עבור לתוכן

מישהו היה במלונות: ונציה\קרמלין\טופקאפי בתורכיה? מחפש חוות דעת!

Featured Replies

פורסם

אם מישהו היה אשמח לשמוע פרטים על המלון, איך איכות האוכל, האם הכל באמת "כלול"?

אנחנו מתכוונים להיות במלון כל הזמן.(זוג)

תודה רבה!!!

פורסם

בסוכות השנה הייתי בקרמלין, הוא מלון פשוט ענק, יש שם מגרשי טניס, כדורעף, קטרגל, רצועת חוף ממש נחמדה, יש שם כמה מסעדות וכמובן הכל כלול.

יוצא שאוכלים שם איזה 5 ארוחות ביום.

האוכל טעים.

הבריכות סבבה ודיי נחמד שם.

יש מלא רוסים וישראלים, אבל יותר רוסים. יש גם איראנים.

רק בשביל הפרופורציה, השטח של המלון בגודל של איזה חצי שכונה, לוקח איזה 5-10 דקות ללכת מצד אחד לצד השני.

אומרים שהטופקאפי פחות או יותר אותו דבר. לא יודע איך ונציה.

מה שמבאס זה שיש ים אנשים במלון.

מבחינת כמות האנשים אז תחשוב סטייל קלאב הוטל.

פורסם

הייתי בקרמלין לפני שבועיים, המלון חולק בעלים עם הטופקפי, כך שאפשר לעבור בין המלונות בכיף.

אחת החופשות היותר כיפיות שהיו לי, במלון יש הכול. זה מטורף. האוכל מעולה, יש חדר ביליארד חינם, הבריכה קטלנית עם פעיליות ומגרש כדור מים, בים יש לך מזח עם בר חינם שלידו יש פופים נוחים כאלה- הדבר הכי כיף בעולם זה לשבת בשקיעה שם עם קולה קרה ביד:)

יש בננות וסקי מים חינם! אחד הגדולים.

המלון מעוצב ממש בנוחות, קצת לוקח זמן ללכת מהים לחדרים אבל לא נורא, הדב היחיד שהציק לי זה שהצוות בקושי מבין אנגלית.

המסעדות מעולות, לך למקסיקנית יש להם בוריטו אכזרי:P

המגלשות במלון סבבה, אבל אם אתה עובר לטופקפי (יש שער שפתוח תמיד) יש מגלשות אפילו עוד יותר טובות

מאוד מאוד ממליץ לנוער ובכלליות לכל מי שרוצה להרגע

תהנה:)

פורסם

כשאני הייתי הסקי מים לא היה חינם... עלה איזה 25 יורו.

הבננות כן אבל תכלס זה סתם שטויות.

במסעדות יש אחת שפתוחה אחרי צהריים תיקח שם לחמג'ון אחד הדברים הטעימים. גם בחדר אוכל אני מאמין שיהיה.

אני לא עברתי לטופקאפי :(

פורסם

לא הייתי באף אחד מהמלונות, אבל אמליץ לך על מלון RIVA DIVA באנטליה, הייתי שם בפנסיון מלא - יש לך דוכני אוכל בכל 100 מטר שבכל דוכן מוגש משהו אחר (כל היום אגב), בערב יש מסיבות, בכל 200 מ' יש לך בר, בריכות ענקיות, חוף פרטי (ואו אני נשמע כמו פרסומת) - והכל בלא תוספת תשלום.

חדר אוכל ענקי ומצויין, יש לך גם חנויות בתוך המלון, חדר כושר, סאונות, ספא ובריכה סגורה.

תהנה ;) גרמת לי לרצות ללכת לשם שוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים