פורסם 2003 ביוני 622 שנים 1. כשטיילתי לי בביוס הייתי צריך לעשות enable לאיזה אפשרות כדי שאני יתחיל להתעסק עם הבאס.אחרי שעשיתי enable יש אפשרות שקוראים לה CPU host frequncy, את זה משנים? וברגע שאני משנה את זה אז בטור שכתוב memory frequency הבאס גם עולה מ-333 למעלה. זה צריך להיות ככה?ואיך קוראים לנעילת PCI ו-AGP בביוס?2. בתוכנה פריים 95 יש שם self test ו-torture test? מה זה כל אחת? ואתה מה להריץ?
פורסם 2003 ביוני 622 שנים מחבר המפרט בסדר, כבר אמרו לי, ואני יודע עד לאן להעלות רק אני לא יודע מאיפה.. יש לי את EasyTune אבל אני רוצה להעלות מהביוס..בכל מקרה הנה:מעבד-p4 2400 Bקירור מעבד-המאוורר והיטסינק של INTEL, אני חושב שמגיעים עם המעבד.קירור למארז-מאוורר 80mm בגג המארז שמוציא אוויר.זכרונות- samsung pc2700 333MHZ 256mb X2כרטיס מסך-MSI GeForce 4 ti 4400ספק של- CODEGEN 300Wשבוע הבא אני מוסיף SF2 מאחורה..
פורסם 2003 ביוני 622 שנים את מה שרשמת תכניס ל" מפרט מחשב " שלך (נדמה לי בפרופיל)ותוסיף גם את המודל והיצרן של הלוח אם
פורסם 2003 ביוני 622 שנים עובדת אצלך בביוס השיטה של Ctrl F1 ?תיזהר לא לשנות את התיזמון של הזיכרונות בלי לדעת איך עושים ריסט לביוס (אחרת יתכן ולא יהיה BOOT)אצלך מהירות הזיכרונות עולה כי יתכן ואין לך בביוס הפרדה בין המהירות של הזיכרונות לבאסאם ההפרדה לא קיימת יתכן וצריך להאט את התזמון של הזיכרונות כדי שיעמדו במהירות הכוללת הגבוהה
פורסם 2003 ביוני 622 שנים מחבר לא הבנתי כלום!!!איזה שיטה?? יש לי ביוס כזה:award software internationalגירסא:F2מה משנים?? בבקשה שמישהו יסביר ברור..
פורסם 2003 ביוני 622 שנים http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=overclocking_part1תקרא את זה יכול להיות שזה יעזור...
פורסם 2003 ביוני 622 שנים מחבר אני מבקש ממכם לא להביא לי את המדריך הזה שכבר קראתי כמה פעמים, ואני הבנתי את מה מעלים- CPU host frequency, אבל זה משפיע גם על ה-memory frequency, ככה זה צריך להיות?לא כדאי לעבור להשתמש בתוכנה של ה-OC שבאה עם הלוח אם? (EasyTune4)ויש בביוס את האפשרות של ctrl+f1, מה זה עושה??
פורסם 2003 ביוני 722 שנים לא מומלץ לעשות אובר קלוק דרך תכנה בווינדוס...תיכנס לביוס ותעלה את הFSB. ובאותה הזדמנות במסך הראשי תקיש קונטרול+F1 ויפתח לך מסך של זיכרון. שים את המהירות שלו במקום על אוטו או על 400 על 266
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.