עבור לתוכן

עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית עד 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

איזה דיגיטלית אתה מחפש? אוטומטית או עם פונק' ידניות כמו הCanon?

שמים זום דיגיטלי כי הוא עושה רושם טוב על אנשים, וברזולוציות גבוהות אפשר להשתמש בו כדי לחתוך חלקים מהתמונה. אל תתייחס אליו.

זום אופטי, לעומת זאת, חשוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

אני מתאר לעצמי שעם פונקציות ידניות, כי בסוף אני לא רוצה למצוא את עצמי אחרי כמה זמן מכור למצלמה ואז לדעת שאין לי כל כך הרבה אפשריות לשנות ולהתבאס, אבל בכל זאת, שתהיה יחסית קלה לתפעול, אני עדיין מתחיל..

פורסם

המצלמה אמורה להיות קלה לתפעול, קרא את ביקורת עליה או על ה-A70 כדי לראות איך השליטה עובדת.

פורסם

בתור אחד שיש לו את ה-Canon A60, אני יכול להעיד שהיא קלה לתפעול (וכשאתה ממש רוצה רק לצלם יש מצב Auto שמגדיר הכל אוטומטית), אבל יש לה פונקציות ידניות שבה אתה יכול לקבוע מהירות צמצם וכל זה.

פורסם

הGP מאוד מומלצות ,לפחות 1800 , עדיף 2000 (בהנחה שאין לA60 בטרייה מיוחדת - אני כבר לא זוכר) , מה שכן למי שיש כסף למטען מהיר יותר מהרגיל - זה ממש יתרון.

גודל של כרטיס זכרון - לדעתי לך על 128 , שיהיה גם מקום לסירטונים , כבר אפשר למצוא כאלה באיזור ה 200 ש"ח, אם אתה ממש בקושי מצלם ולא יוצא לך לגמור פילים שלם מחוץ לבית אז אולי גם 64 יספיקו , אבל עדיין אני חושב שעדיף 128. אל תתפתה לרכוש כרטיסים ענקיים כל עוד אתה לא יוצא כרגע לטיול ממש ארוך, תלמד קצת את הצרכים שלך ואופי השימוש הדיגיטלי לאחר שתרכוש, זאת מפני שמחירי הכרטיסים האלו יורדים כל הזמן ו128 זה גם ככה לרוב כמה פילמים טובים.

פורסם

ה-A60 משתמשת ב-4 בטריות AA רגילות. אתה מקבל עם המצלמה כרטיס זיכרון של 16 מגה, אבל לדעתי כדאי לך מאוד לקנות עוד אחד של 64 מגה או אפילו של 128 מגה (מהסיבות שהוזכרו מעלי).

פורסם
  • מחבר

ויש איזשהו הבדל בין החברות שמייצרות את הזכרון ? יש אחת מומלצת ? השם היחידי שמוכר לי הוא SanDisk..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים