עבור לתוכן

כיצד הכי טוב להתקין עברית לנייד שנקנה בחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

בימים הקרובים אני הולך לקבל מחשב נייד שנקנה בארה"ב, המחשב מגיע עם חלונות ויסטה ודיסק שיחזור למקרה

תקלות ודריברים.

ואני רוצה להוסיף תמיכה בעברית - אני לא צריך שכל המעטפת(UI) תיהיה בעברית, אלא שמערכת ההפעלה

תדע להתמודד עם עברית:

לקורא עברית, לכתוב עברית, להתמודד עם שמות של ספריות ששמן בעברית, לדעת ליישר טקסט לימין כשצריך

ובמילים פשוטות להפוך את מערכת ההפעלה ל- Hebrew Enabled.

- האם ויסטה מאפשרת לעשות את זה ברמה של הגדרות? האם צריך להתקין את התמיכה בעברית ואם כן אז הדיסק שיחזור

שמגיע עם המחשב יספיק?

המחשב הינו Asus F8Va - C1 והדיסק שמגיע איתו הינו דיסק "שיחזור" כויכול ולא דיסק התקנה של ויסטה.

אני שואל את זה דווקא בפורום הזה(מחשבים ניידים) כי אני מאמין שדווקא פה יהיו אנשים עם ניסיון בנושא.

- על הדרך רציתי לשאול אם יש מקום מועדף לחריטת עברית על המקלדת ושאנשים התנסו בו.

תודה לכל המגיבים.

8)

פורסם

כל גרסה של מערכת הפעלה ויסטה/XP היא - Hebrew Enabled, כפי שקראו לזה פעם. אין לזה משמעות היום.

מוספים את התמיכה ב-Regional Settings. יתכן ותדרש לקבצי ההתקנה של מערכת ההפעלה (בד"כ מופיעים בדיסק שחזור או במחיצה חבויה על המחשב).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה. אני שמח שהדבר הפשוט הזה לא יהיה כאב ראש... נקווה שלא יהיו לי בעיות להתרגל לויסטה ולמצוא איך לכוונן את ההגדרות שאני רגיל אליהן.

פרט לכך נישאר רק להחליט איפה כדאי לחרוט עברית על המקלדת אז השאלה עדיין עומדת על הפרק. אם מישהו התנסה ויש לו המלצות איך לצרוב ואצל מי וכמובן גם מה העלות לכל הסיפור - אני אשמח לקרוא המלצות.

- ועוד שאלה שקצת מטרידה אותי: מה הסיכוי שבהמלך החריטה יגרמו נזק למחשב? ואם הסיכוי גבוה אז אולי עדיף להדביק

מדבקות(ואם כן אז איזה?)?

פורסם

- ועוד שאלה שקצת מטרידה אותי: מה הסיכוי שבהמלך החריטה יגרמו נזק למחשב?

תמיד כשאתה נותן למישהו לגעת במחשב אתה יכול לשאול "מה הסיכוי שיגרום נזק?", אבל כדי לגרום נזק למחשב בזמן חריטה על המקלדת, צריך להיות לא סתם גרוע, אלא מטומטם עם קבלות, אז אין לך מה לדאוג. חוץ מזה כל מקום מכובד לוקח אחריות על העבודה שלו, ואם ייגרם נזק, הם ישלמו.

פורסם

מה קנית בסוף, אם אפשר לשאול?

*כתבת כבר, לא שמתי לב. תתחדש.

פורסם

אני מצטרף לשאלה, חברה שלי קנתה לפני שבוע נייד בארה"ב וביקשה ממני לבדוק לה איפה בארץ אפשר לצרוב אותיות עבריות על המקלדת.

תודה לעוזרים ולעוזרות.

פורסם
  • מחבר

מה קנית בסוף, אם אפשר לשאול?

קניתי את ה- Asus F8Va - C1 עלה לי בארה"ב 1542$ כולל משלוח(בתוך ארה"ב). בנתיים לומד אותו לאט לאט וגם מגלה שאני די טוב בכתיבה עיוורת

בעברית(אני עכשיו כותב מהלפטופ) חוץ מזה אני מקווה שיהיה לי קצת זמן כדי שאני אכתוב ביקורת הוגנת על המחשב(סוג של להחזיר טובה לפורום :P).

אנ חייב לציין שהויסטה קצת מעצבנת אותי אבל החלטתי שאני לוקח על עצמי ללמוד אותה ולנסות להתרגל.

בנתיים אני מסתדר לא רע גם בלי עברית חרוטה על המקלדת אבל בכל זאת בא לי שיהיה אז אני עדיין פתוח להצעות והמלצות איפה כדאי.

8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים