פורסם 2003 ביוני 522 שנים יש לי בעיה עם מחשב חדש,P4 2.4CGigaByte GA-8IPE1000GF4 MX440Kingston 256MB 400Mhzהספיקר מצפצף מלא ציצופים קצרים מאד ללא הפסקהבחוברת של הלוח אם כתוב שזה Power Failureיש למישהו רעיון מה לנסות?נ.ב:גם כשהזיכרונות והכרטיס מסך בחוץ הבעיה חוזרת על עצמהיש לשים לב לזה שזה עבד, התחילה הבעיה, שוב עבד, ושוב התחילה הבעיה
פורסם 2003 ביוני 722 שנים יכול להיות שהמעבד שלך חם ולכן הוא מצפצףאו שאחד מהחלקים לא מחובר כמו שצריך תחזק את החיבורים לי היית פעם בעיה שהוא ציפצץ וזה היה מפני שכרטיס המסך שלי לא היה מחובר טוב מצד שני זה מחשב חדש ואם לא עשית כלום אז אולי יש לך באמת בעיה של חומרה 1-חזק את הכרטיסים של המחשב.2-בדוק את הטמפרטורה של המעבד3-כל זה לא עוזר שלח את המחשב למקום שבו קניתאותו
פורסם 2003 ביוני 722 שנים איזה ספק יש לך ?נסה לחזק את הזכרונות והכרטיס מסך (או להתקין אותם מחדש - פיסית).אם זה לא עובד ויש לך ספק חזק , תשלח לתיקון.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים POWER FAILIURE? תנסה ספק אחר.חוץ מזה תעשה מה שאני עושה, תנתק הכל (זיכרונות, בטרייה של הביוס, כרטיס מסך, כל הכרטיסים בPCI).תחבר רק את הדרוש ותפעיל.
פורסם 2003 ביוני 722 שנים איזה ספק יש לך ?נסה לחזק את הזכרונות והכרטיס מסך (או להתקין אותם מחדש - פיסית).אם זה לא עובד ויש לך ספק חזק , תשלח לתיקון.השאלה איזה הספק יש לספק שלך ?אולי יש נפילות של החשמל כי אתה מחבר מספר דברים מעבר למהדהספק שלך יכול לתת אתה צריך לבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.