עבור לתוכן

כרטיס מסך מחברת ZOTAC

Featured Replies

פורסם

האם למישהו יש נסיון עם כרטיס גרפי nVIDIA GeForce של חברת Zotac ?

פורסם

אני בטוח שזה לא מתפוצץ... אני חושב

???

לפותח הת'ראד, היו פה כמה אנשים שקנו כרטיסים שלהם, אין לך מה לדאוג בעיקרון, הרי כל הכרטיסים אותו דבר, ושום חברה לא תשים קירור שלא מספיק לכרטיס..

תתחדש! :)

פורסם
  • מחבר

התכוונתי להשוואת אמינות של ZOTAC מול כרטיסי מסך של GIGABYTE או ASUS

פורסם

הכל תלוי בזמן האחריות שאתה מקבל.. תוודא לפני שאתה קונה שאתה מקבל אותו זמן אחריות כמו בכרטיסים של GIGABYTE או ASUS.

פורסם

אני רוצה להגיד לך היו לי אסוס INNO3D גיגהבייט והZOTAC בא כל המהיריות שלו מעל למה שאמור שזה טוב ואני הכי מרוצה ממנו הוא בא עם אחריות זהה למתחרים ולדעתי הוא שווה

פורסם

אני רוצה להגיד לך היו לי אסוס INNO3D גיגהבייט והZOTAC בא כל המהיריות שלו מעל למה שאמור שזה טוב ואני הכי מרוצה ממנו הוא בא עם אחריות זהה למתחרים ולדעתי הוא שווה

הוא בא ככה כי מן הסתם יש לו OC מהמפעל זאת גרסא מיוחדת

פורסם

לא אחי אני לא מפגר זה גירסא ריגילה לא OC ולא נעליים אני לא חושב שיש ל ZOTAC גירסא 8800GT OC אם אתה יודע על גרסא כזו תגיד לי אני לא מכיר

פורסם
  • מחבר

השאלה מיועדת לאלו שיש כרטיס ZOTAC מעל שנה

פורסם

ZOTAC=Sapphire, רק של כרטיסי Nvidia.

שתיהן חברות תחת PC Partner, הכרטיסים מיוצרים באותם מפעלים.

אין לך מה לדאוג- איכות מעולה, בארה"ב הם תפסו כמו אש בשדה קוצים.

פורסם

כמו שאמרו ZOTAC היא SAPPHIRE (שותפה של ATI).

יש להם הרבה גירסאות OC והאמינות שלהם טובה. לפי מה שזכור לי הם הודיעו שלכרטיסים שלהם יהיו 5 שנות אחריות אבל בארץ לפי מה שראיתי יש 3.

פורסם

יש לי את ה8500GT zone שלהם כרטיס זול ושקט לגמרי ללא מאוורר (צלעות קירור ) ויש לו OC קטן לדעתי לעומת שאר הכרטיסים בסדרה והוא לא מתחמם כמעט אני משחק בו בCRYSIS בהגדרות מדיום שחלק מהמפרטים שונו לHIGH וזה סה"כ 8500

http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=143

פורסם

כן לי יש ZOTAC ואכן הוא מגיע עם oc ככה הוא מגיע מהמפעל אבל הקירור שלו ממש לא טוב בלי מאמץ על מאוור שעובד ב-65 ללא רעש כמובן כי במאה הוא מרעיש חבל על הזמן הוא נמצא ב62c בלי מאמץ כמובן שזה ממש לא טוב למרות הכרטיסים של חברות אחרות עובדים על 52c ללא מאמץ .

אני הייתי חייב להחליף את הגוף קירור אז אם יש לך עוד קצת כסף קנה משהו אחר אם לא זה עדיין בסדר רק תקפיד לראות על כמה טמפ זה עובד .

מקווה שעזרתי לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים