פורסם 2003 ביוני 522 שנים היום קניתי מחשב חדשעכשיו קניתי הארדיסק חדש והכל טוב ויפה את 2 הישנים שלי העברתי למחשב אחרמתוך 2 ההארדיסקים הינשים שלי פירמטתי רק 1 © ואילו את (g) לא פירמטתיהתקנתי את המערכת הפעלה, הכל טוב ויפה עד שבדקתי מה עם כונן G הישן שלית בדקתיוהוא לא זיההאז עשיתי להארדיסק פארטישן ללא פורמט ועדיין הוא לא מזהה ומבקש פורמט ואני ממש חייב את החומר על הכונן הזה!
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מצטער לומר לך אבל איבדת את כל המידע כשעשית פרטישן מחקת בעצם את ה FAT יש חברות מתמחות שיכולות להציל את זה אבל אני בספק אם מה שהיה שם שווה לך 1000$ מינימוםנ.ב. תקרא את חוקי הפורום על כותרות
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר הוא מזוההאבל רגעבמידה ולא הייתי עושה פארטישן מה הייתי אמור לעשות?הוא היה Unpartitioned
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר בבקשה עשו טובה..איך יכול להיות?מה הייתי אמור לעושת אם לא הייתי עושה פארטישן?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מצטער לומר לך אבל איבדת את כל המידע כשעשית פרטישן מחקת בעצם את ה FAT יש חברות מתמחות שיכולות להציל את זה אבל אני בספק אם מה שהיה שם שווה לך 1000$ מינימוםיש דרכים הרבה יותר יעילות (וזולות, או חינמיות) להציל מידע שנמחק, פורמט ומה לא...TapUdi, אם המידע נמחק, אני יכול לעזור לך לשחזר....אך אי אפשר כאן בפורום, אז תוסיף אותי בICQ אם אתה רוצה יותר עזרה.אני לא כ"כ הבנתי איך יצרת פרטישן על הכונן שכבר היה עליו פרטשין (אלא אם כן הפרטישן לא ניצל את כל הנפח של הכונן).
פורסם 2003 ביוני 522 שנים איזה וינדוס יש לך?אם זה פחות מME יכול להיות שהוא לא מזוהה בגלל קובץ מערכת.יאיר.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אל תנסה לכתוב/לקרוא מהכונן בשום פנים ואופן! עשית נזק חמור וכל פעולה נוספת שלך מחמירה אותו!בעיקרון שהוא היה על UNPARTI היית צריך לתת את הHD למישהו שמבין בזה עכשיו די נידפקת כי חילוץ מידע כזהיעלה לך בסביבות ה400$. אם אתה רוצה אני יכול לנסות ואם אני יצליח אז אני יקח ממך 50$, אבל אני לא לוקח אחריותבמידה ואני יכשל והחומר ילך כאפוט.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים תן לי לנחש כונן של Windows 2000/XP והמערכת הפעלה היא Windows 9x?אם כן זה פשוט היה בNTFS ואז הרסת את זה כשעשית FAT במקוםעריכה: תחליף כותרת בהתאם לחוקי הפורום (כן אמרתי את זה כבר אבל עדיף לך הערה ממני מאשר מאחד האחראים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.