פורסם 2003 ביוני 622 שנים שלום,אני חדש בתחום של OC, יש לי GEFORCE 2 MX 400, אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להעלות את מהירות של GPU ו זכרון ללא הוספת קירור, ושיהיה יציב.תודה . (-:
פורסם 2003 ביוני 622 שנים תנסה לעלות 10,10 ומתי שאתה רואה שיבושים במסך תתחיל להוריד 5,5 ואני ממליץ שתיגע בסינק של הכרטיס לראות אם הוא לא חם מידי.
פורסם 2003 ביוני 622 שנים כן רק הייתי ממליץ אם יש לך מחשב ישן בבית קח את הסינק של המעבד ובד"כ יש עליהם מאוררים וזה יעזור...כך לפחות אני עשיתי.
פורסם 2003 ביוני 622 שנים מחבר יש לי על הכרטיס מאורר. במחשב הישן המאורר מת מזמן. אני אנסה להשיג מאורר כלשהו (סביר להניח שיהיה 80MM) , אבל מקווה שישרוד ללא קירור נוסף רק עם המאורר הקיים.
פורסם 2003 ביוני 622 שנים תיקח מהמחשב הישן את הסינק של המעבד ופשוט תניח אותו על ה-PCB של הכרטיס.ואם המחשב אינו פועל והוא מכיל ספק זו דרך להשיג מאורר 80 מ"מ.
פורסם 2003 ביוני 622 שנים מחבר יש לך אולי תמונה? את ה80MM כבר הוצאתי מזמן כדי להוסיף עוד מאורר למארז לסיקולציה טובה יותר, תודה על העצה בכל מקרה.יש לי סינק של פנטיום 1, אבל איך אני מדביק את הסינק לPBC, ע"י THERMAL GREASE?
פורסם 2003 ביוני 622 שנים אתה לא חייב להדביק אתה יכול פשוט להניח אותו על ה-PCB של הכרטיס...אני יחפש תמונה ויעלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.