עבור לתוכן

מצלמה לאמא

Featured Replies

פורסם

שלום,

הסיפור הוא כזה:

יש לי אחלה אמא ואני יודע שהיא רוצה מצלמה.

אז החלטתי שאני אעשה לה הפתעה

תקציב:1200 גג

זום: 4-10

תפעול פשוט כמה שיותר כי אמא שלי לא הכי מבינה וגם לא רוצה

אז מה שבעצם חשוב זה שהתמונה תהיה הכי טובה שאפשר במצב אוטומטי

רצוי שהאחריות תהיה של יבואן בלעדי

אני חשבתי על:

Canon A720

Panasonic TZ5אני לא יודע מה הגודל הפיזי של המצלמה

אני הבנתי מכם שהF40 טובה אבל הזום שלה קטן

יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו? אשמח לקבל תשובות והסברים בהקדם

תודה

פורסם

אם אתה מוכן לוותר על האחריות של היבואן (ולחרוג בשלושים שקלים) fuji f100fd תתאים לך. איכות צילום דומה לזו של ה f40 אוטומטית לחלוטין ועם זום ארוך יותר ורחב יותר. והיא גם קומפקטית כמו ה f40. זו ההמלצה שלי לפחות. קח בחשבון אבל שכדאי לרכוש כרטיס זיכרון דבר שיער 60 שקל נוספים. בעיני אם אתה באמת מתכוון להוצי 1200 חבל לא להוסיף עוד טיפה ולקבל את המצלמה הזו. אם אתה רוצה עוד פרטים עליה היו לא מעט דיונים בנושא כבר.

פורסם
  • מחבר

כן אני קראתי את הדיונים עליה

השאלה היא איך החנות והאחריות?

אז אתה אומר שהיא נותנת אנ הביצועים הטובים ביותר באוטו?

פורסם

http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={72C117DC-AF89-41E9-A5D9-877D58CF117A}&details_type=1&itemid={457F9F14-52C3-4AD9-937D-DA762E086040}

יש פה אופציה לאחריות של ארבע שנים במאה שקל.. אבל אישית לא מאמין באחריות עבור מצלמות בעלות הזו...

בתאכלס המצלמה לא תתקלקל גם תוך שנתיים ואם היא תיפול זה לא יכלל באחריות של אף אחד... מה שאומר שעבור התיקון תשלם כמו על מצלמה חדשה.

פורסם

בפרפרזה על ג'ורג' אורוול, F40 טוב, F100 טוב יותר. שתי המצלמות נהנות מחיישן מעולה ומוציאות תמונות טובות במצב אוטומטי. ה-F100 מוסיפה על זה בעיקר טווח זום רחב יותר ומייצב תמונה (ועוד 600 ש"ח למחיר).

רק הערה לגבי צילום אוטומטי - לא משנה כמה טוב המצב האוטומטי של המצלמה, תמיד יהיו פספוסים מעצבנים, בד"כ בסעיף ה-white balance אבל לא רק. תנסה לשכנע את אמא שלך לפחות ללמוד על מצבי הסצינות (המצבים המתוכנתים מראש).

פורסם
  • מחבר

קודם כל,אני מודה מאוד על התגובות

זו אמורה להיות הפתעה אז אני לא יכול לבוא אליה ולשכנע אותה

ואם אני כן אשכנע אותה אז על איזו צמלמה חשבתה?

לגבי אמינות המצלמה אין לי מה לדאוג?

כל אחריות תיתן את אותה תועלת?

תודה לכולכם על העזרה[br]פורסם בתאריך: 22.08.2008 בשעה 23:29:06

רציתי לשאול על המצלמה של סוני W110 ספציפית.איך היא?
פורסם

נראה לי שעדיף כבר fuji f40

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים