פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים האם הם ברמה של האלטק לנסינג FX6021? ושמתי לב שיש אותם בדיוטי פרי... מישהו יודע כמה הם עולים שם?
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מקריאה זריזה ברשת, הבנתי שהם מאוד קרובים ל FX6021. זה עניין של העדפה אישית שלך. תשמע את שניהם ותחליט.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים "האם הם ברמה של הAltec Lansing FX6021"???כנראה שלא שמעת מה זה BOSEיש לי כבר 5 שנים את הדגם הקודם ואני חייב לצייןשגם הרמן קרדון לא מתקרב לאיכות המופקת מהםהצליל פשוט מדהים אין לך מושג במה מדובראבל המחיר פי שניים כמעט מאלטק המדובראבל לא תתחרט לרגע...
פורסם 2009 בינואר 716 שנים "האם הם ברמה של הAltec Lansing FX6021"???כנראה שלא שמעת מה זה BOSEBose חברה עם מוצרים סבירים (לעיתים למטה מכך) במחירים מפולפלים ומחלקת שיווק מאוד מוצלחת. התגובה שלך היא הוכחה להצלחת מחלקת השיווק שלהם. פעם גם אני חשבתי ככה, אבל זה היה לפני עידן האינטרנט וזמינות המידע שיש היום אז לפחות היה לי תרוץ...בד"כ המוצרים של Bose נותנים יחס עלות-תועלת לא מרשים במיוחד, בעבר (ואולי גם היום, אני לא מכיר את המערכות החדשות שלהם) הייתה להם גם בעיה חמורה עם טווח תדרי הביניים ועם בס מוגזם. לא יודע מה המחיר בארץ, אבל הסט הזה נמכר ב-220-250 דולר בארה"ב, בדומה ל-PT6021. חשוב לציין שבהרבה פחות כסף יש מערכות 2.1 או 2.0 מרשימות ביותר כגון הלוג'יטק Z2300 או הקריאטייב T40. בסופו של דבר האוזן שלך צרכה להכריע, אבל חשוב לדעת למה בדיוק הרמקולים ישמשו וכמו כן את גודל החדר שלך על מנת לתת המלצה ממוקדת יותר.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים כבר קראתי כמה ביקורות שלא בדיוק מהללות את הרמקולים הנ"ל, מנקודת מבט אישית, ה-Z2300 של לוג'יטק הרבה יותר טובים. (מעולם לא שמעתי את שניהם)מה שכן, כנראה שגם לך לא ייצא לשמוע את שני המערכות האלה לפני שתקנה (כי בתצוגה יש בדר"כ רק מערכות זולות)ולכן, אני ממליץ לך לקרוא עוד כמה ביקורות מקיפות באינטרנט.
פורסם 2009 בינואר 716 שנים שום מערכת רמקולים ייעודית למחשב לא מתקרבת לרמה של מערכת רמקולים בינונית שלא מיועדת למחשב
פורסם 2009 בינואר 716 שנים שום מערכת רמקולים ייעודית למחשב לא מתקרבת לרמה של מערכת רמקולים בינונית שלא מיועדת למחשבאהם, ה-T20 שהגיעו אלי לאחרונה מביסים די בקלות את הרמקולים הישנים שהיו לי לפני כן. ראוי לציין שהיו אלו רמקולים של Bose... הם גם טובים יותר מכל מיני רמקולי מדבקה בתחום המחירים של עד 1K ואפילו מעבר.חשוב גם לזכור שמערכת שלא מיועדת למחשב גם צריכה לכלול מערכת הגברה (רסיבר או מגבר משולב). לחדר קטן בתקציב מוגבל רקולים מוגברים איכותיים עשויים להיות הפתרון הטוב ביותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.