עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

GIGACUBE 9600 PRO LITE 128MB-

האם הכרטיס באמת שווה?

האם הוא יריץ את כל המחשקים החדשים כמו 'DOOM3' ו-'HALF LIFE2'?

כמ זמן הוא יחזיק מעמד?

תודה מראש

פורסם

כן הוא שווה.

כמו שאתה מבין פה זה לא פורום מגדי עתידות וקצת קשה לענות על שאלות מהסוג הזה...

אבל בכל זאת אני ינסה לראות את העתיד בעזרת כדור הבדולח שלי. ;)

אני משער שהוא יריץ את DOOM III והלף לייף 2 אבל אם אתה אחד שאוהב לשחק בהגדרות הכי גבוהות, נראה לי ששם הוא קצת יקרטע...

פורסם

אם תעשה לו אוברקלוק אתה יכול להגיע לביצועים מאוד טובים שמתקרבים ל9700NP

בקשר לזמן קשה להגיד במיוחד עם הקצב המהיר של יציאת כרטיסי המסך בשמן האחרון אך אין ספק שהוא יריץ משחקים עתירי גרפיקה למשך שנה וחצי בערך...

פורסם

אני משער שהוא יריץ את DOOM III והלף לייף 2 אבל אם אתה אחד שאוהב לשחק בהגדרות הכי גבוהות, נראה לי ששם הוא קצת יקרטע...

אחי בסרטון של HL2 הריצו את המשחק על P4-3.06GH ו REDEON 9800 PRO והיה קטע קטן של קירטוע

כך שעל ההגדרות הכי גבוהות R9600 ללא OC לא יריץ טוב (בספק אם יריץ גם עם OC).

פורסם

אחי בסרטון של HL2 הריצו את המשחק על P4-3.06GH ו REDEON 9800 PRO והיה קטע קטן של קירטוע

כך שעל ההגדרות הכי גבוהות R9600 ללא OC לא יריץ טוב (בספק אם יריץ גם עם OC).

כשאתה אומר הגדרות הכי גבוהות אתה בטח מתכוון ל1600X1200 AAx8 AFx16

אלה כבר הגדרות הכי גבוהות כמעט שיש אצל גיימר ממוצע ואני חושב שבכיף אפשר להוריד אותן כדי שהמשחק יפעל חלק

פורסם

לא אמרתי שאי אפשר להוריד את ההגדרות ולשחק בכיף ;D

פשוט אמרו שבהגדרות הכי גבוהות R9600P יקרטע "מאט"

פשוט לדעתי לא צריך להגזים בקשר לכרטיס אלא להגיד לפותח התרד את המציאות

פורסם

לא אמרתי שאי אפשר להוריד את ההגדרות ולשחק בכיף ;D

פשוט אמרו שבהגדרות הכי גבוהות R9600P יקרטע "מאט"

פשוט לדעתי לא צריך להגזים בקשר לכרטיס אלא להגיד לפותח התרד את המציאות

אני מסכים איתך בהחלט אבל בכל זאת צריך להבהיר לו למה הכוונה "ההגדרות הכי גבוהות"

פורסם

למה אתם מתכוונים ב"הגדרות הכי גבוהות"?

נניח שאני אוהב לשחק במשחקים ברזולוציות 800x600 / 1024x768, אני אוכל להפעיל Doom III עם הגדרות גבוהות ב-R9200 ? ומה לגבי R9600 ?

פורסם

למה אתם מתכוונים ב"הגדרות הכי גבוהות"?

נניח שאני אוהב לשחק במשחקים ברזולוציות 800x600 / 1024x768, אני אוכל להפעיל Doom III עם הגדרות גבוהות ב-R9200 ? ומה לגבי R9600 ?

ההגדרות הנ"ל נחשבות לבינוניות מטה ( נניח שזה ללא הפעלה של AF AA ) ו R9200 לדעתי גם בהגדרות

אלו לא יריץ DOOM3 .

R9600 עם OC יריץ DOOM ללא פילטרים ולא יותר מ 1024X768

פורסם

אם תעשה לו אוברקלוק אתה יכול להגיע לביצועים מאוד טובים שמתקרבים ל9700NP

בקשר לזמן קשה להגיד במיוחד עם הקצב המהיר של יציאת כרטיסי המסך בשמן האחרון אך אין ספק שהוא יריץ משחקים עתירי גרפיקה למשך שנה וחצי בערך...

ביצועים, לא איכות...הוא אמנם מצוייד במעבד מסדרת R300 אבל חסרים לו (9600) לא מעט מאפיינים.

הייתי הולך על ה Radeon 9500 pro או Radeon 9700 NP.

פורסם

לכולם פה בת'רד שמנחשים איך הכרטיס יריץ את דום 3 והלף לייף 2 , אתם לא יכולים לנחש . המשחקים האלה לא יצאו מגרסאות ה-ALPHA או הביתא שלהם ואין לכם את המשחק השלם בשביל שתוכלו לדעת , חוץ מזה שבכלל לדום 3 תהיה כנראה גרסה יותר קלה מבחינת גרפיקה .

לגבי ה-9600 פרו - כרטיס מצויין בשוק הבינוני , שווה לקנייה . יריץ משחקים הרבה זמן יחסית , משהו כמו שנה שנתיים . אתה רוצה ביצועים , קח אותו . אתה רוצה עוד יותר ביצועים קח את ה-9500 פרו , ואם אתה רוצה עוד יותר ביצועים קח ראדון 9700 NP והלאה כך.

פורסם
.

לגבי ה-9600 פרו - כרטיס מצויין בשוק הבינוני , שווה לקנייה . יריץ משחקים הרבה זמן יחסית , משהו כמו שנה שנתיים . אתה רוצה ביצועים , קח אותו . אתה רוצה עוד יותר ביצועים קח את ה-9500 פרו , ואם אתה רוצה עוד יותר ביצועים קח ראדון 9700 NP והלאה כך.

לדעתי יותר נכון להגיד ככה: בשביל ביצועים כך את R9500P ,אם חסר תקציב כך את R9600P ,אם יש לך תקציב קצט יותר גדול

קח R9700 NON PRO .

כי במחיר :

R9500pro <R9600pro<R9700nonpro

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים