עבור לתוכן

מעבד חדש למשחקים בעיקר. תקציב של בסביבות 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש לו כבר כרטיס מסך טוב

• תגובות 44
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין טעם בזכרונות 3200 אם מעבד בעל ליבת הבארטון ביזבוז כסף.

הבארטון מציג ביצועי OC חלשים מאוד ואין טעם לקחת זכרונות כאלה לעומת זאת אם הוא ייקח זכרונות במהירות 333MHZ הוא יקבל ביצועים עדיפים משום שבאס המעבד ובאס הזכרונות פועלים באותן המהירויות.

פורסם
  • מחבר

לך על המפרט הבא:

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 624.99 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 602.15 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 444.98 ] 1

CPU Cooling : CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz [ ¤ 37.17 ] 1

Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 305.59 ] 1

Total Price ¤ 2014.87

ידוע שמעבדי AMD טובים יותר למשחקים ובמערכת הזאת תציג ביצועים ברמה של ה P4 2.4C מכיוון שלא יבוצע OC אבל במחיר הרבה יותר טוב. אם אתה מעוניין במארז יפה בנוסף מפני זה נכנס לתקציב קח את ה Enermax CS-3181L-BBS בתוספת ספק HEC 300 AR-T וזה ייקר את המערכת ב230 ש"ח. הבארטון 2800+ מאוד דומה בביצועים לבארטון 2500+ אבל מחירו פי 2 יותר יקר וגם אמרת שאתה לא רוצה לבזבז את כל הכסף אז זה גם יחסוך

אני אשאל בחנות בקשר למערכת הזאת כולל המארז היפה..

אין טעם (לפחות בשבילי) להוציא עוד 500 ש"ח בשביל פנטיום 4 ולקבל ביצועים יותר גבוהים יותר שאני לא אבחין בהם אפילו...

מה אתם אומרים? יש משהו להחליף במערכת הזאת? ואני לא מדבר על מערכת מבוססת פנטיום 4.

פורסם

אין טעם בזכרונות 3200 אם מעבד בעל ליבת הבארטון ביזבוז כסף.

הבארטון מציג ביצועי OC חלשים מאוד ואין טעם לקחת זכרונות כאלה לעומת זאת אם הוא ייקח זכרונות במהירות 333MHZ הוא יקבל ביצועים עדיפים משום שבאס המעבד ובאס הזכרונות פועלים באותן המהירויות.

פורסם
  • מחבר

אם אני אקח 3200 (או מה שזה לא יהיה, אין לי מושג בזה)בכל זאת, זה יוריד את הביצועים או משהו?

פורסם

כן זה יוריד את הביצועים!

פורסם

תראה עאם אתה קונה מחשב למשחקים נטו אז כדי AMD הוא יתן ביצועים זהים כמעט לפנטיום4 ובחצי מחיר!

את השאר אתה יכול להשקיע ביותר זיכרון למשל או בכרטיס קול טוב כמו AUDIGY1 OR 2 או GTXP7.1 של הרקולס... אפילו LIVE

ואז יהיה לך מחשב מעולה גם מבחנת הסאונד ולא רק גראפיקה! ;)

פורסם
  • מחבר

בקשר לכרטיס קול:

זה בא מובנה על הלוח אם? או שזה במקום אחר ואני יכול להחליף את זה..?

תסבירו לי בבקשה איך זה הולך. :P

פורסם

P4 2.4C with 865PE board and Dual DDR offers performance which are much better than nForce 2 Barton 2500+ platform and you should go for that without hesitation.

Using PC3200 (400 mhz) DDR on a system with a CPU with a 333 mhz bus (Barton 2500+) won't lower the performance, you will either have to use a special divider to make the RAM at 400 mhz or run it at 333 mhz but it won't by no means lower the performance of the system...

פורסם

הכרטיס קול בעיקרון בא היום על הלוח כלומר כל לוחות האם היום מצויידים בכרטיסי קול רובם AC97 היום גם רובם באיכות מעוד גבווה ותומכים בשישה ערוצים (6.1) וכן מצויידים בכל היציאות למיניהן כולל אופטית וקואקסיילית.

עכשיו עם אתה מחפש משהו בליגה אחרת אז זאת האופציה לקנות כרטיס קול נפרד עצמאי שתרכיב על הלוח ואז כמובן תבטל את פעילותו של זה הקיים על הלוח.

עכשיו עם אתה מעונין הכן בכרטיס ברמה אחרת ולא מסתפק במה שתקבל על הלוח יהיה אשר תקנה, אז המלצתי הנחרצת היא רק על הכרטיסים של creative לך על אחד מכרטיסי ה SoundBlaster Audigy 2 מומלץ ביותר זה audigy 2 platinum ex שזה זה כרטיס קול עם קופסא חיצונית עם מלא יציאות וכניסות וכן עם שלט רחוק עם כרטיס כזה והרמקולים הנכונים יש לך מערכת סאונד/קולנוע ביתי חבל"Z.

לי אישית יש את הדגם הישן יותר audigy platinum ex יחד עם הרמקולים PowerMax 1500 של TEAC פשוט איכות סאונד חבל"Z.

פורסם

P4 2.4C with 865PE board and Dual DDR offers performance which are much better than nForce 2 Barton 2500+ platform and you should go for that without hesitation.

Using PC3200 (400 mhz) DDR on a system with a CPU with a 333 mhz bus (Barton 2500+) won't lower the performance, you will either have to use a special divider to make the RAM at 400 mhz or run it at 333 mhz but it won't by no means lower the performance of the system...

התוספת ביצועים לא תהיה ממש גדולה ואולי תורגש בתוכניות רגילות. ידוע שמעבדי AMD יותר טובים למשחקים ולכן הוא לא ירגיש הבדל רב. זה שיקול שלו אם שווה לו לשלם עוד 700 ש"ח בשביל DUAL DDR, לוח אם יותר יקר ומעבד הרבה יותר יקר

פורסם

That's complete bullshit," AMD cpu's better for gaming", where did you get that from, it's a fact that the P4 2.4C offers currently the best value in performance/cost and if he can fit it in the budget it's the best choice, also in a P4 platform Dual DDR actually gives quite a performance boost.

פורסם

ממש לא!!!! הבארטון עולה כמעט פי 2 פחות מה 2.4C ובטוח שלא פי 2 פחות טוב ולמעשה הביצועים של ה2.4C לא הרבה יותר טובים

פורסם

עפ"י הביקורת הנ"ל ההפרשים זניחים ביותר..

יש פעמים שהברטון יותר טוב וש2.4C יותר טוב

לא משהו ששוה להשקיע עליו עוד 700 שקל..

בקיצור, כך את הבארטון שיציג לך ביצועים עדיפים ביחד למחיר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים