עבור לתוכן

דיי דחוף-איך אפשר לברר לאיזה בית חולים לקחו מישהו באמבולנס?

Featured Replies

פורסם

באזור הצפון-חיפה

פורסם

אני לא מבין בזה, אבל תנסה אולי להתקשר 101, זה מגיע למוקד ארצי אני מתאר לעצמי, ואולי תוכל לשאול שם

פורסם

מקווה שהכל בסדר.

אני מניח שאתה יכול לנסות לשאול במוקד מד"א לאן פינו מאירוע מסויים, או בדרך הקשה להתקשר למיון של כל בתי החולים באיזור.

פורסם
  • מחבר

אני גם מקווה שהכול בסדר מדובר באמא של חבר.

מד"א לא מוכנים למסור פרטים. מיון של בתי חולים למצוא כמעט בלתי אפשרי

אם למישהו יש אולי איזשהי רשימה או משהו בסגנון?

פורסם

מאיפה האמבולנס נסע ?

פורסם
  • מחבר

נצרת עילית

פורסם

יש לך את הבית חולים בנצרת אם אני לא טועה הצרפתי או משהו כזה

העמק בעפולה, יש בטבריה ורמבם בחיפה...

פורסם

סביר להניח שלקחו אותה לעפולה, אולי לפוריה.

המספר של עפולה: http://www.clalit.org.il/haemek/Content/Content.asp?CID=24&u=136#1

המספר של פוריה: 6652310 - 04 (דלפק קבלה חדר מיון).

קיים סיכוי נמוך יחסית לדעתי שלחקו אותה לרמבם, חפש בגוגל את הטלפון שלהם.

פורסם

למרות שנצרת-טבריה זו דרך קצרה יותר, היא לוקחת יותר זמן בגלל מתווה הדרך, במיוחד אם מדברים על נסיעה לפוריה. בי"ח העמק גדול ומצויד יותר, ניתן להגיע אליו מהר יותר, ועד כמה שידוע לי- אמבולנסים מנצרת לוקחים לשם, נסה להתקשר לשם.

פורסם

אולי לקחו אותה לנהריה, קח גם את זה בחשבון

תבקש מהבן של האמא שיתקשר למדא, יזדהה וידרוש מהם פרטים - שלא יתווכח איתם או משהו..

שתרגיש טוב

פורסם

נסיעה לנהריה זה כמעט שעה וחצי ולחיפה זה חצי מהזמן, אז הסיכויים שלקחו אותה לנהריה קרובים ל0, אלא אם כן שאר בתי החולים מלאים (לא נראה לי)

פורסם
  • מחבר

הכי הגיוני זה שהיו לוקחים אותה לעפולה ואם לא אז מן הסתם לאחד מתוך 3 בתי החולים שיש בנצרת כמו שמישהו אמר פה-איטלקי אנגלי וצרפתי.

מתברר אבל שמדא לא מוכנים למסור יותר מידי פרטים ולהשיג מספרים של חדרי מיון בבתי חולים זה כמעט בלתי אפשרי (ב144 אומרים שהמספר פשוט לא מפורסם)

רק אח"כ גילתי שצריך להשיג תמספר מרכזייה של בית החולים ואז לבקש שיעבירו אותך לקבלה או לחדר מיון.

בכל מקרה,האמא שם נפטרה ככה שלא לקחו אותה אפילו לשום בית חולים.

תודה לכולכם.

פורסם

מצטער מאוד לשמוע..

יהי זכרה ברוך.

פורסם

יהי זיכרה ברוך.

פורסם

עצוב לשמוע

יהי זכרה ברוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים