עבור לתוכן

בעיה קשה אני חושב מכיוון המעבד או מהלוח אם

Featured Replies

פורסם

קניתי היום את הכרטיס 9500GT עכשיו ברגע שחיברתי אותו לא היה לי בעיות עד שהתקנתי דריברים..

ברגע שהתקנתי דרייברים הרגשתי שהמחשב שלי האט בצורה משמעותית... (בכל מקרה רציתי לפרמט) אז פירמטתי אותו..

עכשיו אחרי הפירמוט זה עדיין אותו הדבר..! המחשב שלי איטי מאודדדדד למשל 32 מגה בווינראר לקח לו 50 שניות...

בSUPER_PI לקח לי 22 שניות רק השלב הראשון!!! (שברגיל לוקח לי בלי OC רק 22 שניות הכל!!)

אני לא יודע מה לעשות כבר! הלוח אם עבר איפוס כי חשבתי אולי זה קשור (נגעתי רק בOC לפני האיפוס)

אני חושב שזה המעבד שעושה לי את זה..

מישו יכול לעזור לי בבקשה? אני נואש! אני מת להתחיל לשחק כבר במשחקים אחרי הקנייה של הכרטיס אבל אני לא יכול לחלץ את המשחקים בווינראר (זה יקח לי לפחות 5 שעות טובות כל משחק)

וגם בדקתי טמפ'... הכל תקין (32 מעלות במנוחה)

תודה לעונים וסליחה על החפירה

foty123

פורסם

תבדוק את ההגדרות בביוס ועם CPU-Z במערכת ההפעלה..

התקנת את כל הדרייברים של הציפסט וכו ?

כמוכ ן תציין איזה מערכת יש ברשותך..

פורסם
  • מחבר

ההגדרות בביוס הם בDEFUALT ..

מה לבדוק בCPU-Z??

וכן הורדתי דריברים

פורסם

תדר מעבד/זיכרון..

תריץ 3DMARK תראה מה התוצאה שלך...

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד E2220 בתדר 2.4

לוח אם ASRock ConRoeXFire-eSATA2

זיכרון 1GB 667MHZ

כרטיס מסך 9500GT

עשיתי 3dMark06 יצא לי 6094 אבל בבדיקה של הCPU הFPS היה על 0 או על 1 מקסימום..

זאת אומרת שיש לי איזה שהיא בעיה במעבד נראה לי :(

פורסם

בלי קשר, תמיד במבחן ההרצה, אצל כולם במעבד יש את אותם המספרים. זה בסדר גמור ה- 0 וה- 1.

פורסם
  • מחבר

בסדר הבנתי :P חח

אבל הווינראר לוקח לו מלאאאאאאאא אבל מלאאאאאאא זמן!

וגם הSUPER PI הוא כמו שרשמתי... במקום כל הבדיקה ב22 שניות הוא עושה לי רק את החלק הראשון ב22 שניות.. אז משו פה לא בסדר...

פורסם

אתה משווה את הביצועים שיש לך עכשיו לביצועים שהיו לך בOC ?

ואם התדר/זיכרון וכו תקין...הציון שלך ב3DMARK תקין...אני לא רואה איפה יכולה להיות הבעיה..

נסה לבצע בדיקות וירוסים וכו..רק ליתר ביטחון..בכל אופן מבחינת חומרה אני לא חשוב שיש לך בעיה..

פורסם
  • מחבר

אני משווה הביצועים שיש לי ללפני שכל זה קרה (בלי OC )

אין וירוסים עשיתי פרמוט (אני לא משתמש במחשב ההוא ביינתיים.. הוא בלי אינטרנט כרגע כדי שלא יכנסו וירוסים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים