עבור לתוכן

מה עדיף habu או sidewinder??

Featured Replies

פורסם

שלום!

אחי שאני סגור על איזה מקלדת אני לוקח אני עכשיו רוצה לדעת איזה מבין העכברים יותר טוב ה habu או ה sidewinder למשחקים...אני יודע שיש יותר טובים מהם אבל אלו שתי האפשרויות היחידות שלי.

תודה מראש ;D

פורסם

אם אתה רוצה עכבר של MS לגיימינג הWMO יהיה עדיף על שניהם.

פורסם

שלום!

אחי שאני סגור על איזה מקלדת אני לוקח אני עכשיו רוצה לדעת איזה מבין העכברים יותר טוב ה habu או ה sidewinder למשחקים...אני יודע שיש יותר טובים מהם אבל אלו שתי האפשרויות היחידות שלי.

תודה מראש ;D

ההאבו נוח יותר ביד אבל דפוק מבחינת החלקים, הסיידווינדר עדיף מבחינה טכנולוגית וביצועים נטו, אבל העיצוב מזוויע, הפלסטיק שלו מסריח בטירוף, והוא מאוד לא טבעי ביד.

אני מציע להתרחק משניהם, תוותר על ההנחה שאתה מקבל, תוציא עוד גרוש ורבע ותקנה משהו נורמלי.

פורסם
  • מחבר

רגע אז מבחינת ביצועים ה sidewinder יותר טוב?

פורסם

אתה אומר שהחלטת על מקלדת, אז אחרי שבטח סרקת את השוק ומצאת את המועמד הראוי אני אשמח אם תאמר במה בחרת.

פורסם

הsidewinder טוב יותר בביצועים אבל אומרים שמבחינת נוחות ומיקום כפתורים הוא נוראי...נראה לי שתוותר ותלך על logitech או razer

פורסם
  • מחבר

אתה אומר שהחלטת על מקלדת, אז אחרי שבטח סרקת את השוק ומצאת את המועמד הראוי אני אשמח אם תאמר במה בחרת.

מכיוון שאני יכול לבחור רק מ ms אז אני כנראה אקח את ה reclusa.....

פורסם

רגע זה דיון על מקלדת או על עכבר ?

ואמרתי לך, הWMO הפשוט יעשה את העבודה בצורה הרבה הרבה יותר טובה מHabu ו-SideWinder.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים