פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים היי, הסתכלתי פה קצת בפורום ונראה לי שאתם מבינים במחשבים (בלשון המעטה)הטכנאי שלי נתן לי הצעה על מפרט כלשהוורציתי לדעת מה דעתכם עליו, ובנוסף לדעת איפה אתם חושבים שכדאי לקנות את החלקים הללו.אם יש למישהו הערות לשיפור ועצה איפה אפשר להשיג את החלקים אני אשמח מאוד שיכתוב.אגב, המחשב הוא לצרכי צפייה בסרטים, משחקים לא כבדים במיוחד, ואינטרנט.תודה,נטע.מעבדIntel Core 2 Duo - 8400 מאוורר למעבדIntel - For 775 לוח אםIntel - Eva Cove זיכרון Kingston - DDR2 - 2048MB 800MHz כונן קשיחWD/Hitachi/Segate - 500GB 16MB Sata-2 צורבPhillips X20 Sata DVD כרטיס מסךIntel - X3500 onboard graphics כרטיס קולSigmaTel - SLC888S audio codec כרטיס רשתIntel - 82566DC Gigabit Ethernet Controller מארזProfessional - Intel Approved (620)המסך חשבתי על..220CW8FB פיליפס 22"מה נראה לכם??
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים למפרט כזה מתאים יותר לנטות לכיוון ביסוס המערכת סביב מעבדי AMDהמפרט לדעתי, יתקשה בהצגת תכני HD, כנ"ל לגבי משחקיםהמפרט לא שלם, חסרים בו פרטים כגון מארז וספקואני משער שהוא יחצה את התקציבתן דוגמא ל"משחקים לא כבדים במיוחד" ועל איזה מסך תשחקכדי שנתאים לך מפרט עדיף
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים ברוך הבא לפורוםההצעה הנ"ל תתאים לשניים מהשימושים שהזכרת, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, למשחקים כרטיס המסך המובנה בלוח לא מספיק טוב, גם לא למשחקים עם גרפיקה קלילה יחסית כמו FIFA08, GTA SA וכו'כאמור, תגדיר למה הכוונה 'משחקים לא כבדים במיוחד' לפני שנבנה הצעה חלופיתכמו כן יש לציין שאין פירוט יתר לגבי המארז והספק, מה שאומר בד"כ מארז וספק שאינם מחברה מוכרת ולכן אינם מומלציםבנגע למסך, מחירו בזאפ עומד על כמעט 1700 ש"ח. אלא אם כן אתה משיג אותו במחיר זול בהרבה, ישנם מסכים טובים ומשתלמים יותר.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר ראיתי את ההודעות רק עכשיו..ראשית כל אני בת!(יש בנים שקוראים להם נטע?? שיהיה..)ושנית,אין לי מושג מה הכוונהעם פרטים על המארז אני לא מבינה בזה..השימוש העיקרי שלי הוא סימס, אימיול, גלישה, סרטים וטקסטים..יש לכם הצעה חלופית אולי ?אני ממש לחוצה על זה פשוט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.