עבור לתוכן

סט גיימינג חדש שקניתי

Featured Replies

פורסם

הסתיימו בחינות ההסמכה וכל החרא הנלווה לזה וגם הסט מקלדת-עכבר של מיקרוסופט שהחזיק 6 שנים החליט להתפגר, אז החלטתי לפנק את עצמי.

התלבטתי אם לפרסם או לא לאור הנפשות הטובות שירדו לי לכיס, אבל החלטתי בכל זאת לפרסם בשביל אלו שמעניין אותם לראות את האריזה והמוצרים עצמם -

אני מחשיב עצמי ככזה ותמיד ונהנה לראות תמונות של מוצרים חדשים וייחודיים שאחרים קנו.

אז הנה הסט:

1. עכבר של רייזר דגם deathadder

2. פד של steelseries דגם 5L

3. מקלדת של SteelSeries דגם 6G

לזה הוספתי גם בקר משחקים אלחוטי של מיקרוסופט (XBOX360) ומפצל יו-אס-בי שמביקורות ברשת עולה כי הוא איכותי דיו לצרכיי.

הנה התמונות

[br]פורסם בתאריך: 21.08.2008 בשעה 23:08:25

עוד תמונות

[attachment deleted by admin]

פורסם

ואו איזה כיף לך .. אני כלכך מקנא :'(

תתחדש .. והכי חשוב תהנה :xyxthumbs:

אפשר לדעת כמה עלה לך הפד? אני מתכנן לקנות גם אחד..

פורסם

מאיפה קנית את הDeathadder? כמה עלה? ואיך הוא?

פורסם

תתחדש,הכל מצוין..אם רק אפשר לשאול הזמנת הכל מהארץ או מחו"ל? לא אכפת לי כמה עלה רק אם מהארץ או לא

פורסם
  • מחבר

הכל נרכש בארץ

היבואן של רייזר אמר לי שעוד כחודש יגיע משלוח של מקלדות ועכברים

פורסם

אם יגיע רק עוד חודש איך זה שהזמנת עכשיו?

אה ועוד לא סיפרת לנו איך העכבר מתפקד :)

פורסם

נחמד מאוד. לא רוצ לבאס אהל המקלדת נראת קצת ג'נרית...

פורסם

איזה מגניב הבורג הזה שעולה מהשולחן ומחזיק ת'חוטים של העכבר והמקלדת :D

הבקר של הבוקס פשוט מעולה, ממש ממש נוח

ד"א, איזו הסמכה? :-X

פורסם
  • מחבר

העכבר הוא מהסטוקים האחרונים של ביגבוקס

המקלדת אולי ג'נרית במובן שאין מקשים מיוחדים לסאונד או אינטרנט וקשקושים כאלו. אבל בכל השאר היא רחוקה מאוד.

ההסמכה היא לרו"ח.

פורסם

איזה ז'אנר אתה בדרך כלל משחק, והאם אתה מרגיש שהמקלדת עוזרת לך ?<

פורסם

יפה מאוד מאוד! תתחדש! :)

אתה יכול להגיד מאיפה קנית הכל?

תודה.

פורסם

אהבתי את ה"בורג" הזה , אפשר לדעת מאיפה קניתה ?

פורסם
  • מחבר

אני משחק ברוב סוגי המשחקים.. כל פעם אני ננעל על איזה משחק אחר.

המקלדת לא עוזרת במובן של מקשי מקרו, אבל היא ללא ספק המקלדת הנוחה ביותר שהיתה לי (נוחות לידיים ובעיקר בעת ההקלדה עצמה). אין מה להשוות בכלל לסט מיקרוסופט ELITE שהיה לי מקודם.

המקשי קפיץ כל כך הרבה יותר נוחים מהמקשים שיש היום שבנויים על גומי - אני מקליד עיוור והיתה לי הרגשה לפעמים במקלדת של מיקרוסופט שאני ממש נלחם במקשים.. נראה גם שהתגובה של המקלדת יותר טובה אבל זה לא כזה משמעותי לטעמי.

אני בונה על כך שהמקלדת תחזיק מעמד עוד 10 שנים ולא תתפגר אחרי 5 שנים.. היא מאוד מאסיבית וכבדה, בנוייה כגוש אחד וגם הכבל בציפוי בד נראה עמיד למדי.

הבורג הוא בייצור עצמי, ראיתי כזה של רייזר שעולה 150 שקל והתלהבתי.

לגבי העכבר הדעה שלי חלוקה, התרגלתי לזה של מייקרוסופט (אקספלורר 2) וקצת קשה לי כרגע עם המקשים הגדולים בצד, גם הוא הרבה יותר מהיר תגובה ועדיין לא הגעתי לכוונון שנוח לי ...

אבל המקשים הראשיים הרבה יותר נוחים לי מהמיקרוסופט, כי כל הפנל העליון של העכבר זה חתיכה אחת והיא גם עשויה מפלסטיק/גומי מאוד נעים למגע, והוא גם יותר ארגונומי.

פורסם

אם הוא מהיר לך, תוריד רגישות בדרייבר שלו.

תתחדש על הסט, נראה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים