עבור לתוכן

XP לא עולה לאחר התקנת דרייברים וצ'יפסט של ג'יגהבייט ga-965p-s3

Featured Replies

פורסם

אוקיי. אחרי יותר משנה ללא פרמוט, פירמטתי היום את המחשב.

התקנתי את הXP, הכל הלך חלק, המערכת עלתה כמה פעמים חלק אחרי ריסט.

הכנסתי את דיסק ההתקנה שהגיע עם לוח האם (שהשתמשתי בו בעבר פעם אחת בלבד, כשקניתי את המחשב), התקנתי את מה שצריך, ואחרי הריסט אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להעלות את הווינדואוז משום שדרייבר pci שאמור להיות בתקיית הXP חסר או פגום. (ההודעה עולה עוד בממשק דוס, לפני שמסך הוואלקם עולה, אחרי שעוברים את האפשרות להכנס לביוס).

הוא ממליץ לבצע repair של המערכת. ניסיתי, הוא נקתע איפשהו בהתקנת devices.

פירמטתי שוב, הורדתי את הדרייבר של הlan (שמובנה בלוח אם) מהאתר של ג'יגהבייט במחשב אחר, והתקנתי אותו.

אני לא יודע מה לעשות כרגע - האם להתקין את שאר הדרייברים מהאתר שלהם? מה לא היה בסדר עם הדיסק? יכול להיות שיש לי בעיה כלשהיא בחומרה? חיפשתי פתרונות לבעיה הזאת בגוגל וכמעט בכל מקום אנשים גילו שיש להם סטיק ראם דפוק, בעיה בהארדיסק, או בעיה בלוח אם עצמו. מה שכן, לאף אחד זה לא קרה במצב שהמחשב עובד חלק וזה קורה רק אחרי התקנת צ'יפסט. לרובם זה קורה אחרי החלפת רכיב רציני במערכת.

מעבר לכך, המחשב עובד עכשיו חלק לגמרי כשרק הדרייבר lan מותקן.

נתקלתי כבר בהרבה שטויות ופאקים במחשבים, אבל דבר כזה לא ראיתי בחיים.

אני מקווה שתוכלו לעזור לי.

פורסם

תיצור נקודת שיחזור (או GHOST אם אתה ממש רוצה להיות בטוח) ותתקין את הדרייברים העדכניים של הציפסט. אם יש

בעיות תחזור אחורה.

פורסם
  • מחבר

תיצור נקודת שיחזור (או GHOST אם אתה ממש רוצה להיות בטוח) ותתקין את הדרייברים העדכניים של הציפסט. אם יש

בעיות תחזור אחורה.

עדכניים הכוונה למה שיש באתר שלהם?

פורסם

לנסות

last known good configuration

(בתפרית של מצב בטוח)

פורסם

עדכניים הכוונה למה שיש באתר שלהם?

כן.

פורסם
  • מחבר

טוב התקנתי את כל הדרייברים החדשים שיש באתר של ג'יגהבייט.

זה לא הלך חלק לחלוטין (כנראה באשמתי), אבל עכשיו הכל עובד חלק.

תודה.

יש הסבר למה שקרה? אני לא רואה סיבה הגיונית שהדיסק שעבד פעם אחת לא יעבוד פעם שניה על אותה חומרה בדיוק...

פורסם

תקלה כלשהיא בהתקנה הקודמת או דבר אחר לגמרי שלא שמת לב שעשית. בכ"מ עדיף לך לעדכן דרייברים מהאתר

שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים