פורסם 2003 ביוני 522 שנים בגלל בעיות איטיות עם הארד דיסק נראה לי שמין הראוי שאני יעדכן את גירסאת הביוס (אין לי את אופציית ה S.M.A.R.T) אז ככה יש לי לוח אם של VIA... שאני מפעיל את המחשב יש את הלוגו הזה של Energy Starועוד שאלה האם הגדרות הנוכחיות של הביוס ישמרו או שאני יצטרך להגידר הכל מההתחלה?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים תוריד תוכנה בשם SANDRA SISOWFT או שתפתח את המארז ותחפש יכול להיות שכתוב על הלוח.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים בגלל בעיות איטיות עם הארד דיסק נראה לי שמין הראוי שאני יעדכן את גירסאת הביוס (אין לי את אופציית ה S.M.A.R.T) אז ככה יש לי לוח אם של VIA... שאני מפעיל את המחשב יש את הלוגו הזה של Energy Starועוד שאלה האם הגדרות הנוכחיות של הביוס ישמרו או שאני יצטרך להגידר הכל מההתחלה?תצטרך להגדיר מחדש....תפתח את המחשב אולי תסתכל אמור להיות רשום על הלוח , אם אתה מפחד , תוכל להוריד אחת מהתוכנות דיאגנוסטיקה כמו זאת שצוינה מעלי , ולראות שם.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר פאק להגדיר הכל מחדש... איזה סיפור... סרט רע...יש איזשהיא דרך לגבות את ההגדרות הנוכחיות או שפשוט כדאי לי להביא דף ועט ולרשום על מה כל דבר היה מוגדר...ואני לא מפחד לפתוח ת'מחשב
פורסם 2003 ביוני 522 שנים למה אתה חושב שעידכון ביוס יפתור את בעיית המהירות?תוריד את סנדרה, שם יהיה רשום.אין דרך {אני מכיר} בשביל לגבות את ההגדרות בביוס, אבל למה אתה צריך לגבות אותן? שינת את כל הביוס?
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר למה אתה חושב שעידכון ביוס יפתור את בעיית המהירות?תוריד את סנדרה, שם יהיה רשום.אין דרך {אני מכיר} בשביל לגבות את ההגדרות בביוס, אבל למה אתה צריך לגבות אותן? שינת את כל הביוס?Manufacture: Award Software International, Inc.Version: 6.00 PGDate: 07/13/2000Plug & Play Version: 1.00SMBIOS/DMI Version 2.20(EE)PROM Size: 256kB (2Mbit)ואני צריך תעדכון הזה בשביל לתקן כמה בעיות שיש ללוח אם הספציפי הזה של VIA וזה אמור גם להסויף תמיכה ולסדר משהו עם UDMA... זה לא שיפור ביצועים אלא בעצם תיקון ביצועים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.