עבור לתוכן

מגנט / כרטיס ביקור - צריך את עזרת המומחים

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן להפיץ 1000 מגנטים של שירות תיקון מחשבים [ ראה נושא שנפתח בפורום כללי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354642.0 ].

והתקציב הוא נושא רגיש פה [ אין כסף :silly: ]. מצאתי בית דפוס בכפר סבא, שמוכן לעשות לי 1000 נגנטים ב-200 שקל (להבדיל מ-400-500 באזור שלי) אבל הוא אומר שבמחיר הזה, אני צריך להביא לו גרפיקה מוכנה. מה לעשות שפוטושופ זה לא הצד החזק שלי :s07:

אז פה אתם נכנסים לתמונה, אני צריך את עזרתכם בעיצוב של הכ. ביקור שיודפס על מגנט ויחולק ל-1000 אנשים.

אני מקווה שיהיה מספיק אנשדים נדיבים [ ומקצוענים ] שיהיו מוכנים לשים יד למטרה הנעלה הזאת, אז הנה הפרטים הטכניים:

--------------------------

- גודל: 5/7

- תוכן:

Some Name

שרות תיקוני מחשבים

תיקוני מחשבים

שדדרוג

רשתות

תוכנות

שרות עד בית הלקוח

05x-xxxxxxx

05x-xxxxxxx

--------------------

זה בגדול מה שאני עושה :silly: אם יש לכם טקסט משלכם שישתלב טוב יותר, אתם מוזמנים.

שם עדין אין אבל אני אשתדל לעדכן עוד היום שם כלשהו (אתם מוזמנים לזרוק רעיונות).

מספרי טלפון יעודכנו שיהיה משהו מוכן :yelclap:

בעיקרון, אני מעדיף שהוא יהיה לאורך, אבל יש יש לכם רעיונות עעיצוב אחרים אז תזרמו.

שיהיה לו מראה מקצועי, לא משהו ילדותי כזה :silly:

הנה משהו שמצאתי באינטרנט (שגנבתי ממנו חלק מהטקסט :silly:), שדווקא די אהבתי, משהו בסגנון שלזה יהיה נחמד (אבל שוב, אם ילכם רעיונות מלשכם, אני פתוח להצעות).

Magnet011.jpg

תגיבו בהמוניכם.

תודה :jump:

פורסם
  • מחבר

אפשר קצת יחס :silly:

פורסם

אפשר קצת יחס :silly:

אתה רוצה עבודה מקצועית בחינם?

ואגב כאיש גרפיקה במקצועי, אני מייעץ לך להתרחק ממגנטים כמו מאש! הסיבה: שמגנט משדר שרות זול ומהיר, וגם קשה לעצב עליו משהו איכותי בשל מגבלות של שיטת ההדפסה.

עריכה: כל ה-"א.א. מחשבים" למניהם נתפסים בתת מודע כמשהו רע!

פורסם

כרטיס ביקור הוא 5X9 בד"כ...

אם מישהו מוכן לעשות משהו חינם- זה יראה בהתאם...

תוסיף 150 שקל לגרפיקאי ותקבל משהו יפה...

מגנט במקרה שלו יכול להיות טוב, כי זה יהיה "זמין" על המקרר כמו פיצריה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים