פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים Nirvana - The Man Who Sold The Worldhttp://www.youtube.com/watch?v=209ArurxVG4
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים הזכרתם כמה מצויינים (שהייתי מזכיר בעצמי אם לא הייתם מקדימים אותי) במיוחד ההוא שהזכיר את No quarter של לד זפלין, הקאבר ש- TOOL עשו לו - משהו לא משהו לא מהעולם הזה. והקאברים שעשה מרלין מנסון לשירים שונים, guano apes שעשו את big in japan ועוד. כמה תרומות שלי: Tool & A Perfect Circle - Love Song / Diary of a mad man במקןר של The Cure (גם המקור וגם הקאבר מדהימים) ל Blind Guardian יש כמה קאברים מצויינים מצויינים: Blind Guardian - Mr. Sandman (הקליפ, תראו את הקליפ) Blind Guardian - Don't Talk To Strangers המקור של Dio Blind Guardian - To France (במקור של מייק אולדפילד) עוד- sonata arctica - Still loving you במקור של ה Scorpions (עריכה, הקדים אותי הבחור מעלי.. ) HammerFall - Man On The Silver Mountain קאבר ל Rainbow/Dio Gimme Gimme בביצועו של אינגווי מלמסטין (הוא עושה את הסולמות של הסינתיסייזר בגיטרה, זה מדהים) (כמובן במקור ע"י Abba) Reel Big Fish - Take On Me במקןר של a-ha Class of '99 - Another brick in the wall אהה, וזה לא רוק/מטאל, אבל: What somewhere over the wonderfull rainbow world
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.