עבור לתוכן

אוסיין בולט- גאון או סתם עצלן?

Featured Replies

פורסם

טוב נו , הגיע היום שבו גם אני פותח דיון בפורום אקטואליה!

לנושא:

כידוע לכם, שיאן העולם הטרי(ואולי הלא כל כך טרי כיוון ששבר את השיא כבר באליפות העולם) ב-100 מטר והפייבוריט הברור לקחת את הזהב(ואף את השיא?) ב-200 מטר, להוציא את גמר ה-100 מטר, עד כה תמיד האט לריצה קלה ברבע האחרון של הריצה.

האם לדעתכם הוא עושה זאת כיוון שקשה לו להתאמץ 10 שניות/20 שניות (ל-100 ול-200 בהתאמה) רצוף או שיש פה משהו מתוחכם שנועד לגרום לו לצבור הייפ/פרסום/כסף/דירה באשדוד?(הדירה זה בצחוק, לחסרי הומור).

בבקשה...

• תגובות 35
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ספורטאים מקבלים אקסטרה על שבירת שיאים

רוב הסיכויים שהוא פשוט רוצה להגדיל את הסיכוי שלו לשבירת שיא מספר מרבי של פעמים

פורסם
  • מחבר

כמה באמת הם מקבלים? איך זה עובד?

ואפילו אם זה נכון, אז לעשות את זה בצורה כזו בוטה?

פורסם

כפי שכבר אמרו הוא רק בן 21. אם הוא יתן את כל מה שיש לו בגיל ככ מוקדם לא תישאר לו קרירה להמשיך בה. אולי הוא ינצח שוב ושוב אבל זה לא אותו דבר כמו לשבור שיאים כל כמה שנים.

פורסם

אני לא יודע מהו אבל הוא שיאן העולם ב-100מ ככה שעצלן הוא בטוח לא.

פורסם

תחשוב שאניה גוסטמלסקי קיבלה 10 אלף שקל על שבירת שיא ישראל, אז כמה מקבלים על שיא אולימפי, שלא לדבר על שיא עולם.

פורסם

הוא מקבל 100,000$ לשבירת שיא עולם... ואם כבר אז הספורט הכי כלכלי הוא כול הקפיצות שתלויות ברעף מדידה, ספורטאים מצטיינים עשו מזה עסק לא רע כשכולם פעם העלו את זה בסנטימטר ושברו שיא עולם למרות שאפשר היה לראות בבירור שהם יכולים הרבה יותר.

פורסם

אחד הקופצים לגובה האגדיים (אני לא זוכר את שמו) עשה בדיוק את זה - כל פעם היה שובר את השיא של עצמו באיזה סנטימטר

למרות שראו שהוא מסוגל להרבה יותר.

פורסם

כן אבל 100k$ זה כלום לעומת כול חוזי הפירסום שהוא הולך לחתום עליהם... אם כבר אז זה אחד הדברים הכי נחשבים "האיש הכי מהיר בעולם" וכמו שאמרו לך תדע מה יקרה לו... שינצל את המריב כול עוד הוא יכול.

פלפס קיבל חוזה פירסום של 50m$ אתה קולט מה זה? בשביל סכום כזה אני טס להודו מעשן איזה פיטריה וחוזר דולפין לאולימפיידה הבאה! :smile1:

פורסם

ובנוסף על שבירת שיא המדליות פר אולימפיאדה של ספיץ הוא קיבל מיליון דולארים נוספים :P

פורסם

כן אבל 100k$ זה כלום לעומת כול חוזי הפירסום שהוא הולך לחתום עליהם

בדיוק

ובכלל, ב100 מטר השיאים החדשים טובים רק במאיות שניה בודדות מהשיא הקודם ככה שקשה לי להאמין שהוא יודע בדיוק באיזה קצב לרוץ ככה שהוא גם ישבור את השיא הנוכחי וגם יוכל לשבור את השיא החדש שהוא קבע

פורסם

חברה הוא גם שבר את ה 200 (אבל בקושי ) והוא כבר חתם על חוזה עם פומה ביגלל זה הוא נישק את הנעליים שלו בסוף ה גמר של ה 100 מטר .

פורסם

בקושי?

איזה בקושי?!

הוא הוריד שנייה (כמעט, 0.9 שנייה יש לציין) משיא עולם!!

זה נראה לך בקושי??

פורסם

???

על מה אתה מדבר ? ב-200 מטר הוא הוריד 2 מאיות מהשיא הקודם של מייקל ג'ונסון (19:32) שנקבע באולימפידה באטלנטה לפני 12 שנים.

פורסם

אז לא ראיתי\שמעתי טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים