עבור לתוכן

בני הנוער בארץ

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני חושש שכדי להיפטר מהם וכמותםתהיה צריך לעזוב את המדינה, לא את הבית ספר.

• תגובות 45
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קשה לי מאוד להאמין שמישהו פה מופתע מהתנהגות הזאת.

נוער כזה קיים בכל מדינה, נוער שוליים שמהווה את הדור הבא של תחתית החברה.

בד"כ ההורים דומים מאוד בהתנהגות, התפוח לא נופל רחוק מעץ.

פורסם

זה נקרא חינוך ליברלי. אין גבולות, אין חוקים, הורים חברים של הילדים וככה זה נראה.

פורסם

זה לא חינוך ליברלי, זה חוסר חינוך וחוסר אחריות.

פורסם

זה לא חינוך ליברלי, זה פשוט לא חינוך.

דאמ שניצל, הקדמת אותי :smile1:

פורסם

בהמות. ישראלים אלופים בחירבון לבאר ממנה הם שותים.

פורסם

אני מאיזור של מושבים/קיבוצים ואני יכול להגיד שאולי התופעה כאן יותר נדירה...אבל בהחלט קיימת .

רוב השכבה שלי הם אנשים שלא הייתי מתפלא עם היו מופיעים בסרטון הזה עכשיו..

פשוט מגעיל

הרושם שאנחנו יוצרים בחו"ל פשוט מזעזע , מה גם שביקרתי בשדה התעופה בקלן,גרמניה לפני כשבועיים המטוס היחידי שעבר בדיקה ביטחונית מלאה היה המטוס שלנו .

אני שנראה מאוד גרמני וגם בעל שם משפחה גרמני - לא עברתי את הבדיקה המלאה שחבריי לטיול עברו .

לפעמים הערסים פשוט הורסים לאנשים הטובים .

פורסם

איך הבדיקה הבטחונית בשדה התעופה קשורה לרושם שהישראלים משאירים בחו"ל? מטוסים שטסים לישראל נבדקים במיוחד כי ישראל היא מטרה מועדפת על טרוריסטים. התפקיד של אבטחת השדה הוא לא סתם להציק לישראלים כי הם לא מתנהגים יפה כשהם מבקרים בארץ אחרת.

פורסם

אני מאיזור של מושבים/קיבוצים ואני יכול להגיד שאולי התופעה כאן יותר נדירה...אבל בהחלט קיימת .

רוב השכבה שלי הם אנשים שלא הייתי מתפלא עם היו מופיעים בסרטון הזה עכשיו..

+1

המקום לא משנה,עדיין יש.

פורסם

אני חושב שהסרטון הזה צריך לשמח אתכם. שאתם רואים בני נוער כאלו - ואתם יודעים שהם רבים, ואתם יודעים שאתם כמה רמות מעליהם בכל כך הרבה אופנים שונים - אתם צריכים לחוש תחושת עליונות וגאווה שאתם לא כאלו. תחשבו מה זה מעיד על ההורים שלהם ועל האינטלנציה שלהם - צריך לרחם עליהם אם כבר, ולהעריך את זה שאתם לא כאלה.

פורסם

איך הבדיקה הבטחונית בשדה התעופה קשורה לרושם שהישראלים משאירים בחו"ל? מטוסים שטסים לישראל נבדקים במיוחד כי ישראל היא מטרה מועדפת על טרוריסטים. התפקיד של אבטחת השדה הוא לא סתם להציק לישראלים כי הם לא מתנהגים יפה כשהם מבקרים בארץ אחרת.

ואני לא נבדקתי כי אני ממוצא גרמני ?

רק הישראלים שהיו על המטוס נבדקו..רוב התיירים הגרמנים לא עברו את הבדיקה המביכה הזאת...

פורסם

אני חושב שצריך פשוט לדלל את כמות האנשים במדינה. יש שני מליון תלמידים שיתחילו ללמוד בספטמבר, אני בעד לצמצם את המספר למליון וחצי עד אז. פשוט ברירה טבעית, מי ששימפנזה מטומטמת פשוט ימות או יסורס.

פורסם
  • מחבר

לצערי הרב כמו שהמצב נראה כרגע, הברירה הטיבעית בחרה את הערסים ולא את האנשים הטובים.

פורסם

חברה אם כמה שהמצב רעה וכל זה אתם לא מבינים שליפניי כמה שנים ההורים שלכם (או האחים הגדולים או אתם תלויי בגיל) הייתם יותר גרועים פשוט הסתירו את זה טוב אם תשמעה סיפורים של אחים של חברים שלי הם היו פי 100 יותר גרועים האם עשו אורגיות במועדונים עישנו כל היום גרס וכל זה פשוט פעם זה היה בושה אז האם הסתירו את זה טוב מאוד אבל היום בתקופת הערסים זה "מקובל " אצלם לעשות בעייות בכוונה תחילה והם לא מיתבישים מיזה אבל תיראה עוד כמה שנים רובם או יהיו בכלא או יהיו תושבים למופת אז אין מה להיות בפניקה פשוט צריך מגיל צעיר לחנך אותם שזה לא מקובל להיות סטלן שמעשן גרס ברחוב (זה לא ימנע מהם לעשות שטויוט אבל לפחות הם יתבישו מיזה וזה לא יהיה תמיד ברקע של המדינה שלנו )וזה ימנעה את כל הבעייה .

פורסם

ואני לא נבדקתי כי אני ממוצא גרמני ?

רק הישראלים שהיו על המטוס נבדקו..רוב התיירים הגרמנים לא עברו את הבדיקה המביכה הזאת...

בגרמניה פיגועים הם לא חלק מהשגרה ולכן בעלי דרכון גרמני לא נראים להם חשודים. זה כמו שברכבת כאן בישראל אם תציג ת.ז. ישראלית יוותרו על לפתוח את המזוודות שלך.

מערכות ביטחון מחלקות את הקהל לקבוצות שונות לפי רמות סיכון, לא לפי רמת ההפרעה שלהם כתיירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים