פורסם 2003 ביוני 522 שנים אני מחפס משאבה שעושה 2000 h\lשיש לה קותר של 8\3במחיר סביר*לא בתוח שזה קשור לפו עם לא אז תזיזו על תינעלו (ל מנהלים)
פורסם 2003 ביוני 522 שנים בחנויות לחיות בית ישאם אתה מהמרכז אז ב ZOO LAND בהוד השרון יש.קצת יותר מ100 שח.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים בחיי שאין לי מושג זה נמצא בדרך רמתתים בהוד השרון והם עושים משלוחים זולים למדי.בכל מקרה יש את 144או דפי זהב בהצלחה
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אם אני בעזור רישון-לציוןעגב תבי בבקשה כתובת לחנות (רחוב מספר...)חנות דגים בשם דגי נוי במושב ליד ראשון , לא זוכר את שמו.הם מחזיקים ATMAN......
פורסם 2003 ביוני 522 שנים כל, כל! חנות שיש בה דגים תחזיק משאבות (ראשי כוח, משאבת בתוך המים). פשוט לך צא ותמצא חנויות לבעלי חיים עם דגים ותבקש.
פורסם 2003 ביוני 622 שנים מחבר לא תבולות לא נפוצות? (לא ידתי) אבל אם אני קונה תבולה עז אני צריך כלי למים יותר גדול זה קצת מסבך אותי כי אם אני יקח קלי יותר גדול עז לר יהיה לי איך לסגור את הדלת של המארז..
פורסם 2003 ביוני 622 שנים איזה מארז יש לך נדב?תמיד אפשר לבנות מפרספקט מיכל מים שיושב במקום של שני כונני 1/4 5
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.