עבור לתוכן

שאלה מפגרת ביותר שאני לא יודע את התשובה עליה. (-:

Featured Replies

פורסם

קניתי כבל רשת לשיתוף אינטרנט באורך של 10METER ומדדתי עכשיו כמה אני באמת צריך ומספיק גם 5METER,

רציתי לדעת אם יש הבדל במהירות {הכוונה נגיד ועכשיו אני לוחץ על כפתור... לוקח יותר זמן עד שאני יקבל את הדף?,

לא בגלל המהירות אלא בגלל האורך של הכבל} בין 10METER לבין 5METER.

תודה מראש. :)

פורסם

קניתי כבל רשת לשיתוף אינטרנט באורך של 10METER ומדדתי עכשיו כמה אני באמת צריך ומספיק גם 5METER,

רציתי לדעת אם יש הבדל במהירות {הכוונה נגיד ועכשיו אני לוחץ על כפתור... לוקח יותר זמן עד שאני יקבל את הדף?,

לא בגלל המהירות אלא בגלל האורך של הכבל} בין 10METER לבין 5METER.

תודה מראש. :)

בין 10 ל-5 אין הבדלים רבים, אבל זה תלוי, אם הכבל מתחבר לHUB אז לא יהיו השפעות, אם לא, אולי יהיו, אבל לא מורגש.

פורסם

הפרשים של מילישניות. לא תרגיש את ההבדל.

פורסם
  • מחבר

Ok תודה (-:

פורסם

עד 25 מטר (או 50 אני לא ממש זוכר) אז לא יהיה שום בעיה אין שום הבדל, אבל מהמרחק הזה והלאה תריך מגבר חשמלי.

פורסם

אין שום הבדל במהירות מכיוון שהאלקטרונים נעים במהירות האור ולכן לא יורגש הבדל בביצועים באורכי כבל שונים. מה שחשוב הוא לשמור על אורך כבל תקני - עד 100 מטר.

פורסם

אין שום הבדל במהירות מכיוון שהאלקטרונים נעים במהירות האור ולכן לא יורגש הבדל בביצועים באורכי כבל שונים. מה שחשוב הוא לשמור על אורך כבל תקני - עד 100 מטר.

אני לא ממש מבין בכבלים, אבל המידע בכבל RJ45 לא עובר במהירות האור, בגלל זה ישנם כבלים

שקוראים להם כבלים אופטים שהם משתמשים בטכנולוגיה של העברת אור ובגלל זה הם הרבה הרבה יותר מהירים.

הבעיה במרחקים גדולים (מעל 50 מטר) זה שהאות החשמלי נחלש ונוצרות הפרעות שמאיטות את קצב תעבורת המידע.

פורסם

ההבדל הוא יותר Nano seconds או ב-Pico seconds מאשר ב-Mili seconds אבל לו זה כבר לא משנה כי הוא לא מבדיל.

פורסם

אני לא ממש מבין בכבלים, אבל המידע בכבל RJ45 לא עובר במהירות האור, בגלל זה ישנם כבלים

שקוראים להם כבלים אופטים שהם משתמשים בטכנולוגיה של העברת אור ובגלל זה הם הרבה הרבה יותר מהירים.

הבעיה במרחקים גדולים (מעל 50 מטר) זה שהאות החשמלי נחלש ונוצרות הפרעות שמאיטות את קצב תעבורת המידע.

אתה טועה ובגדול. :nono:

1. התקדמות אות חשמלי בתווך נחושת שממנו עשוי הכבל הוא זהה למהירות האור.

2. התקן של Ethernet ו Fast Ethernet מגדיר מרחק מכסימלי של 100 מטר שבו ניתן לשדר אות חשמלי ללא תקלות וללא צורך ב Repeaters. ההגבלה נובעת בין השאר בשימוש במנגנון CSMA/CD שבו משתמשים ב Ethernet.

3. משתמשים בסיבים אופטיים על מנת להעביר מידע למרחקים ארוכים יותר, ניתן היום להגיע עד ל 100Km בטכנולוגיות מסוימות. כמו כן משתמשים בסיבים אופטיים כדי לקבל רוחב פס הרבה יותר גדול מ 1Gbit (שהוא המכסימלי בכבלי נחושת), ניתן היום להגיע ל 40Gb בטכנולוגיות מסוימות.

פורסם

לי יש כבל של 35 מטר והרשת עובדת מהר.

מדדתי בסנדרה היא עובדת במהירות של מגה לשנייה.

פורסם

יש לי רשת עם כבל של 50 מטר והרשת עובדת מצויין ואין הבדלים בין המחשב שלי שמחובר ישירות למודם לבין המחשב שמחובר ב50 מטר כבל

פורסם

ממש לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים