עבור לתוכן

4870X2 על P35 - שאלת PCIE 2

Featured Replies

פורסם

ראיתי מספר דיונים ברשת בנושא - ניצול רוחב פס PCIE 2.0 של הכרטיס הנ"ל, לעומת PCIE 1.1 של P35.

התשובות היו תמיד שהוא יכול "לעבוד" על 1.1, שהוא "תואם אחורנית" 1.1

אבל אף אחד לא אמר האם תהיה פגיעה בביצועים של הכרטיס הנ"ל ברוחב פס של 1.1 - או, האם 4870X2 יכול לנצל יותר מרוחב הפס של 1.1?

לעונים תודה.

פורסם

א. אמרו ולא פעם.

ב. תהיה פגיעה זניחה מאוד, מסתכמת בFPSים בודדים.

פורסם

מדברים פה על 4870X2, לא על 4870 בודד.

הפגיעה ממש לא תהיה זניחה, במשחקים תובעניים ורזולוציות גבוהות זה כבר צוואר בקבוק די רציני.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להפנות אותי להשוואה?

פורסם

הוא יכול בכלל לעשות 16/16? אם לא זאת פגיעה רצינית

פורסם

אף אחד לא מדבר על קרוספייר, מדברים על הכרטיס הבודד 4870X2.....

לא צריך להיות גאון בשביל להבין-

4850 כבר יושב על הגבול שתעבורה של X16 של PCI-e 1.1 (או X8 ב PCI-e 2.0) מסוגלת לספק.

4870 כבר חוטף הגבלה קטנה.

לשים 4870X2, כלומר 2 ליבות כאלו על חריץ עם תעבורה כזו מוגבלת, זה לחנוק לו את הצורה.

השואה אין כי אף אחד לא טרח לשים כרטיס כזה על לוח כזה, די דבילי למען האמת לקנות כרטיס ב 2500 שקל ולוח ב 400 במקום 500 |:

פורסם

יש מי ששם 4870X2 על P35

ובהשוואה במשחק COD4 בין תוצאות שיצאו על לוח עם X48 וP35 יש איבוד של פריימים אך עדיין נשאר בממוצע כמה עשרות בודדות של פריימים (ושאר מעל ה-120 ברזולוציה של 1920x1200 בהגדרות הכי גבוהות .

ואני יכול להגיד גם שהוא סוחב יפה מאד על ספק קורסאייר 520W גם כשהוא במאמץ (אם 3dmark ventage נחשב לאימוץ כרטיס כשהוא רץ מס' פעמים על המחשב) ולגבי טמפ' המשחק עם המאורר מאוורר הביא אותו במנוחה ל-52 מעלות .

כשאני אעבור דירה הלוח הקיים יוחלף וישמש למחשב סלוני ולמחשב הנוכחי אני אקנה משהו טוב (משום מה אין כרגע כסף :))

בכל אופן גם אם אין ניצול מירבי הוא עושה את העבודה הרבה יותר טוב מהכרטיס הקודם שלי

פורסם
  • מחבר

מפתיע, גם לי יש hx520 :)

אתה יכול להפנות אותי למקור שראית x48 מול p35 עם 4870X2?

פורסם

אני המקור פחות או יותר

יש לי לוח P35 והבדקתי מה ה-FSP שיוצא לי עם הכרטיס המשחק COD4 אצלי במחשב והשוותי מול הבנצ'ים שעשו לכרטיס כאשר במערכת שלהם השתמשו בלוח עם x48 או P45 ויצא שבממוצע יש הבדל של 50 FSP פחות או יותר אם אני לא טועה

יצא אצלי מינימום 75FSP מקסימום 250FSP וממוצע של 120-150FSP במשחק

פורסם

אני חושב שמי שיש לו כסף לקנות HD4870X2 יכול להשקיע את ה 500שקל ולקנות לוח P43 או P45

פורסם

^^^ תקרא את הודעה הראשונה שלי :)

אני מתכונן להחליף רק לא כרגע :)

פורסם
  • מחבר

אתה חושב לא נכון.

יש לי את הכסף - אין לי את הזמן להתחיל לפרק את המחשב לחתיכות, לגבות הכל, להתקין OS שוב, עדכונים ועניינים, וכד'.

יש לי את הזמן להוציא ולהכניס כרטיס מסך ולעדכן דרייבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים