פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים אני לא מבין בזה, אבל תנסה אולי להתקשר 101, זה מגיע למוקד ארצי אני מתאר לעצמי, ואולי תוכל לשאול שם
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מקווה שהכל בסדר.אני מניח שאתה יכול לנסות לשאול במוקד מד"א לאן פינו מאירוע מסויים, או בדרך הקשה להתקשר למיון של כל בתי החולים באיזור.
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר אני גם מקווה שהכול בסדר מדובר באמא של חבר.מד"א לא מוכנים למסור פרטים. מיון של בתי חולים למצוא כמעט בלתי אפשריאם למישהו יש אולי איזשהי רשימה או משהו בסגנון?
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים יש לך את הבית חולים בנצרת אם אני לא טועה הצרפתי או משהו כזההעמק בעפולה, יש בטבריה ורמבם בחיפה...
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים סביר להניח שלקחו אותה לעפולה, אולי לפוריה.המספר של עפולה: http://www.clalit.org.il/haemek/Content/Content.asp?CID=24&u=136#1המספר של פוריה: 6652310 - 04 (דלפק קבלה חדר מיון).קיים סיכוי נמוך יחסית לדעתי שלחקו אותה לרמבם, חפש בגוגל את הטלפון שלהם.
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים למרות שנצרת-טבריה זו דרך קצרה יותר, היא לוקחת יותר זמן בגלל מתווה הדרך, במיוחד אם מדברים על נסיעה לפוריה. בי"ח העמק גדול ומצויד יותר, ניתן להגיע אליו מהר יותר, ועד כמה שידוע לי- אמבולנסים מנצרת לוקחים לשם, נסה להתקשר לשם.
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים אולי לקחו אותה לנהריה, קח גם את זה בחשבוןתבקש מהבן של האמא שיתקשר למדא, יזדהה וידרוש מהם פרטים - שלא יתווכח איתם או משהו..שתרגיש טוב
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים נסיעה לנהריה זה כמעט שעה וחצי ולחיפה זה חצי מהזמן, אז הסיכויים שלקחו אותה לנהריה קרובים ל0, אלא אם כן שאר בתי החולים מלאים (לא נראה לי)
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מחבר הכי הגיוני זה שהיו לוקחים אותה לעפולה ואם לא אז מן הסתם לאחד מתוך 3 בתי החולים שיש בנצרת כמו שמישהו אמר פה-איטלקי אנגלי וצרפתי.מתברר אבל שמדא לא מוכנים למסור יותר מידי פרטים ולהשיג מספרים של חדרי מיון בבתי חולים זה כמעט בלתי אפשרי (ב144 אומרים שהמספר פשוט לא מפורסם)רק אח"כ גילתי שצריך להשיג תמספר מרכזייה של בית החולים ואז לבקש שיעבירו אותך לקבלה או לחדר מיון.בכל מקרה,האמא שם נפטרה ככה שלא לקחו אותה אפילו לשום בית חולים.תודה לכולכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.