פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים שלום!אחי שאני סגור על איזה מקלדת אני לוקח אני עכשיו רוצה לדעת איזה מבין העכברים יותר טוב ה habu או ה sidewinder למשחקים...אני יודע שיש יותר טובים מהם אבל אלו שתי האפשרויות היחידות שלי.תודה מראש ;D
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים שלום!אחי שאני סגור על איזה מקלדת אני לוקח אני עכשיו רוצה לדעת איזה מבין העכברים יותר טוב ה habu או ה sidewinder למשחקים...אני יודע שיש יותר טובים מהם אבל אלו שתי האפשרויות היחידות שלי.תודה מראש ;Dההאבו נוח יותר ביד אבל דפוק מבחינת החלקים, הסיידווינדר עדיף מבחינה טכנולוגית וביצועים נטו, אבל העיצוב מזוויע, הפלסטיק שלו מסריח בטירוף, והוא מאוד לא טבעי ביד.אני מציע להתרחק משניהם, תוותר על ההנחה שאתה מקבל, תוציא עוד גרוש ורבע ותקנה משהו נורמלי.
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים אתה אומר שהחלטת על מקלדת, אז אחרי שבטח סרקת את השוק ומצאת את המועמד הראוי אני אשמח אם תאמר במה בחרת.
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים הsidewinder טוב יותר בביצועים אבל אומרים שמבחינת נוחות ומיקום כפתורים הוא נוראי...נראה לי שתוותר ותלך על logitech או razer
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מחבר אתה אומר שהחלטת על מקלדת, אז אחרי שבטח סרקת את השוק ומצאת את המועמד הראוי אני אשמח אם תאמר במה בחרת.מכיוון שאני יכול לבחור רק מ ms אז אני כנראה אקח את ה reclusa.....
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים רגע זה דיון על מקלדת או על עכבר ?ואמרתי לך, הWMO הפשוט יעשה את העבודה בצורה הרבה הרבה יותר טובה מHabu ו-SideWinder.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.