פורסם 2003 ביוני 522 שנים במארז שלי יש שלושה מקומות למאוררים:1. בדלת2. מאחורה3. למעלההדבר היחיד שבטוח הוא שאת הלמעלה אני שם על הוצאהמה אני עושה עם האחרים?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים בדלת מכניס ומאחורה מוציאנ.ב עדיף שהמאוורר המכניס יהיה עם הדחיפת אויר הכי חזקה
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר למה?בתת לחץ לא יהיה אויר לסינקים השוניםהלחץ יתר האויר יעביר יותר חום איתו החוצה
פורסם 2003 ביוני 522 שנים רק בהנחה שהאויר החם יצא בזמן... אחרת הוא ישאר במארז ורק יגרום להתחממות של המארז ושל הרכיבים גם אם הם לא פעילים כי האויר נשאר חם הרבה יותר זמן מהסינקים
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מה שאתה אומר נכון מאודאבל נסה לדמיין את המצב הבאהאויר מתחמם על ידי הסינקים ונשאר חם כי אין לו לאן לצאתהסינקים מפסיקים לתפקד לאחר תום השימוש בהם אך במקום להתקרר הם נשארים בטמפ' של האויר שבמארז שבמקרה הזה הוא חם כי אין לו איך לצאת מהמארז ולא נכנס אויר "קריר" (עד כמה שהאויר קר אצלנו) מבחוץככה או ככה זה לא מצב אופטימלי
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר בדיוקלכן איך לסדר את המאווררים כדי שאף אחד מהמצבים הנ"ללא יקרה? אולי לותר על אחד מהם? או אולי להוסיף רביעי איפשהו?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אתה יכול לוותר על אחד מהםאו שאתה יכול להוסיף אחד ברצפת המארז שמכניס אויר כדי שהמארז יהיה מאוורר בצורה הבאה:בריצפה מכניס אויר לכיוון הכרטיס מסך והמעבדמאחורה מכניס אויר לכיוון המעבד והחלק הקדמי של המארזבדלת יש מאוורר שמוציא וגם אחד בגג המארזלפי דעתי עדיף שהמאוורר בדלת ימוקם מעל הסידירומים כדי שיוציא את האויר החם שהם פולטים
פורסם 2003 ביוני 522 שנים לדעתי צריך שיהיה:מאורר מקדימה מכניס מאורר מאחורה מוציא מאורר בדלת מכניס (לכיוון המעבד והכרטיס מסך) מאורר מלמעלה מוציא (אויר חם עולה למעלה :saint:
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר אין מקדימה מקום למאוררחשבתי אולי אני אגדיל את החור בדלת ל120?ככה המכניס ושתי המוציאים יהיו פחות או יותר שוויםעם מעט לחץ יתראני רק צריך שבלונה ל120...GREY יש לך משהו כזה אולי?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים העיקר שלא הגזמנו!!!נראה לך ששני מאורר 80 יכולים ליצור תת לחץ? הגזמה... הרי המארז אינו אטום ועדיף בהרבה תת לחץ מלחץ.פשוט שים את המאורר החזק מהשלוש בדלת ואת שני החלשים יותר למעלה ומאחורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.