עבור לתוכן

עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית עד 2000 שקל

Featured Replies

פורסם

רציתי לקנות מצלמה דיגיטלית לבית, שתחליף את מצלמת הסטילס הרגילה, רק העניין הוא שאני לא מבין בגרוש בצילום ובכל הנתונים של המצלמות. אני מתכוון לצלם גם בחוץ וגם בתוך הבית, אז דיי חשוב שלמצלמה לא תהיה שום בעיות תאורה למיניהן עם 2 הצורות. חוץ מזה, אני יקנה מצלמה של 2.1MP ומעלה, וגם לא נראה לי שאני ינצל את ה 1600x1200 במידה ואני יקנה 2.1MP.

התקציב, כמו שכתוב למעלה הוא עד 2000 שקל.

אם תוכלו להציע לי מצלמות וגם להסביר עליהן טיפה בכלליות, אני יודה לכם מאוד. :)

פורסם

למה אתם לא מסתכלים בדיון ה"דביק"? הרי לא סתם שמו אותו שם. ???

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=34714;start=0

כל יום-יומיים נפתח פה דיון לגבי המלצה למצלמה כזו או אחרת.

בכל פעם מחדש אני מבקש מהכותב לעיין קודם כל בדיון הנ"ל.

"קרא והסקת".

פורסם
  • מחבר

כן אני ראיתי אותו, וניסיתי לקרוא אותו.. אבל באמת, 27 עמודים, ואני גם דיי בטוח שרובם לא מתקשרים לנושא שלי ומדברים יותר על נושאים טכניים.. ושוב, 27 עמודים.. אני יגמור לקרוא את זה בשנה הבאה.. :-\

פורסם

תשמע זה שאתה עצלן בעיה שלך...

עברנו שם על כל הנושאים....

פורסם
  • מחבר

טוב אז אם לפי ההגדרה שלך לקרוא 27 עמודים זה להיות עצלן אז כן, אני עצלן. ותאמין לי שאם הת'רד הזה היה בגדר הגודל הנורמלי, של אפילו עד 10 דפים הייתי קורא אותו, כי בכל זאת, זה האינטרס שלי לדעת כמה שיותר בקשר לעניין, אבל זה כבר מוגזם לדעתי..

פורסם

אל תתלונן אלי....

פורסם
  • מחבר

אני כן יתלונן אליך משום שאני הסברתי את עצמי בקשר לת'רד הזה, אבל אתה נתת תגובה מתגרת, אז אני הגבתי בחזרה, ועכשיו אני יודה לכולם אם נוכל להמשיך את נושא הת'רד המקורי ללא שום קשר למה הייתי צריך לעשות.

פורסם

אם התקציב שלך הוא 2000 שקל כולל הכל (בטריות נטענות וכרטיס זיכרון נוסף - שניהם בגדר חובה לכל מצלמה דיגיטלית), אזי אני ממליץ לך על Canon PowerShot A60. יש לה המון אפשרויות לשליטה ידנית. חפש באינטרנט ביקורות עליה (או על ה-A70, אותה המצלמה רק עם חיישן של 3.3 MP). המצלמה עולה 1650 שקלים, כך שנתר לך די והותר כסף לכרטיס זיכרון גדול ושני סטים של בטריות נטענות.

פורסם
  • מחבר

כן, אני באמת הסתכלתי קצת וה A60 נראית ממש מותאמת לצרכים שלי. יש לי עוד כמה שאלות, מה זה בדיוק זום אופטי ודיגיטלי, ומה ההבדל ביניהם ? איזה גודל של כרטיס זכרון אתה ממליץ עליו, וגם איזו חברה ? ובקשר לסוללות הנטענות, סוללות נטענות רגילות שמוכרים בכל מיני מקומות, כמו אופיס דיפו מספיקים ? הם באריזה ירוקה כתומה כזאת, ברח לי השם..

פורסם

כן, אני באמת הסתכלתי קצת וה A60 נראית ממש מותאמת לצרכים שלי. יש לי עוד כמה שאלות, מה זה בדיוק זום אופטי ודיגיטלי, ומה ההבדל ביניהם ? איזה גודל של כרטיס זכרון אתה ממליץ עליו, וגם איזו חברה ? ובקשר לסוללות הנטענות, סוללות נטענות רגילות שמוכרים בכל מיני מקומות, כמו אופיס דיפו מספיקים ? הם באריזה ירוקה כתומה כזאת, ברח לי השם..

[glow=red,2,300]GP[/glow]

פורסם

כן, אני באמת הסתכלתי קצת וה A60 נראית ממש מותאמת לצרכים שלי. ובקשר לסוללות הנטענות, סוללות נטענות רגילות שמוכרים בכל מיני מקומות, כמו אופיס דיפו מספיקים ? הם באריזה ירוקה כתומה כזאת, ברח לי השם..

A60 מתאימה בדיוק לצרכייך.

ושוב, דובר עליה כבר, פרטים נוספים פה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=34714;start=0

יש לי עוד כמה שאלות, מה זה בדיוק זום אופטי ודיגיטלי, ומה ההבדל ביניהם ? איזה גודל של כרטיס זכרון אתה ממליץ עליו, וגם איזו חברה ?

בדיוק זה מה שאמרתי לך.

כל השאלות הנ"ל נענו בעבר, באותו מקום:

כבר קבלת קודם לינק לדיון הגדול בנושא מצלמות בו דובר ודוסקס ה-כ-ל.

תשקיע קצת בחיפוש מינימלי באותו דיון (לפחות). אתה רוצה שנאכיל אותך בכפית?

פורסם
  • מחבר

חיפשתי קצת בגוגל וקראתי מה ההבדל בין זום דיגיטלי לאופטי, עכשיו אני לא מבין דבר אחד, אם הזום הדיגיטלי גורם לאיכות ירודה יותר, למה שמו אותו במצלמה בכלל ? למה לא לצלם רק דרך הזום האופטי באיכות טובה ?

פורסם

למה לחפש בגוגל ולא בדיון שנתתי? התשובה הזו נענתה שם.

אתה רוצה לשבור את הראש? -בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

נו באמת.. מה אתה רוצה ממני ? :'(

אין לי מושג איך לחפש בתוך דיון, ולדעתי יותר קל היה למצוא את זה בגוגל.. זה באמת חשוב איפה מצאתי את המידע ? תראה, אני באתי לכאן לשאול כמה שאלות בקשר למצלמה שאני הולך לקנות, ואני מוצא את עצמי מתווכח עם אנשים על זה שהייתי אמור לחפש את המידע בת'רד הענק הזה או בגוגל. זה כל כך קשה לכתוב תשובה עניינית של כמה שורות במקום להמליץ כל פעם בצורה עיוורת על הת'רד הזה ? לדעתי זאת יציאה לידיי חובה, ואם זה כל מה שאתם רוצים לעשות אז באמת עדיף שלא תגיבו מלכתחילה, ואני לא מתכוון לפגוע באף אחד..

בסה"כ רציתי כמה הסברים על מצלמות דיגיטליות ותראו איפה אני מוצא את עצמי.. :-\

עדכון: כן, סוף סוף סיימתי לקרוא את הדיון, ובבגדול הוא לא עזר לי כי לא הבנתי חצי ממה שדיברו שם. יותר מידי מושגים שאני לא מבין.. וגם למען האמת לא ראיתי את התשובות לשאלות שלי שם..

פורסם

בסה"כ רציתי כמה הסברים על מצלמות דיגיטליות ותראו איפה אני מוצא את עצמי.. :-\

זה בדיוק העניין.

כל יום-יומיים (ב-4 ימים האחרונים 4 דיונים חדשים כאלה), בא בחור כמוך עם אותן שאלות בדיוק:

"יש לי תקציב XXX ואני רוצה לקנות מצלמת XX מגה-פיקסל.

כמו כן האם תוכלו להסביר לי מה אומרים המושגים : YYY ,ZZZ ,MMM ?

בתודה מראש RRR"

שום דבר אישי כנגדך, פשוט בשביל זה נועד אותו הדיון.

נמאס לחזור על אותם דברים והסברים.

got it?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים