עבור לתוכן

מה עדיף: brand name, או הרכבה טייואנית? (3000$)

Featured Replies

פורסם

בארה"ב מתלהבים משום-מה ממחשבים "ברנד ניים" ולא קונים כל כך הרבה מחשבים מורכבים (יחסית) כמו בארץ. כזה הוא גם בן דודי שמבקש לקנות מחשב של דל. הנה המפרט, ושאלתי היא: האם לדעתכם שווה להשקיע בדבר כזה כסף (נדמה לי שהוא משלם על זה 3,000 דולר). איך המפרט?

Precision 350 MT - 2.66Ghz Intel pentium 4, processor with 512k Cache

דיסק קשיח - GB 120, 7,200 RPM

512 MB RDRAM (PC1066 non-ECC)

מה זה אומר פי-סי 1066?

IEEE1394 (Firewire)

ATI Radeon VE Dual-Monitor

צורב, DVD, מקלדת טובה, עכבר אופטי

פורסם

המחשב הזה הוא על הפנים לא שווה גרוש ו1066 זה מהירות זכרונות RDRAM.

תן תקציב ונוכל לתת לך מפרט הרבה יותר טוב...

פורסם
  • מחבר

בניגוד לסחבק שמסתפק גם ב-AMD בתקציב של 5,000 שקל, האמריקאי שלנו יכול להרשות לעצמו להוציא 3,000 דולר ולקנות תחנת עבודה... הוא צריך מחשב חזק למשחקים, גרפיקה ושאר תוכנות זוללות זיכרון.

כמו כן, למה לדעתכם המפרט חרא? (אותי לא צריך לשכנע, אבל אני מחפש הסברים קצת יותר מלומדים ממה שאני יכול לתת).

פורסם

הלוח הוא תומך בזכרונות RDRAM אלו סוג זכרונות שהפסיקו ליצר לוחות בישבילם (חוץ מSIS שעומדת להוציא משהו)והם נורא יקרים ואם זכרונות DDR תוכל לקבל את אותם ביצועים במחיר הרבה יותר נמוך.

וכיום כשיש את מעבדי אינטל החדשים (P4 C) אין טעם לקנות את המעבדים הרגילים אם באס 533.

ואם זה הכרטיס מסך? ATI Radeon VE Dual-Monitor אני לא חושב שהוא יריץ עליו משחקים וגם בחיים לא שמעתי על כרטיס מהסוג הזה...

פורסם

Your title isn't informative, please edit it according to the

Forum rules

---------------------------------------------

With that sort of budget abroad he can afford to take something like this:

P4C 2.8 800 mhz bus 512kb cachce

Asus P4P800/Deluxe (Deluxe model if he needs all the extras)

512x2 DDR PC3200 (Any brand would do)

WD 8mb cache series HDD (which ever size he needs) also he could take a WD Raptor S-ATA HDD for the OS and more critical applications and the other HDD use for storage.

ATI Radeon 9500 pro (Dual monitor possible)

The rest he can choose on his own, DVD/CD-RW/Case etc.

פורסם
  • מחבר

כותרת נערכה. כמו כן, תוכל לדבר על החסרונות של המפרט שהוא קיבל? (אם יש מה להוסיף על דבריו של NOX)

פורסם

האמריקאים אוהבים מחשבים BRAND-NAME בגלל שהם קונים, אז הם יודעים שיש להם תמיכה מקצועית וגב למקרה שיש בעיה.

אבל למחשב שדוד של קונה, הייתי נותן לו 1200$, אולי טיפה יותר ממש לא 3000$.

המלצה שלי: תמליץ לו על "הרכבה טייאונית".

פורסם

מעבד שם כבר ישן הוא עובד רק ב-533באס

הכרטיס מסך הוא הסירוס של RADEON 7200 רק עם מנוע טקסטורות אחד! זבל איכותי :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים