עבור לתוכן

תמונות מה FUJI F40fd שלי...

Featured Replies

פורסם

שלום! הרי לכם כמה וכמה תמונות...

URL=http://www.siz.co.il/]mzgojnwetqix.jpg

yzwhynhooryt.jpg

mjoci0z4ddur.jpg

m4wlzyzmyggt.jpg

ae2nmizz25mw.jpg

miymve1jzmw5.jpg

תגובות?

פורסם

אין על הצבעים של פוגי.

פורסם

ואוו איזה איכות מעולה!

אני בדיוק מחפש מצלמה אז נראה לי אני אלך עליה

אתה מרוצה ממנה?

פורסם
  • מחבר

מרוצה מאוד! איכות פשוט מעולה... במיוחד מורגש היתרון בתוך מבנים כשצריך להשתמש בiso גבוה (אני שם 800) יוצא מעולה בגלל החיישן הגדול שלה- התמונות מדברות בעד עצמן...

פורסם

ואיך הרעידות של המצלמה? כי היא ללא מיצב תמונה

פורסם

עם איזה תנאים צילמת את התמונות?

יש לי את המצלמה ואני ממש לא מרוצה ממנה...

צילמת עם חצובה? הכל על מצב auto?

פורסם
  • מחבר

"FUJI מצלמות מעולות- אבל מצב הauto שלהם דפוק..." - כך אמר לי חבר...

לכן איני מצלם לעולם במצב auto.. נסה את מצב M (manual.. לגבי התמונות שלמעלה- הם לא צולמו עם חצובה חוץ מהתמונה בלילה (במצב לילה- זמן חשיפה גבוה..)לגבי תמונות בחוץ- עדיץ לצלם פרחים ,נוף ומבנים עם מצב fuji chrome0- הגדרה של צבעים חזקים, אך לעולם אל תשתמש בה בצילום אנשים.

בתו מבנה תמיד תשתדל ללא פלאש עם iso 400-800 ותזכור שזו כמעט המצלמה הקומפקטית היחידה שיש לה תמונות נורמליות בiso הזה... הפרחים הם בצילום מאקרו שמטשטש את הרקע ומבליט את העצם.. (חביב הקהל) בכל אופן, אני ממש מרוצה מהמצלמה.

פורסם

"FUJI מצלמות מעולות- אבל מצב הauto שלהם דפוק..." - כך אמר לי חבר...

לכן איני מצלם לעולם במצב auto.. נסה את מצב M (manual.. לגבי התמונות שלמעלה- הם לא צולמו עם חצובה חוץ מהתמונה בלילה (במצב לילה- זמן חשיפה גבוה..)לגבי תמונות בחוץ- עדיץ לצלם פרחים ,נוף ומבנים עם מצב fuji chrome0- הגדרה של צבעים חזקים, אך לעולם אל תשתמש בה בצילום אנשים.

מסכים, יש ל-F40 בעיה עם איזון לבן ונטייה לעלות ל-ISO גבוה מדי במצב אוטומטי לחלוטין, למרות שהיא לא הרבה יותר גרועה מקומפקטיות אחרות באספקט זה. שימוש נבון במצב M (שגם הוא למעשה מצב אוטומטי) יוציא מהמצלמה הזאת את המירב. בכל מקרה, במצבי לחץ המצלמה גם תוציא תוצאות סבירות ב-ISO1600 (הדפסה לגודל גלויה). מרבית הקומפקטיות האחרות קורסות כבר ב-400 או שמורידות רזולוציה (דודה של אשתי צלמה את הילד שלי באיזו הזדמנות עם קומפקטית של סוני, היא בחרה במצב תאורה נמוכה והמצלמה החליטה לעלות ל-ISO2000, התמונות היו בגודל 640*480 וגם מרוחות לחלוטין, כל התמונות כמובן לא שוות דבר).

פורסם
  • מחבר

(דודה של אשתי צלמה את הילד שלי באיזו הזדמנות עם קומפקטית של סוני, היא בחרה במצב תאורה נמוכה והמצלמה החליטה לעלות ל-ISO2000, התמונות היו בגודל 640*480 וגם מרוחות לחלוטין, כל התמונות כמובן לא שוות דבר).

:o איך היא מעיזה להוריד רזולוציה? מוזר...

פורסם
  • מחבר

לא... ירושלים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים