עבור לתוכן

עזרה- בחירת זיכרון 2GB 800MHZ זול מ-KSP . אפשרויות בפנים.

Featured Replies

פורסם

אין בעיה..פשוט לרוב קיטים של 2/4GB יותר משתלמים מלקנות 3GB...אבל כמו שאני רואה..היו לך כבר 1GB של זיכרון..אז (-:...

וסליחה שאני שואל..אבל מה כבר יש "לנתב" ב100+- שקלים..זוג מאווררים ? :smile1:

בכל אופן..לגבי הקירור..רק סדרות הVALUE של החברות השונות מגיעות בלי קירור..מה שכן וכמו שציינו כבר..אין צורך בקירור כל עוד אין OC...

פורסם

עדיין קצת מוזר לי (ומתגובותיך אני מבין שמדובר בעובדה נושנה וידועה לכל.. מלבדי) כל העניין ש- 4 גיגה טוב מ- 3, מעבר לעובדה שזה עוד גיגה זכרון. יש לך אולי איזה לינק בנושא הספציפי הזה? כי אני אפילו לא בטוח איך לגגל את העניין... אם זה אכן כך, אולי אשקול קנייה של עוד סטיק.

לא היה לי גיגה זכרון. בחרתי (כן, תמשיך לעשות ממני פריק) לקנות 3, מפני שזה המקסימום האפשרי תחת מערכת 32ביט. יקר יותר מסט של 2, אבל זול יותר מסט של 4 (בו אשלם על גיגה נוסף ואפסיד אותו. כך לפחות חשבתי).

נו באמת, אתה צוחק? :) 100 ש"ח מהווים כ- 3% מסך הקנייה שלי. אפשר לקנות צורב / לשדרג מעבד / לשדרג כרטיס מסך / לקנות 3 מאווררים למארז / לשדרג ספק.. במחירים של היום, לא חסר.

לגבי הקירור - מעולם לא קניתי זכרון עם קירור, ומעולם לא הצטערתי על כך. לדעתי, יותר מדי אנשים (ילדים ליתר דיוק) קופצים מעל הפופיק וקונים דברים מיותרים שהם לא באמת צריכים. זה מתבטא בעיקר בזכרונות מקוררים, ספקים מודולרים/יוקרתיים ולוחות אם יוקרתיים. אבל זה נושא אחר.

דבר נוסף - המחשב הישן שלי עדיין איתי ויש לי שם 2x512MB 400Mhz של Samsung. ידוע לי שאין בעיה לשלב עם זה זכרון מהיר יותר (400 כבר לא נמכרים / יקרים מ- 667/800), מפני שהמהיר עובר לעבוד במהירות של האיטי. מכיוון שעירערת את כל ידיעותיי ;) - האם כך הדבר? אני אוכל לתקוע בסלוט השלישי גיגה של Kingston Value 800Mhz והכל יעבוד פרפקט? יש אולי אפשרות יותר נבונה?

פורסם

פשוט תריץ חיפוש של Dual-channel בצירוף של באנצים וכו...תמצא המון ביקורות/מבחני ביצועים...

וזאת תכונה ידועה עוד מימי הP4 למיניהם...ככה שזה לא חדש ;D

3 מאווררים ב100 שקל..גם אני רוצה.... :smile1:

אתה בטוח שבמערכת הישנה שלך זה לא DDR1 ? שכן התמיכה היא במקסימום 400MHz ?

פורסם

שני זכרונות בדיוק אותו דבר זה סט.

היום נמכרים סטים ממש, החבילה מגיעה עם שניים.

אבל אפשר גם לקנות נפרד כל עוד זה אותו דגם בדיוק.

אני מניח שיש מצב שגם אם זה לא בדיוק אותו דגם אבל זה אותם הגדרות אז שני זכרונות יעבדו בDUAL CHANNEL, אבל לא כדאי לקחת את הסיכון.

ככל הידוע לי כמעט כל הדגמים של Mushkin מגיעים עם קירור מסוים.

יש מעט מאוד זכרונות כיום שלא מגיעים עם איזו שהיא פלטת קירור עליהם, אפילו הזולים.

רק זכרונות של חברות קש או של חברות שעדיין לא הפנימו את הרעיון, מוכרים זכרונות עירומים. (לא שזה משנה במיוחד ללא OC).

בכל מקרה כדאי לברר עם החנות.

רגע שניה אני בדיוק מנסה להבין משהו בעצמי

יש לי גם סט (2x1gb) של G.SKILL אני רוצה להוסיף עוד סט כזה של G.SKILL אבל מדגם אחר הלוח שלי עובד בDUAL זה שאני יוסיף שני סלוטים מדגם אחר לא יפגע בDUAL?

פורסם

כל עוד כל סט יהיה מחובר לסלוטים באותו צבע לא יהיה בעיה.

הזכרונות יעבדו לפי המהירות הנמוכה מכולם ולכן אין ממש טעם לקנות זכרונות יותר מהירים.

כדאי לקנות זכרונות עם אותם תזמונים וצריכת חשמל.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dual-channel_architecture

פורסם

כן CL4 בעיקרון זה מה שיש לי

רק שאני לא מוצא את אותו זיכרון בחנויות משום מה....אז אני יקנה G.SKILL אחר כבר

פורסם

פשוט תריץ חיפוש של Dual-channel בצירוף של באנצים וכו...תמצא המון ביקורות/מבחני ביצועים...

וזאת תכונה ידועה עוד מימי הP4 למיניהם...ככה שזה לא חדש ;D

3 מאווררים ב100 שקל..גם אני רוצה.... :smile1:

אתה בטוח שבמערכת הישנה שלך זה לא DDR1 ? שכן התמיכה היא במקסימום 400MHz ?

אוקיי, מצאתי. אכן דייקת בהכל. השאלה שלי היא, מה ההשפעה בהתחשב במערכת הפעלה 32ביט שמזהה רק 3-3.5 גיגה? האם העניין חומרתי לחלוטין וכל ה-4 גיגה יפעלו בדואל אך רק 3-3.5 גיגה יהיו לרשות המערכת (בדואל), או שמא ההגבלה של המערכת לא תאפשר דואל ובעצם אני לא ארוויח דבר מלבד (במקרה הטוב) 512MB נוספים שהמערכת תזהה, בסינגל? אני מניח שזו האפשרות הראשונה, אך הייתי רוצה לדעת בוודאות כשאני שוקל קנייה. במידה וזו אכן האפשרות השנייה, כל שנותר הוא לקנות עוד גיגה של kingston value 800, להכניס אותו לסלוט הנותר ויהיה לי 4 גיגה בדואל?

3 מאווררים או Freezer 7 Pro אחד שאני רואה שאוהבים פה.

http://ksp.co.il

:P

אופס, זה כן. לפחות הפעם זו הסניליות הידועה לשימצה, ולא חוסר ידע בסיסי.

פורסם

המערכת תעבוד בDC מלא...העניין הוא שמערכת ההפעלה/תוכנות וכו יוכלו "לגשת"..להשתמש רק ב3.2/3.5GB...

אם קנית כבר ואתה לא מעוניין הב1GB הם לא מה שיעשה את ההבדל...ולכן תשקיע אותם בפרייזר... ;D

פורסם

חייב לסיים בעקיצה :)

קניתי כבר, אני כותב מהמחשב הזה. מחיר סטיק כשקניתי היה 99 ש"ח ועכשיו הוא קפץ ל- 115. אם המחיר יירד בחודשים הקרובים אני מניח שאני אוסיף.

תודה על המידע

פורסם

למה עקיצה ;D

כמו שציינתי כבר...אין לך צורך ממשי ב1GB הנוספים האלו...

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים