פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים הסתיימו בחינות ההסמכה וכל החרא הנלווה לזה וגם הסט מקלדת-עכבר של מיקרוסופט שהחזיק 6 שנים החליט להתפגר, אז החלטתי לפנק את עצמי.התלבטתי אם לפרסם או לא לאור הנפשות הטובות שירדו לי לכיס, אבל החלטתי בכל זאת לפרסם בשביל אלו שמעניין אותם לראות את האריזה והמוצרים עצמם - אני מחשיב עצמי ככזה ותמיד ונהנה לראות תמונות של מוצרים חדשים וייחודיים שאחרים קנו.אז הנה הסט:1. עכבר של רייזר דגם deathadder2. פד של steelseries דגם 5L3. מקלדת של SteelSeries דגם 6Gלזה הוספתי גם בקר משחקים אלחוטי של מיקרוסופט (XBOX360) ומפצל יו-אס-בי שמביקורות ברשת עולה כי הוא איכותי דיו לצרכיי.הנה התמונות[br]פורסם בתאריך: 21.08.2008 בשעה 23:08:25עוד תמונות[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים ואו איזה כיף לך .. אני כלכך מקנא :'( תתחדש .. והכי חשוב תהנה אפשר לדעת כמה עלה לך הפד? אני מתכנן לקנות גם אחד..
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים תתחדש,הכל מצוין..אם רק אפשר לשאול הזמנת הכל מהארץ או מחו"ל? לא אכפת לי כמה עלה רק אם מהארץ או לא
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר הכל נרכש בארץהיבואן של רייזר אמר לי שעוד כחודש יגיע משלוח של מקלדות ועכברים
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אם יגיע רק עוד חודש איך זה שהזמנת עכשיו? אה ועוד לא סיפרת לנו איך העכבר מתפקד
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים איזה מגניב הבורג הזה שעולה מהשולחן ומחזיק ת'חוטים של העכבר והמקלדת הבקר של הבוקס פשוט מעולה, ממש ממש נוח ד"א, איזו הסמכה? :-X
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר העכבר הוא מהסטוקים האחרונים של ביגבוקסהמקלדת אולי ג'נרית במובן שאין מקשים מיוחדים לסאונד או אינטרנט וקשקושים כאלו. אבל בכל השאר היא רחוקה מאוד.ההסמכה היא לרו"ח.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר אני משחק ברוב סוגי המשחקים.. כל פעם אני ננעל על איזה משחק אחר. המקלדת לא עוזרת במובן של מקשי מקרו, אבל היא ללא ספק המקלדת הנוחה ביותר שהיתה לי (נוחות לידיים ובעיקר בעת ההקלדה עצמה). אין מה להשוות בכלל לסט מיקרוסופט ELITE שהיה לי מקודם.המקשי קפיץ כל כך הרבה יותר נוחים מהמקשים שיש היום שבנויים על גומי - אני מקליד עיוור והיתה לי הרגשה לפעמים במקלדת של מיקרוסופט שאני ממש נלחם במקשים.. נראה גם שהתגובה של המקלדת יותר טובה אבל זה לא כזה משמעותי לטעמי. אני בונה על כך שהמקלדת תחזיק מעמד עוד 10 שנים ולא תתפגר אחרי 5 שנים.. היא מאוד מאסיבית וכבדה, בנוייה כגוש אחד וגם הכבל בציפוי בד נראה עמיד למדי.הבורג הוא בייצור עצמי, ראיתי כזה של רייזר שעולה 150 שקל והתלהבתי.לגבי העכבר הדעה שלי חלוקה, התרגלתי לזה של מייקרוסופט (אקספלורר 2) וקצת קשה לי כרגע עם המקשים הגדולים בצד, גם הוא הרבה יותר מהיר תגובה ועדיין לא הגעתי לכוונון שנוח לי ...אבל המקשים הראשיים הרבה יותר נוחים לי מהמיקרוסופט, כי כל הפנל העליון של העכבר זה חתיכה אחת והיא גם עשויה מפלסטיק/גומי מאוד נעים למגע, והוא גם יותר ארגונומי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.