פורסם 2003 ביוני 622 שנים אני רוצה לשדרג את מחשב לפנטיום 4 או אמד ולוח אם ומחשב שלי זה של פנטיום 3 אם אפשר להחליף פנטיום 3 ל4 ולוח אם ומארז נשאר כמו של פנטיום 3? מה אתם חושבים מה יותר כדאי לי להחליף גם את מארז או לא? בברכה עופר דוד :)
פורסם 2003 ביוני 622 שנים אני רוצה לשדרג את מחשב לפנטיום 4 או אמד ולוח אם ומחשב שלי זה של פנטיום 3 אם אפשר להחליף פנטיום 3 ל4 ולוח אם ומארז נשאר כמו של פנטיום 3? מה אתם חושבים מה יותר כדאי לי להחליף גם את מארז או לא?אני מבין שאתה חדש אי אפשר להשאיר לוח של PIII ולקנות מעבד P4 או AMD XP מארז אפשר להשאיר...ואם תיתן תקציב ספציפי ומה יהיו שימושי המחשב נוכל לקבל דעה מה לתת לך.(לוח אם,מעבד וכו'..)
פורסם 2003 ביוני 622 שנים אתה צריך -מעבד-לוח-זיכרוןאולי גם -ספק-כ.מסך-מארזבלי פרטים מדוייקים על מה שיש לך כרגע אי אפשר לענות לך על השאלות.אם התקציב לחוץ אני מציע שתלך לכיוון של AMD, אתה יכול לקנות מעבד 2400 בחצי מחיר.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר באמת אני לא יודע אם שפנטיום 4 או אמד יתאים למארז של פנטיום 3 איך מוצאים שם חברה של לוח אם? חלק חברים אמרו לי שזה אפשר יתאים רק תלוי לוח אם.... :smoke: :smoke:
פורסם 2003 ביוני 1122 שנים אתה צריך -מעבד-לוח-זיכרוןאולי גם -ספק-כ.מסך-מארזבלי פרטים מדוייקים על מה שיש לך כרגע אי אפשר לענות לך על השאלות.אם התקציב לחוץ אני מציע שתלך לכיוון של AMD, אתה יכול לקנות מעבד 2400 בחצי מחיר.אתה צריך -מעבד-לוח-זיכרון-ספקאולי גם -כ.מסך-מארזליתר דיוק ככה גם ספק אתה צריך בכל מקרה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.