עבור לתוכן

עצתכם בבקשה, קניית רסיבר לקולנוע ביתי + אחוריים +סנטר + סאב

Featured Replies

פורסם

אני מחפש את המרכיבים האלה להרכבת מ.קולנוע ביתי, ואין לי מושג בתחום.

מה רצוי/צריך שיהיה בכל רכיב, ועל מה לא להתפשר.

בעיית תקציב היא בעיה מוכרת ולכן.... כמה שיותר איכותי במינימום מחיר זו הסיסמה. (3000~ - 4000 ~).

רמקולים אחוריים:

אני לא מבין גדול בתחום ואת זה כבר ציינתי, מבחינתי יש חברות מוכרות יותר כגון BOSE,JBL ... שהמוניטין הוא חלק מהמחיר ויש כאלה שרק מופיעות בדפי האינטרנט (ובמדפים של המוכר בחנות) והמחיר שלהן בד"כ נמוך משמעותית (חברות כמו PEERLESS, KODA AUDIO ACUSTIC, SONAB ...).

ובקיצור, אני אשמח לקבל את עצתכם לרמקול אחורי למטרת קולנוע ביתי, אני מתכנן להשתמש בו רק לקולנוע ביתי (לפחות לעכשיו) כך שאם הוא ישמע רע בסטראו לא כ"כ משנה לי (קראתי שיש איזו טכנולוגיה חדשה שמחליפה את הסטריאו לחמישה ערוצים).

סנטר וסאב:

אני יודע שככל שהאלמנט של הסאב גדול יותר כך הצליל עמוק יותר, אני אוהב צליל בס עמוק ורך, לכן אני מניח שהוא צריך להיות מינ' 10".

לגבי הסנטר אני יכול להוסיף שאין לי מה להוסיף.

רסיבר:

אני חשבתי על YAMAHA שמוכרים באינטרנט - > RV -X530 או 430, אני יודע שיש גם חברות כמו DENON ONKYO MARANZ PIONEER, מי מהן עדיפה בטווח המחירים?

בגדול זה מה שאני יודע, ועם הידע הזה לא מבצעים קניה לטווח ארוך.

אודה לכם חברי הפורום אם תאירו את עיני ותכוונו אותי לקניה מושכלת יותר.

נ.ב

הרמקולים הקדמיים הם של חברה בשם RCF דגם: MONITOR 8.

הגדלת תקציב באה בחשבון אבל רק במקרה שבו לא תהיה ברירה( אני לא בקיא כ"כ במחירי השוק)

תודה, וחג שמח לכולם.

פורסם

אוקיי, אז ככה -

חוק מס' 1 - לא לקנות רמקולים דרך האינטרנט לפני ששמעת אותם, רמקולים קונים על פי טעם אישי שמשתנה אצל כח אחד ואחד,

יש כאלה שאוהבים סאונד חם, יש כאלה שמוכנים להתפשר בשביל באס טוב ויש כאלה שאוהבים רמקול מדויק !

אז לך לחנות מקצועית שמתחמה בזה (לא לשקם אלקטריק וכו'... כי להם בד"כ אין ציוד אודיו "מקצועי") ותעבור עם המוכר רמקול

רמקול עד שתמצא את מה שמוצא חן בעיניך ונשמע לך הכי טוב.

לגבי המגבר אתה יכול לדעתי ללכת בשקט על ה- Yamaha RXV-530, לדעתי מגבר מעולה.

הנה כמה חברות של רמקולים שכדאי לך לבדוק -

Jamo,canton,mission,wharfedale,b&w ויש עוד לא מעט חברות...

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין 430 ל-530 ל-630, לפי המפרטים הם ממש ממש דומים. רק המחיר מעט גבוה יותר במקרה של ה- 530 (300~) וה- 630 כבר ממש מעל כולם.

לא שווה לחסוך כסף בקניית ה- 430? יש דברים שלא רשומים במפרט ומשפיעים על הסאונד?

פורסם

עם אתה מתלבט בין ה-430 ל-530 לך על ה-530 ! הוא שווה את התוספת במחיר, בקשר ל-630 חכה לתשובה ממישהו עם קצת יותר

ידע

פורסם
  • מחבר

הכל טוב ויפה, אפילו דרך השמות של הדגמים ניתן לאתר את עליונותו של ה- 530 על ה- 430, אבל מה ההבדל הגדול? עוד 15 WATT לכל יציאה? או שמדובר במוצר שונה לחלוטין. לפחות לפי המפרט של שניהם הם נבדלים רק בעצמתם. אז למה לא לחסוך את הכסף למשהו אחר?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה - אין תגובה כבר הרבה זמן.

למה לא ה- 430? במה הוא נבדל מה- 530 (אם זה רק כניסות אז זה לא מה שיכריע)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים