עבור לתוכן

אילו דרכים יש להדביק את הצלעות שחתכתי על הMX440

Featured Replies

פורסם

יש לי MX440 של inno3d

החלטתי שהוא זקוק לאוברקלוקינג קטן שישפר ממש את הציצועים אז חתכתי לעצמי מסינק של פנטיום 3 קצת חתיכות מתכת תואמות לזכרונות

אני בא לכרטיס מסך ואומר לעצמי- איך מדביקים ?!

צריך להוציא 100 שקל בשביל לקנות דבר טרמי מסכןן?!?!?! איזה עוד גרכים זולות יש? מי מוציא 100 שקל על דבק אבא שלי יהרוג אותי

פורסם

אתה יכול להדביק עם דבק חם מסביב לגוף קירור ובבסיס של הגוף תמרח משחה טרמית כך אני עשיתי

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי תוכל ליות מפורט יותר בקשר לדבק החם?

למרוח אותו על הצ'יפ? תוכל להיות יותר ספציפי או אפילו לת תמונות ולהמחחיש?

פורסם

אני מניח שהוא התכוון לשרטוט הבא:

פורסם

בדיוק!! ח"ח על הסירטוט..

פורסם

בדיוק!! ח"ח על הסירטוט..

הדבק חם יכול טיפה להיות נוזלי עוד פעם עם הצי'פ ממש מתחמם לא? (למרות שזה תלוי בסוג הסטיק [הסטיק של הדבק חם, לא של הזיכרונות])

פורסם

לפי דעתי הוא לא יהפוך לנוזלי כי זה לא חם מאוד אבל יכל להיות שהוא יהיה מעט רך.

פורסם
  • מחבר

יש לי דבק אפוקסי עמיד במעל 150 מעלות !!! אני ישתמש בו? אם כן אי אפשר להוציא את הסינקים האלה .. זה תקוע שם לעולמים

מישהו ניסה דבק אפוקסי?

פורסם

כבר נראה לי יותר טוב לשים משחה טרמית במרכז הצ'יפ ובשתי פינות טיפה דבק מהיר.

פורסם

חיזוק חיובי

פורסם
  • מחבר

יש לי דבק אפוקסי עמיד במעל 150 מעלות !!! אני ישתמש בו? אם כן אי אפשר להוציא את הסינקים האלה .. זה תקוע שם לעולמים

מישהו ניסה דבק אפוקסי?

???

כבר נראה לי יותר טוב לשים משחה טרמית במרכז הצ'יפ ובשתי פינות טיפה דבק מהיר.

דבק חם על הרגליים האלה שמחזיקות את הצ'יפ?

פורסם

לא. לצ'יפ יש 4 פינות הוא התכוון שתשים דבק ב 2 פינות ( עדיף באלכסון ).

פורסם
  • מחבר

ואם נוזל על הלוח האלקטרוני מה שבטוח קורה לא נורא?

פורסם

לא ניראה לי שזה יזיק, אבל אם אני רוצה לשים דבק חם על לוח אם זה יפגע במעגלים?

פורסם

לסיכום קצר:

אני הדבקתי צלעות קירור ע"י הדבק חם גם על הוודוו שלי והוא כרטיס שמתחמם הרבה יותר מהGEFORCEFX הוא פשוט לוהט!! מה אני מנסה להגיד.. שעם כל ההיתחממות הזו של הגופי קירור שעל הוודו אשר מודבקים ע"י הדבק חם הוא אפילו לא ניהיה רך ובטח לא נמס מהחום.

היום זכרונות של כרטיסי מסך לא כל כך מתחממים בטח שלא מעל ל38מעלות+- ונקודת הרתיחה של הדבק חם הרבה יותר גבוהה.

אין לדאוג שהדבק חם יגע בPCB או בכל מקום אחר על הכרטיס כי הוא לא כזה רותח עד כדיי כך שהוא יהרוס כרטיס שאמור להחזיק מעמד בטמפרטורות יותר גבוהות וניתן לקלף אותו אם ההדבקה לא יצאה אסטטית..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים