שתבין למה שאלתי את זה ככה)כי זה נראה לי מוזר שהעט הזה פועל על ראשי דיו,והמשטח הוא לא איזה לוח כתיבה אלא דף,ואני לא בטוח שהבנתי גם עכשיו את כל העסק אם אתה רוצה תסביר ותפרט כי נראה לי אתה היחיד בפורום שיש לו את זה,אם לא אז תודה בכל מקרה לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים