עבור לתוכן

איך אני מברר את דגם הלוח האם שלי כדי לעדכן ביוס

Featured Replies

פורסם

בגלל בעיות איטיות עם הארד דיסק נראה לי שמין הראוי שאני יעדכן את גירסאת הביוס (אין לי את אופציית ה S.M.A.R.T) אז ככה יש לי לוח אם של VIA... שאני מפעיל את המחשב יש את הלוגו הזה של Energy Star

ועוד שאלה האם הגדרות הנוכחיות של הביוס ישמרו או שאני יצטרך להגידר הכל מההתחלה?

פורסם

תוריד תוכנה בשם SANDRA SISOWFT או שתפתח את המארז ותחפש יכול להיות שכתוב על הלוח.

פורסם

בגלל בעיות איטיות עם הארד דיסק נראה לי שמין הראוי שאני יעדכן את גירסאת הביוס (אין לי את אופציית ה S.M.A.R.T) אז ככה יש לי לוח אם של VIA... שאני מפעיל את המחשב יש את הלוגו הזה של Energy Star

ועוד שאלה האם הגדרות הנוכחיות של הביוס ישמרו או שאני יצטרך להגידר הכל מההתחלה?

תצטרך להגדיר מחדש....

תפתח את המחשב אולי תסתכל אמור להיות רשום על הלוח , אם אתה מפחד , תוכל להוריד אחת מהתוכנות דיאגנוסטיקה כמו זאת שצוינה מעלי , ולראות שם.

פורסם
  • מחבר

פאק להגדיר הכל מחדש... איזה סיפור... סרט רע...

יש איזשהיא דרך לגבות את ההגדרות הנוכחיות או שפשוט כדאי לי להביא דף ועט ולרשום על מה כל דבר היה מוגדר...

ואני לא מפחד לפתוח ת'מחשב

פורסם

למה אתה חושב שעידכון ביוס יפתור את בעיית המהירות?

תוריד את סנדרה, שם יהיה רשום.

אין דרך {אני מכיר} בשביל לגבות את ההגדרות בביוס, אבל למה אתה צריך לגבות אותן? שינת את כל הביוס?

פורסם
  • מחבר

למה אתה חושב שעידכון ביוס יפתור את בעיית המהירות?

תוריד את סנדרה, שם יהיה רשום.

אין דרך {אני מכיר} בשביל לגבות את ההגדרות בביוס, אבל למה אתה צריך לגבות אותן? שינת את כל הביוס?

Manufacture: Award Software International, Inc.

Version: 6.00 PG

Date: 07/13/2000

Plug & Play Version: 1.00

SMBIOS/DMI Version 2.20

(EE)PROM Size: 256kB (2Mbit)

ואני צריך תעדכון הזה בשביל לתקן כמה בעיות שיש ללוח אם הספציפי הזה של VIA וזה אמור גם להסויף תמיכה ולסדר משהו עם UDMA... זה לא שיפור ביצועים אלא בעצם תיקון ביצועים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים