עבור לתוכן

AS3 VS Nanotherm Blue

Featured Replies

פורסם

???

פורסם

הזול ביניהם

זאת כולה משחה ... אנשים עשו מזה כזה עניין של חיים או מוות

תמצא איפה מוכרים אחד מהם בהכי פחות כסף , ותקנה אותו . אם אין בעיה של כסף , אד זה לא משנה איזה תקנה , גם ככה הם מועילים באותה מידה ץ

פורסם

תקנה את ה-Nanotherm Blue..... הוא גם יותר טוב מה-AS3 והוא גם לא עשוי מחומרים מוליכים

שיסכנו את המעבד.... לאומת זאת ה-AS3 יותר יקר.....עשוי מחומרים מוליכים..... ונותן ביצועים נמוכים יותר.....

פורסם

כך את הXTC SLIVER של NANO או את הCREMIQUE של ARCTIC .

הבדלי המחיר קטנים והבדלי הטמפ יכולים להגיע עד ל4 מעלות !

בכל אופן אם אתה לוקח לא את זה ולא את זה, כך AS3 הוא טוב יותר מהBLUE וזה בדוק.

פורסם

לגבי ביצועים יותר טובים אני לא בטוח, אבל לורד יאבל, סוג המשחה הטרמית היא מאוד חשובה, אל תזלזל, זה לא עיניין של חיים ומוות

(או אולי כן? מוות המעבד?) אבל זה עיניין של הרבה טמפרטורות... (לפעמים) בין שניהם אין הפרש גדול, אבל יש מישחות ממש גרועות.

פורסם

תקנה את ה-Nanotherm Blue..... הוא גם יותר טוב מה-AS3 והוא גם לא עשוי מחומרים מוליכים

שיסכנו את המעבד.... לאומת זאת ה-AS3 יותר יקר.....עשוי מחומרים מוליכים..... ונותן ביצועים נמוכים יותר.....

טעות.

לגבי הסכנה, אם אתה לא מעיף את החומר על הלוח או מפזר אותו לא צריכה להיות בעיה.

http://www.viperlair.com/reviews/case_cool/compounds/so_nov02/therm_so_4.shtml

אם הBLUE זה הBLUE 2 אז הAS3 חזק יותר, ונראה לי שה"2" יותר טוב מהראשון אחרת לא היו מיצרים אותו.

פורסם

הNANOTHERM מוליך פחות טוב מהAS3 אבל הוא יותר נוח למריחה (יש לי ניסיון רק עם הAS3 ולא עם הNANOTHERM, אני אומר את זה מתוך קריאה של REVIEWים רבים עליו בעבר) והוא כרוך בפחות סיכון כיוון שהוא עשוי מחומרים לא מוליכי-חשמל (הAS3 אמור להיות גם לא מוליך טוב של חשמל בגלל המבנה שלו אבל כבר שמענו על בעיות)

פורסם

יש כזה בכלל בארץ?

nanotherm EXP

תחלס הביקורת הזו נראה מאוד בדויה מכיוון שאני בטוח ב100% ובדקתי בעצמי שיש הבדל של לפחות 3 מעלות בין AS3 למשחה ג'נרית ולפי הביקורת ישנו הבדל של מעלה ממש לא נראה הגיוני.

לפני כחודש ראיתי ביקורת על משחות ושם הייתה משחה (חבל שאני לא זוכר את שמה) מצויינת שהובילה באיזה3 מעלות מAS3 היא הייתה שחורה נראה לי והכותב ציין שהיא ממש קשיחה ולא נוזלית כמו AS3 .

אתם יודעים אל מה אני מדבר?

פורסם
  • מחבר

אני עושה אוברקלוק כבר וזה בא מתחת ל SK7

אני חושב שאני אלך על האקרקטיק

פורסם

אני עושה אוברקלוק כבר וזה בא מתחת ל SK7

אני חושב שאני אלך על האקרקטיק

תמרח אותו בעדינות רק על הליבה עצמה, כי היא מקצרת בטירוף חבר שלי דפק לוח ככה.

פורסם
  • מחבר
:bash: יעני לא שווה? אני לא רוצה לקצר לוח בשביל איזה משחה מסכנה
פורסם

Nanothem Blue II

אחלה משחה, לא מקצרת, לא נדבקת יותר מדי, ובגלל שהיא כחולה רל לדעת כמה אתה מורח...

נ.ב.

גם זולה...!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים