עבור לתוכן

אילו דרכים יש להדביק את הצלעות שחתכתי על הMX440

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הבנתי איך בתבצעת ההדבקה.. אני מסתכל על הכרטיס שלי ולא מבין.. את הדבק המהיר לשים ממש על הצ'יפ בפינה שלו?

פורסם

חבר בוא אני יסביר לך למה הם התכוונו, קח משחה טרמית, תמרח משחה טרמית על הזכרונות, ותחמרח דבק חם על החיבור שבין בצלעות לזכרון(לפי דעתי מספיק רק על שתי פיאות), ולא בין הזכרון לצלעות.

פורסם

אל תשים בחיים דבק מהיר כי מה שהוא עושה זה הוא ממיס את הפלסטיק או כל דבר אחר שהוא נדבק אליו.. וככה הוא מדביק בעצם תנסה לשים טיפה על היד ותראה שזה צורב טיפה.. אל תעשה את זה בחיים.. זה יידפוק לך את הכרטיס

פורסם

מי הסרוט שהציע את זה בכלל?!?!

הדבק מהיר כפי שנאמר ידפוק לך את הכרטיס ואין אפשרות להסיר אותו!! לעומת זאת את הדבק חם כן.

פורסם

בקשר לחום יש לי radeon9000 ועסיתי לו OC ענק (מ275 ל340) והןא הגיה ל40מעלות בליבה ן39בזחרונות (עגב השתמשתי בקירור נוסף על הכרטיס וגם גופי כירור נוספים (של TT) אבל איתם מגיה דבק (כמו פלסתר) עז לי לא היתה הבאיה הזות...

פורסם

לא הכי פשוט לקנות דבק טרמי ? ::)

פורסם

אל תשים בחיים דבק מהיר כי מה שהוא עושה זה הוא ממיס את הפלסטיק או כל דבר אחר שהוא נדבק אליו.. וככה הוא מדביק בעצם תנסה לשים טיפה על היד ותראה שזה צורב טיפה.. אל תעשה את זה בחיים.. זה יידפוק לך את הכרטיס

לא יקרא כלום! כל הלוח אם שלי מלא בסינקים קטנים שמודבקים אם דבק מהיר.

ועל הכרטיס מסך הזמני שהיה לי הדבקתי עם דבק מהיר על הליבה!! ולא קרה כלום .

ועובדה שאפשר להוריד את זה . כמו שגם דבק טרמי מדביק ועדיין אפשרי להוריד את הסינקים .

מי הסרוט שהציע את זה בכלל?!?!

הדבק מהיר כפי שנאמר ידפוק לך את הכרטיס ואין אפשרות להסיר אותו!! לעומת זאת את הדבק חם כן.

אני השרוט ועובדה שזה לא גרם שום נזק.

פורסם

עם איזו תוכנה אני יכל לבדוק את הטמפרטורה של כרטיס המסך שלי ? ( Radeon 9500 Pro של הרקולס ).

פורסם
  • מחבר

אי אפשר, רק חיישן חיצוני

פורסם
  • מחבר

היום סייממתי להדביק את גופי הקירור על הזכרונות! יצא אחלה! הכל עובד

בהתחלה עשיתי עם דבק חם ראיתי שלא הולך ואין מגע ישיר בין הגוף ךזכרון אז לקחתי דבק מהיר והדבקתי, יצא אחלה!

ד"א דבק מהירק זה ממש בטוח ואין מה לדאוג, הוא עימיד על 80-100 מעלות וככל שהוא מתחמם יותר ככה הוא נהפך יותר למין זכוכית כזאת, זה בחיים לא יהיה נוזל

רק הקטע של ההתחלה נוזלי ויש לעבוד צמוד עם פן שפועל עם חום ולייבש אותו מייד וזהו, אטום.

לזה עם העצה של הדבר מהיר, שיחקת אותה (אבא שלי חשב על זה קודם)

דבר חם שפוט לא ולך לכרטיס הצפוף שלי.. יש לי כזה:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים