פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים שלום לכולם נכון להיום זה הלוח שיש לי על המחשבabit ip 35-eלוח שעובד בשיטת DUAL DDRהזיכרון שיש לי כיום הוא שני סלוטים של 1 ג'יגה כל אחד 800MHZG Skill F2-6400CL4-1GBHKעכשיו...אני רוצה להוסיף עוד שני סלוטים של ג'יגה כל אחדעל מנת שהם ימשיכו לעבוד ב DUAL האם יש אפשרות להוסיף שני סלוטים של G.SKILL מסוג אחר ?למשל את זהhttp://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1153תודה לכל העונים
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים שאלה קצת שונה יש לי כיום 2 ג'יגה זכרון בשני סלוטים של 1 גיגה כל אחד האם ניתן להוסיף עוד 4 גיגה ע"י שני כרטיסים של 2 גיגה כ"א ע"מ לקבל 6 גיגה סה"כ? מישהו אמר לי שעדיף 8 כי המחשב ידע לטפל ב8 יותר טוב מאשר ב6 יש בזה משהו או שזה בבל"ת? אם זה נכון עד כמה זה באמת משנה? אני יודע שכדאי שהתדר יהיה אותו תדר אבל האם כדאי לנסות ולשמור גם שהתזמונים יהיו כמה שיותר דומים? ושוב, ליר בטחון, אין בעיה אם זה של חברה אחרת נכון? תודה
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים תדר ותזמונים צריכים להיות זהים או יותר טובים. אם אתה שם יותר טובים צריך לוודא שזה מוגדר לפי החלשים יותר.אין שום בעיה לשים 6 גיגה זכרון. אתה כמובן צריך מערכת הפעלה 64 ביט.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר שאלה קצת שונה יש לי כיום 2 ג'יגה זכרון בשני סלוטים של 1 גיגה כל אחד האם ניתן להוסיף עוד 4 גיגה ע"י שני כרטיסים של 2 גיגה כ"א ע"מ לקבל 6 גיגה סה"כ? מישהו אמר לי שעדיף 8 כי המחשב ידע לטפל ב8 יותר טוב מאשר ב6 יש בזה משהו או שזה בבל"ת? אם זה נכון עד כמה זה באמת משנה? אני יודע שכדאי שהתדר יהיה אותו תדר אבל האם כדאי לנסות ולשמור גם שהתזמונים יהיו כמה שיותר דומים? ושוב, ליר בטחון, אין בעיה אם זה של חברה אחרת נכון? תודה מממ יש לך שאלה קצת שונה פתח תרד חדש. בקשר לתשובה שקיבלתי... הזיכרונות הם לא מחברה שונה הם שניהם G.SKILL אבל הם מסוג שונה מאחר ואת הסוג שיש לי כרגע אני מתקשה למצוא. האם הזיכרונות ימשיכו לעבוד ב DUAL גם אם מדובר בשני סוגים שונים (כמובן ששניהם 800MHZ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.