עבור לתוכן

איפה הדוקטור למחשבים של זומביט קיבל את הדוקטורט שלו?!

Featured Replies

פורסם

היא מביאה את זה בצורה כל כך שיטחית שאם באמת אין לך מושג על מה הם מדברים אחרי שהם מסיימים עדיין אתה לא מבין מה זה

• תגובות 31
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בונא אחי אתה אוהב אותי אה? :saint:

:lol: בטח.

פורסם

רוצים לרדת על הדוקטור? בואו נציף אותו באימיילים של שאלות מסובכות ונראה אם הוא יוכל לענות לנו {ברמה של HwZone} :lol:

פורסם

פספסת הדיון ברמת גן...הוא בפורום מפרטים.

פורסם

מה הקשר? מה אתה בא לזלזל עכשיו? יש כאלו שלא יודעים ובגלל זה הם באים לכאן.

פורסם

לא זלזלתי

הראתי את הרמה

פורסם

רוצים לרדת על הדוקטור? בואו נציף אותו באימיילים של שאלות מסובכות ונראה אם הוא יוכל לענות לנו {ברמה של HwZone} :lol:

מה נראה לך שהוא יענה לך??? :lol: :lol: :lol: הם עונים רק על שאלות שהם בוחרים לפני התוכנית..... ומשום מה הם לא יבוחרים שאלות שהם לא יוכלו לענות אליהם....

פורסם

אני ב-90 ומשהו, קניתי את ה386 עם 200 מגה (שעברו דחיסה ל-400)

פורסם

אני קניתי ב2000 סלרי 450 עם 13 גיגה

פורסם

בוא נשלח לו שאלה:

"קניתי AXP DLTC ולוח NF7, עכשיו העלתי את הבאס ל220 ואת המכפלה אני ב10, עכשיו הזיכרונות לא עומדים בעומס,

תגיד דוקטור, על איזה RATIO לשים את הזיכרונות?"

שאלה לא קשה יחסית... אבל עדיין יהיה מעניין לדעת מה הוא יגיד: "מה? איך עשית שיש לך באס כל-כך גבוה? לזה קוראים OC נכון!

ידעתי! אני גאון!".

פורסם

בוא נשלח לו שאלה:

"קניתי AXP DLTC ולוח NF7, עכשיו העלתי את הבאס ל220 ואת המכפלה אני ב10, עכשיו הזיכרונות לא עומדים בעומס,

תגיד דוקטור, על איזה RATIO לשים את הזיכרונות?"

שאלה לא קשה יחסית... אבל עדיין יהיה מעניין לדעת מה הוא יגיד: "מה? איך עשית שיש לך באס כל-כך גבוה? לזה קוראים OC נכון!

ידעתי! אני גאון!".

אתה קורע, אבל באמת צריך לעשות את זה אולי אני ישלח את זה? הפעם אני רציני

פורסם

שלחתי את השאלה באי מייל, מעניין אם הוא יענה ;D

פורסם

שלחתי את השאלה באי מייל, מעניין אם הוא יענה ;D

אין מצב..... בעיקר לא בתוכנית......התוכנית לא מתאימה לסוג כאלה של שאלות אפילו אם הוא יודע (מה שממש לא נראה לי :P... [כי רוב האנשים שצופים בתוכנית לא מבינים בכלל מה זה oc..... ובאס וכולה....])

פורסם

נחכה ונראה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים