עבור לתוכן

עכבר חדש. MX518 או G5 ?

Featured Replies

פורסם

חשבתי לקחת את הMX518 אבל ראיתי שהרבה אוהבים את הG5

מה ההבדלים בינהם ?

תודה לעונים

• תגובות 33
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בנדאם תעשה חיפוש.

פורסם

שאלו את השאלה הזאת כל כך הרבה פעמים פה... פייי

אבל בגלל שקניתי MX518 לפני שבוע, אני חייב להגיד שהוא מעולה, ולחבר שלי יש G5 בגירסא הישנה והעכבר שלי טוב יותר. לא יודע מה לגבי הגירסא החדשה...

המלצה שלי, קח MX518. זול יותר, ועם חיישן טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

בנדאם תעשה חיפוש.

צודק מצטער.

אני ילך על הMX518

תודה

פורסם

בקצב הזה צריכים להחליף את השם של הפורום הזה ל'עכברים בלבד'.

בכל מקרה, אני אעזור לך -

mx518 - חיישן טוב יותר (ההבדל זניח אבל הוא שם..), בחלק מן הדגמים מגיע עם העכבר הרגליות המשופרות של הg5 (ככה נכתב בפורום, לא יודע עד כמה זה נכון), עיצוב ייחודי (על טעם ועל ריח אין להתווכח..), מחיר זול יותר.

g5 - כפתור נוסף, חיישן שמראה רמת dpi, רגליות יותר טובות, עיצוב ייחודי (על טעם ועל ריח אין להתווכח..), מחיר יקר יותר (~30 ש"ח יותר).

זהו אני חושב שכיסיתי את הכל, הבחירה בידייך.

תתחדש! :)

פורסם

העיניין עם הרגליות של הG5 באמת נכון, לפחות לגבי מי שקנה מאייבורי...

לגבי חנויות אחרות - אין לי מושג.

ודרך אגב, בMX יש כפתור אחד יותר, לא להפך... (אלא אם כן אתה סופר את ההזזה של הגלגלת לצד בG5... דבר טיפשי ורק מציק לדעתי)

פורסם

יש לי גם G5 וגם MX518 ההבדל בין החיישנים הוא חארטה רציני...לא מורגש שום הבדל,וההזזה לצדדים כן מורגשת זה עוד 2 כפתורים ,אני למשל תכנתתי אותם להעתק והדבק.

ההחלטה היא שלך אבל לדעתי G5 יותר נוח כי לא מזיעים איתו והרגליות טובות בהרבה

פורסם

חארטה?

זה דבר מוכח מדעית...

ההבדל הוא "זניח" רק במידה ואתה לא גיימר, במידה וכן, תגיד את זה למאות אלפי השחקנים שלא מצליחים לעשות סיבוב 180 ברגישות נמוכה בגלל החיישן לייזר הדפוק של העכבר הזה....

לפותח הדיון - אין טעם לקנות G5, אתה מבזבז 30 שקל יותר על עכבר טוב פחות, עם גימיק אחד או שניים שלא קיימים אצל ה-MX518.

פורסם

בגלל שכל שנייה נפתח פה שא' זהה אני ישאל פה אין טעם להציף

אני גם לא יודע על איזה עכבר ללכת ולכן שא'

האם ההבדל בין הG5 ל MX518 הוא יהיה מורגש לי כשאני לא גיימר כבד אבל אני אוהב לשחק ולפעמים יושב הרבה אבל לא מכור מה שנקרא , האם יהיה ממש עדיף ה MX במיוחד שכסף (40 שקל) לא משחקים תפקיד ויש לי העדפה למספר הגימיקים שיש ל G5

פורסם

לא תרגיש שום הבדל בניהם אם אתה לא גיימר כבד...לדעתי המשקולות,האנטי זיעה והרגליות המצוינות שוות אפילו עוד 100 ש"ח..אבל זה רק אני חח

פורסם

זה גם אנ חושב אני ילך יראה איך הם היד עליהם ואת הכי נוח אני יקח

פורסם
  • מחבר

בסוף לא היה להם את הMX אז לקחתי את הG5

ומה אני יגיד לכם... הוא לא כל כך נוח לי

לא יודע נראה לי יותר מידי גדול או שאני צריך להיתרגל

עד עכשיו היה לי משהו כזה (רק בלי הלחצנים בצדדים)

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1677

וממש הייתי מרוצה ממנו

אני שוקל להחליף לאחד כזה חדש

מה אתם אומרים ?

פורסם

לא יודע, אבל אם תרצה למכור את הG5 תדבר איתי..

פורסם

אם כבר MX518, אולי זה בגלל שכמשטח השתמשתי בשולחן המחשב,

אבל הפדים של העכבר (הדברים שבין העכבר למשטח, יש חמישה) התבלו מהר - 2 הקדמיים הלכו לגמרי, והאמצעי היה בדרך...

בניגוד לרייזר למשל, הוא לא מגיע עם פדים אקסטרה למקרים כאלה. מצד שני, הוא עכבר מצויין באספקטים האחרים.

פורסם

לא תרגיש שום הבדל בניהם אם אתה לא גיימר כבד...לדעתי המשקולות,האנטי זיעה והרגליות המצוינות שוות אפילו עוד 100 ש"ח..אבל זה רק אני חח

משקולות = ככל שהעכבר יותר כבד הוא פחות נוח לשימוש לטווח הארוך, זה חסרון.

רגליות = הרגליות החדשות של ה-MX518 הם בידיוק אותם רגליות של ה-G5, אין הבדל.

אנטי זיעה = רב האנשים אומרים שהמשטח המחוספס דווקא פחות טוב מהחלק, למרות שהוא כביכול מונע הזעה, עוד חסרון.

שווה 100 שקל? אם אתה פראייר אז בטח שכן.

האם ההבדל בין הG5 ל MX518 הוא יהיה מורגש לי כשאני לא גיימר כבד אבל אני אוהב לשחק ולפעמים יושב הרבה אבל לא מכור מה שנקרא , האם יהיה ממש עדיף ה MX במיוחד שכסף (40 שקל) לא משחקים תפקיד ויש לי העדפה למספר הגימיקים שיש ל G5

הכיוון שלך ברור במשפט הזה, אתה רוצה לקנות G5 תקנה G5, קח בחשבון שאתה קונה מוצר פחות טוב ביותר כסף עם כמה גימיקים מיותרים שלא יעזרו לך בכלום בשורה התחתונה, בתור עכבר נטו ה-MX518 טוב יותר מה-G5 ואין על כך שום וויכוח.

בסוף לא היה להם את הMX אז לקחתי את הG5

ומה אני יגיד לכם... הוא לא כל כך נוח לי

:|

ואתה קובע אחרי כמה זמן שהשתמשת בו? אתה צריך לחכות לפחות שבוע לפני שאתה מתחיל בכלל להתרגל לעכבר. אישית אני חושב שהעכבר הקודם שהיה לך ( Intelli explroer 4.0 ) נוח יותר אבל זה לא אומר שה-G5/MX518 לא יהיו לך נוחים, הכל עניין של הרגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים