עבור לתוכן

אבד הקוד.

Featured Replies

פורסם

לפני שנתיים קניתי XP HOME EDITION בעיברית.

לאחרונה פירמטתי את המחשב ויש לי בעיה כי איבדתי או יותר נכון זרקתי את הקוד של הווינדוס(החכמים האלה ממיקרוסופט מדביקים את המדבקה עם הקוד על הניילון שעותף את הדיסק) ועכשיו יש לי הודעה שתוך 30 יום אני צריך את הקוד או משהו כזה.

עכשיו הבעיה היא שהתקשרתי לחנות ,למייקרוסופט ולמי לא והם (מייקרוסופט) פשוט לא נותנים את הקוד ואומרים לי שאני צריך להשיג אותו ומהחנות אומרים לי שזה כבר קרה למישהו ופשוט חבל על הזמן כי מייקרוסופט פשוט לא נותנים את הקוד.

זה ממש חוצפה!! זו תוכנה חוקית ששילמתי עליה הרבה כסף ועכשיו אין לי מה לעשות.

עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה דרך(מלבד להתקין ווינדווס פרוץ) שאני מתקין את התוכנה שלי או שאפשר לשחזר איכשהו את הקוד?

פורסם

זה לא הסיריאל עצמו אתה צריך לעשות רישום למוצר, תרים טלפון למייקרוסופט ותגיד להם שאתה רוצה לעשות אקטיבציה למערכת.

פורסם

אם הצלחת להתקין את התוכנה סימן שיש לך את הסריאל שלו.

פשוט תבצע הפעלה דרך האינטרנט, זה לא קשור לקוד שאתה צריך להכניס.

פורסם
  • מחבר

מה ז"א אקטיבציה למערכת ומה זה ייתן לי?

פורסם

לכל ווינדוס XP מקורי צריך לעשות "אקטיבציה" כאשר מתקינים ואותו ובכך מיקרוסופט מנסה להבטיח שלא יעתיקו את התוכנה. בעיקרון מותר לך לבצע אקטיבציה לאותו מוצר עד 3 פעמים. הסיבה שיש לך 30 ימים לעשות כן היא בשל העובדה שבכדי לבצע אקטיבציה הווינדוס אוסף מידע על כל הרכיבים שיש לך במערכת ויוצר מהם מעין "קוד" שאותו אתה נותן למיקרוסופט. כל שינוי של רכיב חומרה או תוכנה (הוספה/הסרה) משנה את הקוד ולכן נותנים לך 30 ימים להגיע לתצורה "סופית" לפני דיווח הקוד.

בלי זה הווינדוס לא יפעל לך אחרי 30 ימים.

פורסם
  • מחבר

אז אני מתקין אותו מתקשר ופשוט מקבל את הקוד?

פורסם

תראה שזו באמת הקונפיגורציה הסופית של הווינדוס בו אתה רוצה להשתמש ואז תתקשר. אתה צריך לעשות את כל התהליך בווינדוס קודם בכדי לקבל את הקוד ורק אז להתקשר.

בהצלחה.

פורסם

תלחץ על האייקון שמבקש ממך להפעיל את הוינדוס, תבחר באפשרות של הפעלה מהאינטרנט ותן לו כמה שניות.

לא צריך להתקשר לאף אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים