פורסם 2003 ביוני 522 שנים יש לי בעיה עם מחשב חדש,P4 2.4CGigaByte GA-8IPE1000GF4 MX440Kingston 256MB 400Mhzהספיקר מצפצף מלא ציצופים קצרים מאד ללא הפסקהבחוברת של הלוח אם כתוב שזה Power Failureיש למישהו רעיון מה לנסות?נ.ב:גם כשהזיכרונות והכרטיס מסך בחוץ הבעיה חוזרת על עצמהיש לשים לב לזה שזה עבד, התחילה הבעיה, שוב עבד, ושוב התחילה הבעיה.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים איזה ספק יש לך?תבדוק שהוא תקוע כמו שצריך בלוח ולא רופף בשום צורה כולל הפלאג של ה 4 פינים.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר ניסינו עוד ספק וחיברנו מחדש הכול ועדיין בכל קומבינציה של חומרה על הלוח הצפצופים בסופו של דבר לא נפסקו.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים הלוח הזה צריך ספק חזק מאד (לפחות 400 וואט)קנה לפחות HEC407 שידוע גם כ HEC475וזה יעבוד סבבה.ספק גנרי פשוט לא יכול עם הלוח הזה.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים הלוח הזה צריך ספק חזק מאד (לפחות 400 וואט)קנה לפחות HEC407 שידוע גם כ HEC475וזה יעבוד סבבה.ספק גנרי פשוט לא יכול עם הלוח הזה.אתה טועה, אני הפעלתי את הלוח יחד עם ספק HEC 300W ART. למרות שראיתי שהוא לא פועל עם ספקים חלשים ( למרות שהדגם שהיה אצלי פעל יפה מאד עם אותו ה HEC)
פורסם 2003 ביוני 522 שנים הספק שצינת (HEC) הוא הרבה יותר איכותי וחזק מאשר ספק ג'נרי אחר אין מה להשוות בכלל.וגם לפי דעתי מספיק ספק HEC 300W.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים זה לא קשור לספק קוח אולי פשוט הלוח עצמו לא תקין נסה להחליפו במסגרת האחריות לאחר ותראה עם הבעיה חוזרת על עצמה או לא.כל הלוחות האלו מתוכננים בכדי לעבוד עם ספקים כוח מכל הסוגים רק שהספק צריך ליהיות עם החיבורים המתאימים לפנטיום 4 כמובן שהיום הסטנדרט זה לפחות 300w אבל אין ספק שלפי מה שתואר פה זאת בעיה של הלוח ולא שהספק הוא איכותי יותר או איכותי פחות.בקיצור תחליף את הלוח ככל הנראה הוא תקול ואינו תקין.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים (מישהו שניסה לעזור לו עם הבעיה...)תודה רבה לכולם על התגובות, ד"א, כשאמרתי שניסיתי עם ספק אחר ניסיתי עם HEC300, לא עזר :\אמרתי לו שייקח את זה לחנות שיחליפו לונראה כבר מה יהיהתודה רבה לכולם!
פורסם 2003 ביוני 522 שנים כי אני ראיתי במו עיניי שהמחשב לא נדלק עם ספק 300-350 רק עם 400 ומעלה הוא נדלק.יכול להיות שהגיעו כמה לוחות לארץ עם ה"בעיה" הזאת .משהו מוזר קורה בממלכת גיגהבייט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.