עבור לתוכן

איך הרמקולים Bose Companion 3 Series II ?

Featured Replies

פורסם

h018COMP3ii-f.jpeg

האם הם ברמה של האלטק לנסינג FX6021?

ושמתי לב שיש אותם בדיוטי פרי... מישהו יודע כמה הם עולים שם?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

מקריאה זריזה ברשת, הבנתי שהם מאוד קרובים ל FX6021. זה עניין של העדפה אישית שלך. תשמע את שניהם ותחליט.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

"האם הם ברמה של הAltec Lansing FX6021"???

כנראה שלא שמעת מה זה BOSE

יש לי כבר 5 שנים את הדגם הקודם ואני חייב לציין

שגם הרמן קרדון לא מתקרב לאיכות המופקת מהם

הצליל פשוט מדהים אין לך מושג במה מדובר

אבל המחיר פי שניים כמעט מאלטק המדובר

אבל לא תתחרט לרגע...

פורסם

"האם הם ברמה של הAltec Lansing FX6021"???

כנראה שלא שמעת מה זה BOSE

Bose חברה עם מוצרים סבירים (לעיתים למטה מכך) במחירים מפולפלים ומחלקת שיווק מאוד מוצלחת. התגובה שלך היא הוכחה להצלחת מחלקת השיווק שלהם. פעם גם אני חשבתי ככה, אבל זה היה לפני עידן האינטרנט וזמינות המידע שיש היום אז לפחות היה לי תרוץ...

בד"כ המוצרים של Bose נותנים יחס עלות-תועלת לא מרשים במיוחד, בעבר (ואולי גם היום, אני לא מכיר את המערכות החדשות שלהם) הייתה להם גם בעיה חמורה עם טווח תדרי הביניים ועם בס מוגזם.

לא יודע מה המחיר בארץ, אבל הסט הזה נמכר ב-220-250 דולר בארה"ב, בדומה ל-PT6021. חשוב לציין שבהרבה פחות כסף יש מערכות 2.1 או 2.0 מרשימות ביותר כגון הלוג'יטק Z2300 או הקריאטייב T40. בסופו של דבר האוזן שלך צרכה להכריע, אבל חשוב לדעת למה בדיוק הרמקולים ישמשו וכמו כן את גודל החדר שלך על מנת לתת המלצה ממוקדת יותר.

פורסם

כבר קראתי כמה ביקורות שלא בדיוק מהללות את הרמקולים הנ"ל,

מנקודת מבט אישית, ה-Z2300 של לוג'יטק הרבה יותר טובים. (מעולם לא שמעתי את שניהם)

מה שכן, כנראה שגם לך לא ייצא לשמוע את שני המערכות האלה לפני שתקנה (כי בתצוגה יש בדר"כ רק מערכות זולות)

ולכן, אני ממליץ לך לקרוא עוד כמה ביקורות מקיפות באינטרנט.

פורסם

שום מערכת רמקולים ייעודית למחשב לא מתקרבת לרמה של מערכת רמקולים בינונית שלא מיועדת למחשב

פורסם

שום מערכת רמקולים ייעודית למחשב לא מתקרבת לרמה של מערכת רמקולים בינונית שלא מיועדת למחשב

אהם, ה-T20 שהגיעו אלי לאחרונה מביסים די בקלות את הרמקולים הישנים שהיו לי לפני כן. ראוי לציין שהיו אלו רמקולים של Bose... הם גם טובים יותר מכל מיני רמקולי מדבקה בתחום המחירים של עד 1K ואפילו מעבר.

חשוב גם לזכור שמערכת שלא מיועדת למחשב גם צריכה לכלול מערכת הגברה (רסיבר או מגבר משולב). לחדר קטן בתקציב מוגבל רקולים מוגברים איכותיים עשויים להיות הפתרון הטוב ביותר.

פורסם

הדיון הזה הוא מסוף אוגוסט.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים