פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים אני רוצה למחוק את כל כונן C ואי אפשר כשהוונידווז פועל אז איך אני עושה את זה לפני?
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים אתה לא יכול פשוט למחוק את הכונן ממנו המחשב עשה BOOT. תעלה את המחשב מדיסק התקנה כלשהו (WIN, לינוקס, לא משנה, העיקר שלא מההארד דיסק) ותפרמט את דיסק C.
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים אתה מבין שזה כמו לנסר את הענף שאתה יושב אליו. כמו שנאמר תעלה את מהמחשב מדיסק אופטי כלשהו שנותן לך גישה למערכת הקבצים ותעשה מה שאתה רוצה.
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים אני ממליץ על http://partedmagic.com/wiki/PartedMagic.phpMagic Partedזאת הפצת לינוקס קטנטנה (בסביבות 50 מגה) שאפשר לצרוב לדיסק או לשים על דיסק און קי.היא מאפשרת לפרמט, לעשות מחיצות ולשנות גדלים של מחיצות קיימות. גם יש שם שלל של תוכנות שחזור מידע ועוד.היא יחסית קלה לשימוש למבינים. ללא מבינים יש מלא מידע באתר.מלבדה יש עוד מלא Boot CDs שמאפשרים לעשות את זה.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר טוב, יש לי דיסק של win xp. איך אני מעלה ממנו את המחשב? הכנסתי את הדיסק, עשיתי הפעלה מחדש וזה עושה הכל רגיל. יש איזה משהו מיוחד שצריך לעשות?
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים בעיקרון שהמחשב מתחיל לעלות יש למטה רשימה של כפתורים ואחד מהם זה Boot Menu אתה לוחץ על הכפתורהזה במקלדת ואז יש לך תפריט מה לעלות, אתה בוחר את הכונן שיש בו את הדיסק ואז עולה ההתקנה.במקרים אחרים אתה צריך להיכנס לביוס , ולהגדיר ב-Boot priority שה-CD Rom יעלה ראשון.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר אוקיי העלתי את המחשב מהדיסק ועכשיו יש לי 3 אופציות:set up windows.......etcrepair a windows..............etcquit setupעכשיו אני רוצה לפרמט אותו. אמרו לי שאני צריך להגיע לדוס ולעשות format c: ואז להתקין את הווינדווז. איך אני מגיע למצב הזה?
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר טוב אז אמרתי לו להתקין על המחיצה הקיימת, אז הוא אומר לי שלא מומלץ להתקין כמה מערכות הפעלה על אותה מחיצה, והוא לא שאל אותי עדין אם אני רוצה לפרמט מה לעשות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.