עבור לתוכן

אפשר להיכנס לדוס לפני שהוונידווז עולה?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה למחוק את כל כונן C ואי אפשר כשהוונידווז פועל אז איך אני עושה את זה לפני?

פורסם

תפרמט אותו פשוט

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת לפרמט אותו פשוט?

פורסם

אתה לא יכול פשוט למחוק את הכונן ממנו המחשב עשה BOOT. תעלה את המחשב מדיסק התקנה כלשהו (WIN, לינוקס, לא משנה, העיקר שלא מההארד דיסק) ותפרמט את דיסק C.

פורסם

אתה מבין שזה כמו לנסר את הענף שאתה יושב אליו. :)

כמו שנאמר תעלה את מהמחשב מדיסק אופטי כלשהו שנותן לך גישה למערכת הקבצים ותעשה מה שאתה רוצה.

פורסם

אני ממליץ על http://partedmagic.com/wiki/PartedMagic.php

Magic Parted

זאת הפצת לינוקס קטנטנה (בסביבות 50 מגה) שאפשר לצרוב לדיסק או לשים על דיסק און קי.

היא מאפשרת לפרמט, לעשות מחיצות ולשנות גדלים של מחיצות קיימות. גם יש שם שלל של תוכנות שחזור מידע ועוד.

היא יחסית קלה לשימוש למבינים. ללא מבינים יש מלא מידע באתר.

מלבדה יש עוד מלא Boot CDs שמאפשרים לעשות את זה.

פורסם
  • מחבר

טוב, יש לי דיסק של win xp. איך אני מעלה ממנו את המחשב? הכנסתי את הדיסק, עשיתי הפעלה מחדש וזה עושה הכל רגיל. יש איזה משהו מיוחד שצריך לעשות?

פורסם

בעיקרון שהמחשב מתחיל לעלות יש למטה רשימה של כפתורים ואחד מהם זה Boot Menu אתה לוחץ על הכפתור

הזה במקלדת ואז יש לך תפריט מה לעלות, אתה בוחר את הכונן שיש בו את הדיסק ואז עולה ההתקנה.

במקרים אחרים אתה צריך להיכנס לביוס , ולהגדיר ב-Boot priority שה-CD Rom יעלה ראשון.

פורסם
  • מחבר

אוקיי העלתי את המחשב מהדיסק ועכשיו יש לי 3 אופציות:

set up windows.......etc

repair a windows..............etc

quit setup

עכשיו אני רוצה לפרמט אותו. אמרו לי שאני צריך להגיע לדוס ולעשות format c: ואז להתקין את הווינדווז. איך אני מגיע למצב הזה?

פורסם

תבחר באפשרות של ההתקנה, אח"כ הוא ישאל אם אתה רוצה לפרמט

פורסם
  • מחבר

אבל לא צריך למחוק קודם כל את כל מה שיש העל הכונן?

פורסם

ברגע שהוא יבצע פורמט, הוא ימחק את כל המידע ואז יתקין מחדש את הווינדוס

פורסם
  • מחבר

טוב אז אמרתי לו להתקין על המחיצה הקיימת, אז הוא אומר לי שלא מומלץ להתקין כמה מערכות הפעלה על אותה מחיצה, והוא לא שאל אותי עדין אם אני רוצה לפרמט מה לעשות?

פורסם

אתה ממשיך בהתקנה ואז הוא ישאל אותך אם לפרמט

פורסם
  • מחבר

אוקיי התחלתי את התהליך.

תודה על התשובות המהירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים