עבור לתוכן

מה יותר חשוב לגיימר עכבר או מקלדת?

מה יותר חשוב לגיימר עכבר או מקלדת? 2,805 הצבעות

1. 1. מה יותר חשוב לגיימר עכבר או מקלדת?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תמיד תהיתי, מה יותר חשוב לגיימר הממוצע, העכבר שלו או המקלדת?

נכון זה נשמע קצת כמו לשאול "את מי אתה אוהב יותר, את אבא או את אמא?" אבל זה די מעניין אותי.

לפי דעתי האישית, אני מעדיף עכבר טוב מאשר מקלדת טובה, אני זוכר כשקניתי בזמנו את הMX510 (ואמא שלי כמעט הורידה לי את הראש 300 שקל לעכבר!)

אבל זה היה שווה כל גרוש, השיפור בנוחות השימוש במחשב היה עצום, וגם עכשיו עברתי ל518 ואני עוד יותר מרוצה.

מבחינת מקלדת, כרגע אני משתמש בLOGITECH MEDIA ELITE שהיא אחלה, אבל אני מקבל WAVE עוד מעט (אמנם לא גיימרים, אבל אני ממש אוהב אותה)

אני זוכר כשהחלפתי לMEDIA היה לי יותר נוח, אבל לא משהו שלא יכלתי להסתדר בלעדיו (השיפור לא היה כזה משמעותי)

הבדיקה הכי טובה שלי זה אם אני משחק אצל חברים, לרוב מפריע לי העכבר שלהם ולא המקלדת. לכן אני מעדיף עכבר טוב על מקלדת.

פורסם

בחרתי באותה מידה אבל אם חייבים לבחור אחד מהם אז העכבר יותר חשוב אבל לא בהרבה

בוא נגיד שברור שאי אפשר עם עכבר גולה אבל גם אי אפשר עם מקלדת שלא נותנת שלוש מקשים ביחד...

פורסם

עכבר! ברור שעכבר! אבל זה תלוי גם בז'אנר המשחק, בFPS, התשובה היא ברורה.

מקלדת היא חשובה, אבל לא איפה שהוא קרוב לחשיבות עכבר. לדעתי אפילו פאד לעכבר ורגליות לעכבר חשובות יותר ממקלדת.

פורסם

טוב זה באמת תלוי באיזה ז'אנר

למשל בספורט ברור שמקלדת בFPS ואסטרטגיה העכבר אבל גם המקלדת חשובה בעיקר במשחקים כמו CS שצריך להתחמק במהירות ומקלדת גרועה יכולה להגיב מאוחר מדי

פורסם

אויי דוגרי זה חירבוש.

כל מקלדת USB תעשה את העבודה היטב בFPS. מקלדות בגיימינג באות לביטוי במשחקים כמו אסטרטגיה, RTS, RPG, MMORPG.

מנסיוני בFPS זה פחות משפיע אם בכלל.

פורסם

במשחקי FPS כל מקלדת שנוחה למשתמש תיהיה טובה. כדי להיות שחקן טוב לא צריך מקלדת טובה, אבל שזה מגיע לעכבר זה כבר משנה.

לפני שהיה לי את ה-G5 שיחקתי באיזה עכבר של לוג'יטק (כזה שמגיע עם סט) והייתי די טוב איתו אבל שקניתי את ה-G5 הרגשתי שיפור מידי

פורסם

גם לאסטרטגיה וגם לFPS - עכבר!!!

פורסם

בפועל ההבדל אפסי גם בעכבר וגם במיקלדת, מי שמרגיש הבדל זה יותר נפשי מהבדל בפועל. זה כמו שמישהו יגיד שהצליל של ה IPOD טוב יותר מהצליל של הנגנים האחרים כי זה איפוד.

מקלדת לא משפיעה בכלל על משחקים, כל מקלדת מודרנית תיהיה טובה וזה לא משנה עם היא עולה 50 שקל או 900. אם מקלדת זולה נוחה לך תישאר איתה.

עכבר יש הבדלים קטנים, בכללי אין שום סיבה לקנות עכבר שעולה 500 שקל, זה רק בשביל להתפלצן.

בכללי או שיש לך את זה או שלא וכסף לא יעזור לך. אני משחק במשחקי FPS עם עכבר של 30 שקל של A4TECH ולא ראיתי שהפלצנים עםהעכברים היקרים מנצחים אותי בגלל זה :nixweiss:

פורסם

^^

אולי אין הבדל גדול בביצועים, אבל אל תשכח שזה גם בריא יותר, וזה נכון גם לגבי עכבר וגם לגבי מקלדת.

פורסם

עכבר חשוב הרבה יותר...מקלדת לא כ"כ חשובה העיקר שיהיה אפשר ללחוץ על כמה מקשים בו זמנית

פורסם

עכבר מאוד מאוד משנה!!!

עכבר RAZER (כן כן אני FANBOY, מודה באשמה), ממש משפר את המשחקיות שלך

גם נוח ליד יותר, גם מדוייק יותר, וגם מהיר יותר

מה צריך לבקש יותר?!

מקלדת קצת פחות חשובה, אם כי יש לי כרגע מקלדת של רייזר והיא מדהימה.

פורסם

הייתי הולך לכיוון העכבר.

מצד שני לא ממש יצא להשתמש במקלדת אמיתית של גיימרים.

פורסם

בפועל ההבדל אפסי גם בעכבר וגם במיקלדת, מי שמרגיש הבדל זה יותר נפשי מהבדל בפועל. זה כמו שמישהו יגיד שהצליל של ה IPOD טוב יותר מהצליל של הנגנים האחרים כי זה איפוד.

מקלדת לא משפיעה בכלל על משחקים, כל מקלדת מודרנית תיהיה טובה וזה לא משנה עם היא עולה 50 שקל או 900. אם מקלדת זולה נוחה לך תישאר איתה.

עכבר יש הבדלים קטנים, בכללי אין שום סיבה לקנות עכבר שעולה 500 שקל, זה רק בשביל להתפלצן.

בכללי או שיש לך את זה או שלא וכסף לא יעזור לך. אני משחק במשחקי FPS עם עכבר של 30 שקל של A4TECH ולא ראיתי שהפלצנים עםהעכברים היקרים מנצחים אותי בגלל זה :nixweiss:

שטות גמורה. אני לא יודע באיזה משחק אתה משחק או באיזה שרתים אבל זו פשוט עובדה ששחקן עם ציוד טוב יכול להתפתח ולהגיע לרמות הרבה יותר גבוהות משחקן עם עכבר A4Tech ב-30 שקל ומקלדת ב-20 שקל. אמנם שחקן שיקנה עכבר יקר ( למרות שרב העכברים היקרים היום לגיימינג לאו דווקא טובים, חוץ מה-DA כמובן ) לאו דווקא יהפוך לטוב יותר מיידית אבל בסופו של דבר הוא כן ירגיש את השיפור, בוא נגיד שאם שניכם תשחקו למשך אותו פרק זמן ממושך במשחק חדש ותנסו להשתפר הוא ישאיר אותך הרבה הרבה מאחור. כנ"ל לגבי מקלדת למרות שכאן באמת ההבדלים קטנים מדי בשביל להצדיק את הקפיצה במחיר, רב מקלדות הגיימינג היום הם סתם מקלדות גימיקים, ובניגוד לעכברים אתה יכול להגיע לרמה מאוד גבוהה עם מקלדת של 30 שקל ( כמו שלי יש ) ואני לא מאמין שמקלדת ב-600 שקל כמו Razer tarantula באמת תהפוך אותי לשחקן טוב יותר באופן משמעותי.

פורסם

גם אני חולק על דעתך.

אני עברתי מעכבר על מיקרוסופט itellimouse explorer 2.0A ומשטח של איקאה (יש להם משטח בד ב5 ש"ח אם אני זוכר)

ועברתי לDA ואחר כך הוספתי QCK וכמובן שהיה שיפור, לא יודע אם בהריגות אבל יותר כיף ונוח ועם הQCK העכבר זז יותר

בקלות.

ולגבי נגנים היה לי הזדמנות לבדוק 3 נגנים (iaudio G3, D2 וג'נרי) והג'נרי נשמע נורמלי רק בווליום המקסימאלי

לעומת הG3 והD2 וגם לD2 יש את הjeteffects ש"משפר" את הסאונד שמבוסס על טכנולוגיוה של אולפנים (BBE)

שCOWON קנתה מהם את השימוש בהם.

אז בקיצור הרעיון שאיכות זה לא פלצנות ופסיכולוגי אלא שיפור אימיתי

וגם הגישה שכל איכותי ויקר יחסית הוא אחד לאחד עם מוצר ז'נרי מוטעת מיוסדה.

לגבי הסקר.

אין לי בעיות עם המקלדת הנוכחית שלי (quantum ז'נרי). ואין צורך להתרגל בין מקלדות כאשר משתמשים במחשבים של אחרים.

וגבי עכבר אני רואה יותר חשיבות וצורך להתרגל. אם הDA או עבכר מיניאטורי לנייד.

אז לדעתי עכבר יותר חשוב ממקלדת. (אפילו לא רק לגיימר)

פורסם

אולי זה לא הכי קשור לשרשור - אבל

להגיד שאין הבדל בין נגנים שונים של מוסיקה, זה ממש שטות מוחלטת!!!

יש המון הבדל!

תחברו את הנגן הנייד שלכם לאוזניות איכותיות, שימו קבצי מוסיקה באיכות טובה (גם אם זה MP3 אז לפחות שיהיה 320KBS ומהקלטה טובה וכו')

וישר מבדילים בין נגד אחד לשני!

לדוגמא לIPOD CLASSIC יש DAC מעולה, והאיכות שלו יותר טובה גם מן החדשים

לICROWN יש גם נגנים מעולים, ואני לא מדבר אל אקולייזרים וכו', אלא על האיכות של הסאונד שאתה מקבל מבחינת פרטים, הפרדה, באסים וכו'.

זה כמו להגיד שקומפקט דיסק של מערכת שעולה 300 שקל זה אותו הדבר כמו נגן WADIA שעולה 50 אלף :nono:

ולגבי עכברים ומקלדות

מקלדת - חשוב לדעתי הכי הרבה הנוחות, כל השאר כמו מקשי קומבו וכו' זה לא רציני, אבל נוחות זה מאוד חשוב.

עכבר - גם נוחות אבל גם דיוק, מהירות וכו', בהחלט משפר המון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים