עבור לתוכן

ASUS P5Q PRO או DFI LANPARTY DK P45-T2RS+?

Featured Replies

פורסם

למפרט הזה שאני מתכוון לרכוש:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356643.0

בעקרון בחרתי בASUS אבל ממה שראיתי הDFI יותר טוב לאוברקלוק ואני מתכנן אוברקלוק לא רצחני אבל מכובד.

עכשיו אני ראיתי שהDFI תומך ב1066MHZ בזכרונות וב1333MHZ במעבדים, אני מתכוון לנסות להגיע עם הזכרונות לכיוון ה1200, זה לא יגביל אותי?

מה שכן, בDFI יש יציאת אודיו גם אופטית וגם קואקסיאלית שזה משהו שחשוב לי.

שניהם עולים בדיוק 750, לא שקל פחות ולא שקל יותר. בדיוק. לכן עוד יותר קשה לקבוע מי עדיף

מה אתם אומרים???

פורסם

זה מאוד תלוי, בשביל אוברקלוק רציני שניהם יתנו לדעתי את אותם ביצועים, מצד שני הDFI נראה הרבה יותר טוב וDFI כבר למדו מהטעויות שלהם עם הגירסא הרגילה ככה שה+ זו גירסא מלוטשת לחלוטין.

אני אישית הייתי הולך על הDFI, אבל זה רק אני..

שניהם שקולים, תקנה את מה שיותר זול.

פורסם
  • מחבר

מבחינת תמיכה לא צריכה להיות בעיה לאוברקלוק עם המעבד והזכרון שאני רוצה? :jump:

אני גם אהבתי יותר את הDFI...

ואין יותר זול, כמו שרשמתי בהודעה הראשית שניהם עולים ב-ד-י-ו-ק 750, ככה שהבחירה עוד יותר קשה.

פורסם

יש קצת בעיות במפרט הייתי מציע לדון עליו יותר

דעתי היא שהקירור לא ממש חזק ולא יחזיק OC סביר

גרסת ה-1G של כרטיס המסך זהה בביצועים לגרסת ה-512

ספק OVERKILL

אם תרצה ממני המלצה למפרט אשמח לתת אותה

בעניין הלוח אני ההיתי הולך על ה-DFI למרות שאני חובב ASUS מושבע לשימושים שלך נראה לי שה-DFI נהדר

בהצלחה שמח לעזור לחבר HOME THEATER :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 23.08.2008 בשעה 23:28:39

איזה גודל מסך הולך להתחבר המחשב?
פורסם
  • מחבר

תודה על הפידבק...

תראה מאחר והמארז הוא HTPC אין הרבה קירורים שנכנסים בו פיזית וקראתי ביקורות מצויינות על הNINJA MINI.

יש לך משהו אחר להמליץ שיכנס למארז?

ואתה מוזמן להשאיר הודעה בנושא של המפרט, אני תמיד שמח לשמוע עוד דעות. :yelclap:

פורסם

באותו אזור מחירים יש גם את ה BIOSTAR I45, לוח מבוסס P45 וכוכב ב OC.

פורסם

חשבת אולי להחליף מארז?

מה התקציב שלך למחשב חדש?

פורסם

באותו אזור מחירים יש גם את ה BIOSTAR I45, לוח מבוסס P45 וכוכב ב OC.

אותו איזור?

ה I45 עולה 900 שקל.

גם אני בעד ה DFI, מציע המון ביחס למחיר, טונות של פיצ'רים שגם לאסוס אין.

פורסם

אותו איזור?

ה I45 עולה 900 שקל.

אל תסתכל על המחירים של NOA, חלקים שהם לא מייבאים לבד מאוד יקרים אצלם.

אפשר להשיג אותו ב 790 שקל ואפילו פחות.

פורסם

בעקרון בחרתי בASUS אבל ממה שראיתי הDFI יותר טוב לאוברקלוק ואני מתכנן אוברקלוק לא רצחני אבל מכובד.

אי-אפשר להסיק שה-DFI טוב יותר לאוברקלוק. זה לרוב לא קונסיסטנטי ויש הבדלים בין יחידות שונות של אותו לוח. גם אם נניח שיש הבדל עקבי לטובת ה-DFI, הוא בטח לא יתבטא ברמות שאותן אתה מכנה "לא רצחניות".

חוץ מזה, הגרסה הראשונה של ה-DFI המהולל הייתה זוועה ברמות מבחינת האוברקלוק, כפי שיעיד האשכול הישן שפתח בזמנו Pika007.

עכשיו אני ראיתי שהDFI תומך ב1066MHZ בזכרונות וב1333MHZ במעבדים, אני מתכוון לנסות להגיע עם הזכרונות לכיוון ה1200, זה לא יגביל אותי?

רשמית הוא תומך במה שהוא תומך, אבל מהות האוברקלוק היא בכך שאפשר להמהיר אותו. :)

שניהם עולים בדיוק 750, לא שקל פחות ולא שקל יותר. בדיוק. לכן עוד יותר קשה לקבוע מי עדיף

רק בנועה. מחוץ לנועה (ב-SkyPC למשל) ה-ASUS זול בכ-50 שקלים.

עריכה: תיקון, ב-ASUS באמת אין יציאת אודיו אופטית

פורסם

חוץ מזה, הגרסה הראשונה של ה-DFI המהולל הייתה זוועה ברמות מבחינת האוברקלוק, כפי שיעיד האשכול הישן שפתח בזמנו Pika007.

קראתי את האשכול במלואו, בסוף הסתבר שזה היה בגלל ספק גוסס, למקרה שפספסת את החלק האחרון של הת'רד...

דווקא ראיתי ב XS שהגרסה הראשונה בסדר בנושא.

פורסם

כן גם הגירסא הראשונה וגם החדשה עם הביוסים החדשים של DFI והתיקונים שעשו בהם מגיעים לFSB600+ בלי להתאמץ בכלל...

לגבי הI45 - באוברקלוק הוא פצצה, אבל הביוס שלו לא הכי טוב שיש, הביצועים שלו פושרים יחסית בתדרי השעון המאוד גבוהים שהוא מגיע אליהם ולכן לא הייתי ממליץ עליו, גם לפי מה שנאמר באינטרנט הוא לוח לא יציב בעליל(כמה שהוא טוב בOC.. אתה מתכוון לעבוד 24/7 ולא לשבור שיאים)

פורסם
לגבי הI45 - באוברקלוק הוא פצצה, אבל הביוס שלו לא הכי טוב שיש, הביצועים שלו פושרים יחסית בתדרי השעון המאוד גבוהים שהוא מגיע אליהם ולכן לא הייתי ממליץ עליו, גם לפי מה שנאמר באינטרנט הוא לוח לא יציב בעליל(כמה שהוא טוב בOC.. אתה מתכוון לעבוד 24/7 ולא לשבור שיאים)

לפי איזה סקירה קבעת ש I45 לא יציב בעליל ?

פורסם

ממש לא. ה-I45 שבר שיא עם באס של 724Mhz אז הטענה הזאת לא נשמעת כ"כ נכונה...

פורסם

על פי הרבה תגובות על בעיות איתו בXS, הלוח מגיע לתדרי FSB מטורפים, אבל יחסית לתדרים המטורפים הביצועים שהוא נותן פושרים למדי ולהרבה אנשים יש בעיות איתו, אתם מוזמנים לחפש קצת בXS...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים