עבור לתוכן

כמה לדעתכם GTX+ 260/280 יעלו?

Featured Replies

פורסם

הרי לא מזמן פורסם (גם כאן באתר) שהכרטיס 9800GTX+ היה מעין ניסוי לקראת גירסת ה+ של GTX260, ועל הדרך גם הייצור זול יותר וגם אפשר להעלות את התדרים.

אז אם עם 9800GTX המוצר עולה לנו פחות 300-400 ש"ח (ויוצא סביבות 1000ש"ח), כמה לדעתכם יעלה הGTX+ 260/280?

וכמובן השאלה השניה היא מתי כל זה אמור לצאת?

אני מת על המלחמות האלה בין ATI ל-NVIDIA, סוף סוף יש סיכוי לקבל כרטיסים באמת טובים במחירים שפויים.

פורסם

כמה דברים:

1) 9800GTX ירד במחיר בגלל שהגיע הHD4850, לא כי עברו לשיטת ה+ (אבל היא כן עזרה להוריד מעלויות הייצור)

2)לפי זה, לא בטוח שגרסאות ה+ החדשות יהיו זולות יותר אלה דווקא באותו מחיר יחד עם ירידת מחירים לגרסאות הישנות.

3) 260GTX+ הוא בגדר שמועה בלבד, למרות שאין ממש סיבה לnVidia שלא לייצר כזה כרטיס.

פורסם

נוידיה יהיו חייבים להוריד מחיר כי במחירים של ati אין להם תחרות אז אני משאר שזה יוריד את ה gtx 2xx ב איזה 200 - 300 שח או למחיר קרוב יותר למיתחרים שלהם .

פורסם

עוד מעט אמור לצאת הכרטיס החדש של ati 4850x2 כמו שאני רואה הוא יהיה לדעתי הכרטיס השני הכי טוב שיש כיום.....

השאלה מצי הוא יצא בדיוק?והאם ירדו המחירים בשוק התחרותי הזה!!

פורסם

אני מת על המלחמות האלה בין ATI ל-NVIDIA, סוף סוף יש סיכוי לקבל כרטיסים באמת טובים במחירים שפויים.

אם לא היתה את המלחמה הזאת ההינו עכשיו עם ATI RAGE או GEFORCE 2...אותו דבר אם לא היה את AMD נגיד אז עד עכשיו ההינו עם פנטיום 2...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים